Hej alla fina människor!
Det har hänt så mycket den senaste tiden.
Jag ska förenkla det och förkorta allt.

- Jag fyllde år den 28 januari

- Höll på men en av mina bästavänner men det funkade inte så vi gick tillbaka till å vara vänner.

- Skaffat mig 2 tattos tillsammans med Tanja


Ja det är väl det som har hänt :)
Och just nu så är jag med Magda och vi ska göra massa fun stuff.

Så ha det fett bra ✌️

Likes

Comments

Hej bloggen!
Hoppas jag snart kan gå tillbaka till att blogga oftare. Varje dag har jag försökt och skriva något men det blir inte bra, eller så har inte jag något och skriva om. Men idag har jag faktiskt det. Igår pratade jag med min fader i Polen och jag fick reda på att jag kommer bli stora syster :D Så just nu är jag fett lycklig. Ska snart åka till Göteborg och träffa min älskade Nilo! Han är allt för mig och nu har han flyttat tillbaka så nu slipper jag sakna honom så jävla mycket för nu kan jag träffa honom så ofta jag bara kan. Ska träffa Mikkan med.

Igår var jag i Uddevalla och träffade min homie Emma, träffade min bästavän Rårå, träffade även TK (Tkey/Therese) och några andra. Var där med Alex, och det kändes så jävla skönt och komma ifrån Lysekil. Kändes bättre än bäst att träffa dessa människor.
Men det va allt för idag.
Ha det fett ✌️

Likes

Comments

Hej bloggen, jag vet att jag har inte bloggat på länge men det är för att jag inte har haft tid. Kortfattad vad har hänt.

- Jag blev kär och är det fortfarande men det fuckar sig som vanligt.

- Madga flyttar.

- Jag har skaffat en kattunge med namn Baylis.

- Jag kollar lägenheter i både Uddevalla och Göteborg för är trött på det här stället.

Ja... mer eller mindre så är det så. Har inte mått så jävla bra men jag är på god väg igen. Det är jobbigt nu men det är livet liksom. 

Det va det jag ville säga. Så fort jag kommer ha något mer och skriva om så kommer jag göra det. Men än så länge så får ni ha det fett bra 

Likes

Comments

Har vart ute och vandrat med Amanda Magda å Emelie. Vi gick 3 mil. Det va skit skönt dock har jag jävligt ont i benen och hälarna.

Har faktiskt inte så mycket och säga nu så ha det fett bra ✌️


Likes

Comments

Hej alla bloggläsare!

Idag är den en sån där planering dag för mig. Imorgon blir det och jobba så kommer nog inte ha så mycket tid att blogga men kommer ha tid med en liten inlägg.
Pratade med min biologiska pappa idag. Det va skit skönt! Att få höra min faders röst och se hans leende, att få höra att han tycker jag blivit fin och mer kvinnlig och att han saknar mig. Att inte ha sin pappa vid sin sida och se eller träffa honom va 2 eller 3 år är skit jobbigt. Att bo så långt ifrån sin familj och sina barndomsvänner är jätte jobbigt verkligen. Men jag har klarat mig i snart 5 år!

Nästa månad åker jag till Polen och är där i 2 v. (sa det i vloggen)

Men nu lite om min dag

-Städade hemma med mamma och umgicks lite med henne idag, var och käkade China mat också.
-Köpte hårfärg och ska färga håret. Vad för färg får ni veta antingen imorgon eller på måndag.
Och nu ska jag se film.


~Ha det fett bra ✌️

Likes

Comments

Hej kära bloggläsare!

Kl är bara 1 och jag känner redan att jag vill bara lägga mig i sängen och typ dö.
Trött som bara den. Sov hos Alex inatt och vi spelade gitarr (eller aa jag gjorde) vi satt och sjöng och vi cpade. Vi avslutade kvällen med en film som jag somnade till.
Vi vakande kl 7.15 och åkte ner till skolan direkt för hon skulle ha möte. Så jag satt ute och pratade med en tjej jag gick med i klassen förut. Så gick blandalarmet på skolan igång.. Så fick vi ju självklart gå ut och stå ute som 2 stolpar. Hahah ingen förstod vad som hände!
Men tills slut så löste det sig så gick vi in och då började jah lektionen.

Fick sluta vid 9 idag (SÅ JÄLVA SKÖNT) så nu är jag Alex och Magda hemma och bara tar det lugnt. Imorgon ska jag förhoppningsvis till Göteborg med Alex ✌️

~Ha det fett bra bloggen!
Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments