Det känns som att jag inte har skrivit på länge trots att det var någon dag sedan jag skrev men hursomhelst så har jag läst hela 27 kapitel på mindre än en vecka, for me that is an accomplishment. Jag är fett hungrig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello, so I am at a graduation party and I am having a panic attack. I am so tired but my makeup is looking flyyyy

Likes

Comments

Hej. Klockan är just nu 18:35 och jag sitter på tåget på väg till Eskilstuna. Jag lyssnar på one direction, gotta to be you. Om jag ska vara ärlig så typ älskar jag inte de men de är väl bra. Aja börjar få ångest nu så hejdå

Likes

Comments

Hi! Why am I writing this in English? No one knows nor will anyone ever know. Anyhow, what's happeniiiin? I am waiting for some food, you know Ramadan and all. I have ever since I was little wanted to write a book but it is so damn difficult. My new years resolution was to write a book with at least 100 pages, it's been 6 months and guess how many pages that have written? 9, FUCKING NINE PAGES. Well... I better go. Bye.

Likes

Comments

Nu på den senaste tiden så har jag sett en hel del inlägg om hur tjejer är, hur tjejer beter sig och vad de förväntar sig och oftast så handlar det om hur tjejer sköter sin kropp och hur de förväntar sig att killars personlighet skall vara, ser ni felet? Tjejer blir behandlade som skit, det är som att de sätts inför en rättegång varje jävla dag. De blir dömda, de blir nedtryckta och de är i sändigt drama. Jag lyssnade på en låt häromdagen, den hette most girls och handlade om hur de flesta tjejer är och hur hon, Hailee stienfield ville vara som de flesta tjejer för att det är inget fel med det. I dagens samhälle har det blivit en komplimang när någon säger till dig "du är inte som de flesta tjejer" Vad är det för fel på de flesta tjejer? Tjejer blir smutskastade av TJEJER! Istället för att hålla ihop och vara starka tillsammans enas vi med killarna, tar deras parti och joinar när de dömmer andra tjejer. JAg säger inte att jag är helig, jag säger inte att jag är bättre än alla andra tjejer och viktigast av allt så säger jag inte att jag jag aldrig har dömt en annan tjej för att det gör jag , jag gör det på dagliga baser och jag kämpar med det. Jag vill sluta och jag försöker sluta.

// Sumaya

Likes

Comments

DET ÄR ÄNTLIGEN SOMMARLOOOOOVVVVV!!!!! Så som man har längtat!! Men om jag ska vara helt ärlig så är jag inte glad, jag är inte taggad och jag saknar skolan! Missförstå mig inte, jag vill ha lovet, det vill jag med saken är bara den att lovet innebär att vi ska börja nian och liksom nej tack, jag trivs i åttan. Hursomhelst, bortsätt ifrån att jag inte vill ha sommarlov så ska jag redan åka iväg på Torsdag och efter det så kommer vi att vara hemme i princip hela lovet, jag kommer att vara barnvakt och tjäna lite caassshhhh. Jag är på jakt efter någon biljett till harry styles konsär, helst till den som är nu i höst. Hursomhelst så ska jag byta om nu och dra ut. (btw jag vann ett stipendie men jag är inte nöjd och jag var "programledare" och det är jag stolt över för att jag har scenskräck.

Likes

Comments

Hej!

Så jag har tänkt lite på senaste och jag har insett att det enda som jag faktiskt kämpar för i livet är att bli en bra person. en god människa. Jag vill vara ärlig och inte döma andra, jag vill kunna stå upp för mina åsikter men samtidigt kunna stå upp för andra människors åsikter om de inte vågar göra det själva. Jag vill endast vara en snäll människa, en bra en. Jag tror på jämställdhet mellan könen, jag bryr mig inte om hur du identifierar eller hur du inte identifierar dig, jag bryr mig inte om din sexuella läggning och jag bryr mig inte om din bakgrund. Det enda som jag bryr mig om är att jag ska vara en snäll person mot allt levande. Jag vill inte vara anledning till varför någon/något lider eller dör och det just därför jag varje dag försöker att tänka lite extra innan jag gör något, tänka lite djupare innan jag säger något. Jag vill endast vara en snäll människa.

Likes

Comments

​Hej!

Lyssnar atm på Harry styles album, han är så jävla bra alltså han är luften som jag andas in, vattnet jag dricker. Snart är det sommarlov, taggad? Njaaa. Vi ska flytta :/ Hatar förändringar. Hursomhelst så har jag fördjupat mig inom feminism lite grann which is interasting. Jag måste göra en powerpoint which I am not looking forward too.

Likes

Comments

Hej!

Guess who's back?

För det första så måste jag be om ursäkt om hur jag lämnade allting helt ärligt så var jag jävligt arg och visste inte vad jag skulle göra så jag sa hejdå till "er". Men vad har jag gjort under de här senaste månaderna då? Well, jag har mått sämre, jag var utomlands, lärt känna "nytt" folk, jag har skrivit relativt mycket OCH läst för den delen. Jag har kollat på all Harry potter filmer och på tal om Harry, jag har fått upp ögonen för Harry Styles och 1D. Hursomhelst så tänkte jag börja blogga igen men ändra riktning, jag ska börja skriva om saker som jag verkligen brinner för så räkna med fler uppdates.

Just nu sitter jag i ett skitigt rum så jag måste städa.

See ya!

Likes

Comments

Jag har nu fått reda på att livlösa fuckers går in i min blogg och läser dvs folk som jag känner stalkar mig liksom drf vill jag nt dela med mig av ngn mer information. Alltså hur livlös får man egentligen vara liksom? Och ni som tidigare har läst på min blogg tyvärr så vet ni absolut ingenting om mitt liv, ni vet nt vad jag har gått genom, ni vet nt vad jag nt har gått genom, ni vet inte om jag ljuger eller säger sanningen heck ni vet inte ens om jag heter Sumaya eller inte därför är det fel av er att tro att ni vet saker som ni egentligen inte vet. I know who you are if you're reading this, lyssna du är en livlös fucker, alla hatar dig och anledningen till vrf du nt har några nära vänner är för att du är en äcklig fucker som har en äcklig personlighet dessutom är du skit ful och alla snackar skit bakom din rygg. Hoppas du blir överskörd av en ismaskin:). Vill du ha något kom och prata med mig face2face för att jag har blockerat dig överallt. Tillbaka till resten av er så klart kommer jag inte sluta skriva på den ha bloggen men jag kommer att sluta publicera inlägg, jag kommer att skriva de men bara för att ha de privat. Jag har alltid älskat att skriva och jag kommer alltid att göra det för att det har hjälpt mig så sjukt mycket. Jag kommer att sakna er på nouw, omg kommer ni ihåg när det hette nattstad??? Minnen aso. Jag hoppas att det här inte är avslutet mellan oss två hahah lol driver jag kommer säkert lägga ut mer inlägg men inte på ett tag nu så HAADEEE vi ses när vi ses! (btw hur roligt är det inte att jag vill ha en blogg men inga läsare lol) Hejdå mina 50-200 läsare, jag svär ni är nt fuckers lol eller kanske, vissa av er är fuckers:). hejdå.

Likes

Comments