Daily update , Fahion week, DAILY COLLAGE

Hej skønheder!

Som i nok har opdaget laver jeg youtube!. Og det har jeg gjort i et stykke tid, men nu er jeg for alvor i gang. Og håber på at kunne arbejde videre med det i fremtiden. Grunden til at jeg egentligt startede, var fordi at jeg elsker at lave videoer, og redigere. Og i stedet for at holde mine ting inde var, youtube en rigtigt god måde for mig, at komme ud med ting i mit liv. Både gode og dårlige. I mens jeg laver noget jeg kan lide.

Den video der er kommet op i dag, er en 2 dages vlog. Altså hvor i for lov til at se hvad jeg laver i 2 dage. Der er nogle små clips fra CPHFW, som jeg var så heldig at komme med til, håber som altid at i vil følge med på min kanal og blog. Hvis du har spørgsmål eller noget så kontakt mig på min E-mail: Sumayaamed@gmail.com

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Daily update , Fahion week

Hej skønheder

Disse billeder er fra da jeg var inde hos The Jewellery Room .Det var lidt hårdt at skulle stå op, klokken 04 om morgen. Men det var helt klart det værd, vejret var super godt og lækkert. Og jeg havde en skøn dag, fra selve eventet fik man en masse Goodiebags med hjem. Hvilket gjorde oplevelsen, lidt bedre. Og nu når jeg kigger på de ting jeg fik husker jeg på endnu en skøn dag, i modebranchen. Ser frem til sommer hvor der bl.a også er CFWF!

Likes

Comments

Daily update

Hej Skønheder!

Endnu en nat, hos familien Hussen. Alle i huset sover, og lille jeg er stadig vågn. For et par minutter siden, sad jeg og jammede til denne her sang ( Move Ya Body - Nina Sky) Og det er virkeligt, min all time yndlings sang. Men da jeg så slukkede musikken, begyndte alle mine tanker at strømme til mit hoved. Vi alle kender disse typer tanker, så som hvad nu hvis osv.

Jeg har aldrig selv været den bedste til at falde i søvn, og det er jeg hellere ikke nu, men det håber jeg virkeligt på at jeg bliver i fremtiden. Men i hvertfald det endte så med, at jeg syntes at jeg lige burde opdatere jer! Hvilket jeg gøre nu, altså jeg har det skønt og fint. Kan bare ikke falde i søvn, hvilket er mega trist. Men skal heldigt vis ikke noget i morgen, da det er Søndag og jeg skal i skole igen på Mandag. Da min vinterferie dsv er slut, men det var godt så længe det varede...

Nu tror jeg egentligt bare, at det er på tide at jeg ligger mig til at sove og prøve på at få noget søvn. Også håber jeg at du får en skøn aften, med mere søvn end mig som sagt kan du altid kontakte på mig sumayaamed@gmail

Likes

Comments

Hej skønheder.
Jeg kan simpelthen, ikke beskrive min kærlighed til disse sko. Jeg har gået med dem det meste af disse 2 sidste måneder (Januar-Februar) And you guys i'm in love!!

Ikke nok med at de har det her retro look, er de super behagelige at gå i! Jeg er typen hvis stil skifter, fra hverdag der går. Og når jeg er i mit retro mode, er de her helt klart mine "GO2" Sko, jeg synes virkeligt at man burde investere i dem, de er dog super svære at få fat på. Da de der fra 90'erne, hvilket bare gøre dem mere unikke:))

Likes

Comments

Hold da op, hvor er jeg dårligt til at opdatere jer og få skrevet! Det er noget jeg virkeligt, skal have gjort bedre. Men det bliver det her i dettte år. Der er mange opslag der nok bliver slettet. Sådan så at vi har et clean finish!

Likes

Comments

must haves

De her tre støvler, er uden tvivl mine yndlings denne her måned! De har alle det her, "shinny leather" style. Som jeg er absolut vild med, de her sko ville næsten passe til alt, lige fra boyfriend jeans til nederdele. De øverste sko til venstre har jeg valgt, fordi at de har denne her spidse tip. Som jeg synes passer til en del tøj stile!

