Tja bloggen!!!

I know that jag inte har skrivet på länge men jag vill bara säga förlåt och det har berott på att jag har varit upptagen med skolan.

Idag så hade vi Graduation Dinner och nu så tänker ni vad är det. Graduation Dinner är en avslutningsmiddag där alla 9:or och lärare samlas för att ha roligt.

Kvällen var on top med massa skratt och musik. Vi åt tillsammans en trerättersmiddag, som serverades av skolans 8:or (Hahaha stackars dem). Under kvällen uppträdde också både lärare och elever. Det roligaste var nog när några lärare samlades för att sjunga parodier av populära låtar.

Det fanns även en DJ på plats. Skitduktiga var han!!

Allt var perfekt tills brandlarmet gick. ÅHH!! Man blir så trött ibland på dessa brandlarm! Som tur är så var det ju ingen som tryckte på nån knapp, utan anledningen till varför det började tjuta var för att rökmaskinen gick lite loco och typ sprutade ut för mycket rök.

Hur som helst. Vi fick helt enkelt gå ut från lokalen när brandalarmet gick. Liten glädjedödare!!


Men godnatt hörni<33

​Här är några av bilderna från igår, enjoy!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola!!

Bröllop!🎉🎉

I lördags så var jag på bröllop där min mammas bästa kompis skulle gifta sig. Bröllopet var tråkigt i början sen när det var ett par timmar kvar av bröllopet så blev det roligare. Till bröllopet så gick jag ditt med min barndomsvän sen så träffade vi några där. Bröllopet tog slut vid med halv 4 och jag var hemma 04.00. Direkt när jag kom hem så la jag mig för jag var så trött efter bröllopet.

Känslan när man trodde att det var morsdag!😄

I dag så såg jag på snapchat att det var morsdag men jag var så jäkla trög för trodde att det var morsdsg här i Sverige. Så jag gick till affären för att köpa något till mamma som jag gör varje år. Jag hade köpt frukt, choklad, tårtbotten, grädde och andra saker man har på en tårta. Sen så hade jag och min kompis fixat en fin tårta och dukat fin o.s.v. Sen så la jag upp en bild på min mystore sen så kommer några av mina vänner bara äru trög elr och jag bara "neej vrf". Sen de bara det är morsdag i USA och inte Sverige och jag bara aha omg. Men aså tror att ni fattar tanken. Men aså det måste ha varit det dummaste jag har gjort i hela mitt liv. Men en bra sak är att min älskade mamma 💎 blev glad och var tacksam så det är jag glad över. 👌❤ 

Men nu så ska jag sova så godnatt❤😘

Likes

Comments

Hej!

Allt det här är lite nytt för mig så aa döm inte om jag gör fel eller något.

Vart ska man börja är 15 fyller 16 om ett par månader. Bor i Linköping och går i 9an.

Ni undrar nog vad jag kommer skriva i min blogg och allt jag säger är om allt möjligt.


Tagga NP imorgon😞


                                           Godnatt, skriver om ett par dagar under tiden ha det bra😘


tumblr_n6pq4h8ZCe1tck3nyo1_500.jpg (500×333)

Likes

Comments