​Hej bloggen det var tyvärr länge sen jag uppdaterade nu :(

Livet swishar på i högsta fart och jag har inte alltid tid eller lust att skriva här. Men ska försöka att uppdatera lite då och då i alla fall!

Sist jag uppdaterade var det om Håkan, det var verkligen magiskt! Sitter på dåligt wi-fi nu så kan tyvärr inte ladda upp mina bilder från kvällen :(

Sen har jag även börjat träna mer på gymmet och inte hemma. Känner att det ändå ger så mycket mer att vara på ett gym med alla maskiner och vikter. Mitt bästa köp på länge är ett träningsbälte eller om det kanske kallas lyftarbälte, jag vet inte. Hittade denna hemsida som beskrev det väldigt bra och tipsade hur man använder det på bästa sätt. Jag köpte GASP bältet som rekommenderas där. 

Det går SJUKT mycket bättre i flera övningar tycker jag. Främst i knäböj och marklyft tycker jag att det är fantastiskt bra. Buktrycket blir riktigt bra. För mig som haft ischias är det verkligen ett måste med träningsbälte känner jag. Nu kan jag träna utan att oroa mig hela tiden! Bara ett tips!

Ha en skön helg nu för det ska jag :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag ska jag på Håkan Hellström på Ullevi! Kommer bli MAGISKT

Jag skriver egentligen detta i april men fixade så det kommer ut samma dag som Håkan spelar, ifall jag är upptagen då ;) Ses där hoppas jag!

Likes

Comments

Jag har blivit mycket bättre i ryggen sen sist! Jag hade nog inte ischias :)

Därför har jag börjat träna hårt igen. Jag är på gymmet flera gånger i veckan plus att jag tränar innebandy. Så det tar jäkligt lång tid. Men jag fick en ide häromdagen, att jag ska träna vissa övningar hemma för att spara tid!

Till exempel har jag köpt en stång med vilken jag kan göra massa bra ryggövningar. Sen kör jag även mage (situps). Det blir perfekt så slipper jag göra detta på gymmet, blir ett pass mindre i veckan :D 

Puss å kram

Likes

Comments

Tänkte bara dela med mig av Nordic Wellness som jag tycker är den bästa gymkedjan i Göteborg!

Varför?

Jo dom har typ mest gym i stan, grymma öppettider (dygnet runt på vissa gym) och sist men inte minst SUPERtrevlig personal!

https://nordicwellness.se/

Likes

Comments

​Har jag ischias?

Efter senaste innebandy träningen hade jag riktigt ont i ryggslutet.Det har blivit värre och värre på senaste tiden. Jag är orolig att jag har fått ischias... Läste om sjukdomen här ischias.nu och mycket stämmer tyvärr in på mig.

Måste väl gå till doktorn snart, URK.

Likes

Comments

​Åh sitter i slottskogen nu, så underbart skönt det är!!

Plugget börjar ta slut och snart är det sommar!!

Detta ska bli den bästa sommaren i mitt liv är målet. Bortsett från 6 v jobb kan jag nog lyckas!

Likes

Comments