Dem i midten, længst ude til højre. Har jeg valgt fordi at de er meget "chilled" i forhold til de andre, de har også en lav hæl i forhold til de andre. Som gøre dem meget neutral basic, men den brune kant omkring skoene gøre, dem også mere klassiske i forhold til de andre!.

De sidste sko, synes jeg bare var fede. De har et mega fedt look og jeg tror faktisk at det ville passe til alt!:

Møs møs<3


LINK TIL HVOR DU KAN KØBE SKOENE


http://www.polyvore.com/m/set?.embedder=17542948&.svc=copypaste&id=212245102

Likes

Comments

must haves

Nu er vi officielt ved at nå til Novembers ende! Hvilket betyder at det er tid til mine must haves. Jeg er uheldigt vis ikke en ejer af nogle af disse ure endnu, men jeg håber på at jeg kan få et. I denne her måned havde jeg super svært ved at vælge da der var så mange, lækre kvalitets ure! Dog er alle mine tre yndlings ure fra DANIEL WELLINGTON. Men hvad kan man sige, urene der fra er dette mærke er vidunderlige!

Classic Sufflok 23K Rose gold-plated watch
Er det første ur! Som har en super lækker mørke rød farve, som jeg er let vildt med det her ur ville passe super godt til en Denim jakke og et par lækre læder støvler! Uret er designet som alle de andre ure. Men farven skiller sig meget ud og derfor er det ikke kun originalt men også specielt! Og har en lækker pris til 1.395 kr.

Daniel Wellington wrist watch:
Er det ur vi ser i midten, som er det her helt basic ure som alle går rundt med, jeg ville ikke sige at der er noget specielt ved det her ur. Men hvis du er meget til det basic og kolde farver. Eller mangler et ur med en neutral farve så er det her helt klart, noget for dig. Den har en pris på 1.395kr

Daniel Wellington Black durham watch leather rose 36mm:
Er nok mit yndlings ur! Da det skiller sig ud på en helt vidunderlig måde. Ikke nok med at Daniel Wellington. Er kendt for sine meget lignede ure, så er det okay kendt for at deres ure er hvide inden i. Hvilket det her ur ikke er! Det her ur passer perfekt til de piger og drenge, der har denne her Vintage retro stil. Sådan lidt 80'er i det. Og jeg synes at den lækre brune læder farve gøre den endnu bedre. Så jeg ville umiddelbart sige at dens pris er helt fin til dens kvalitet. Prisen på selve uret er 1.680kr. Hvilket gøre den til det dyreste ur!

LINK TIL DER HVOR URENE KAN KØBES!: http://www.polyvore.com/m/set?.embedder=17542948&.svc=copypaste&id=212244962

Likes

Comments

The four talented designers are competing for a chance to win 500.000 kr. And an all paid Fashion week, with hotel stay and transport. Each person has an Mentor witch is either a designer or creative director from an established fashion brand. And also a music artist who will be the muse for their Capsule collection. The winner will of course be announced on the Award ceremony 27 October 2016.

The four design talents of 2016 are:

Saks Potts
Mentor: Ditte & Nicolaj Reffstrup
Artist: Pernille Rosendahl

Muf10
Mentor: Jannik Wikkelsø Davidsen & Tim Faith Hancook
Artist: Kesi, Højre Øje, Emil Stabil og Lord Siva

Ellen Pedersen
Mentor: Gitte Wetter
Artist: Citybois

Cecilie Bahnsen
Mentor: Ulrik Garde Due
Artist: Reem

I defiantly wish u all luck, and hope (The design challenge is presented by DANSK Magazine in collaboration with Magasin)

Likes

Comments

Daily update

So many of you guys, might know that i want to be a photografer. And yesterday i had my best friend over, she is actually still here just a sleep cause it's really early. But we took a few pictures and i was looking threw them i realized she could be the perfect model! So we used the most of our Saturday on taking pictures. She learned more about posing and i learned more about lighting, and taking better pictures. If you live in Denmark and you want to have taking some pictures, please contact me on ( Sumayaamed@gmail.com )

Likes

Comments