Så nu er påskeferien skudt i gang, hvilket er skide skønt.. Men tingene er stadig lidt det samme. Om dagen har jeg det pisse fedt og er glad. Også lige pludseligt bliver jeg ramt af denne her "tristhedsbøgle" som jeg kalder det. Også går alt bare ned, og der kommer det her tomrum som fylder en hel del hos mig. Nogle af jer har måske, allerede prøvet det. Men det ikke ligefrem fedt at have det sådan, jeg vil egentligt bare gerne have, nogle sjove aftener. Hvor jeg ikke føler det her tomrum, for med tomrummet. Kan man ikke tænke på andet.


Udover det, har jeg fingerene fulde i en masse spændende ting. Som jeg ikke helt kan sige endnu. Da det ikke er sikkert, men når det bliver glæder jeg mig pisse meget til at fortælle jer det. Men nu er jeg træt så jeg går i seng godnat!:)) - Også får i lige et af mine yndlings citater med

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I dag var en skøn dag. Fik nogle lækre jordbær, og en skide hyggelig dag med en masse venner... Og kunne ærligtalt ikke starte ferien ud på en bedre måde

Likes

Comments

Så er det så småt begyndt at blive søndag aften. Og hold da op hvor har jeg haft en skøn uge. Med en masse dejlige mennesker, jeg har været på brobygning. Hvilket var ganske udmærket, jeg har hygget mig med nogle venner. Været ude og spise, og slappet af en hel del.

Ud over det, har jeg faktisk også været til casting på en serie. Holder dog serien anonymt. Men det var pisse fedt, og jeg kom faktisk videre til anden runde, som det hedder. Så nu er jeg bare spændt på hvad der så skal ske efter. Altså jeg syntes selv at det var let, og det gik meget godt og var faktisk ikke nervøs på nogen måder, indtil jeg lige kom ind og satte mig i stolen. Der kunne jeg virkeligt godt mærke nervøsiteten stige. Men som sagt jeg klarede mig godt og de var super søde og sjove så glæder mig pisse meget. Til at komme der ind igen og naile det:))

Likes

Comments

Som mange nok ved, går jeg ikke så meget op i grammatik her på min blog. Mest fordi at, når jeg laver postes skal det ikke være perfekt. Men mig og jeg er, sidst jeg tjekkede rimeligt uperfekt! Så alt jeg skriver vil egentligt bare være råt og mig. Men jeg har ikke haft skrevet i særligt langtid. Da ja jeg har haft lavet en masse ting på det sidste. Som jeg glæder mig til at fortælle en hel del om. Men jeg skal som sagt nok så småt begynde at skrive om hvad jeg har lavet de sidste par dage/uger!:)

Likes

Comments

Daily update , Fahion week, DAILY COLLAGE

Hej skønheder!

Som i nok har opdaget laver jeg youtube!. Og det har jeg gjort i et stykke tid, men nu er jeg for alvor i gang. Og håber på at kunne arbejde videre med det i fremtiden. Grunden til at jeg egentligt startede, var fordi at jeg elsker at lave videoer, og redigere. Og i stedet for at holde mine ting inde var, youtube en rigtigt god måde for mig, at komme ud med ting i mit liv. Både gode og dårlige. I mens jeg laver noget jeg kan lide.

Den video der er kommet op i dag, er en 2 dages vlog. Altså hvor i for lov til at se hvad jeg laver i 2 dage. Der er nogle små clips fra CPHFW, som jeg var så heldig at komme med til, håber som altid at i vil følge med på min kanal og blog. Hvis du har spørgsmål eller noget så kontakt mig på min E-mail: Sumayaamed@gmail.com

Likes

Comments

Daily update , Fahion week

Hej skønheder

Disse billeder er fra da jeg var inde hos The Jewellery Room .Det var lidt hårdt at skulle stå op, klokken 04 om morgen. Men det var helt klart det værd, vejret var super godt og lækkert. Og jeg havde en skøn dag, fra selve eventet fik man en masse Goodiebags med hjem. Hvilket gjorde oplevelsen, lidt bedre. Og nu når jeg kigger på de ting jeg fik husker jeg på endnu en skøn dag, i modebranchen. Ser frem til sommer hvor der bl.a også er CFWF!

Likes

Comments

Daily update

Hej Skønheder!

Endnu en nat, hos familien Hussen. Alle i huset sover, og lille jeg er stadig vågn. For et par minutter siden, sad jeg og jammede til denne her sang ( Move Ya Body - Nina Sky) Og det er virkeligt, min all time yndlings sang. Men da jeg så slukkede musikken, begyndte alle mine tanker at strømme til mit hoved. Vi alle kender disse typer tanker, så som hvad nu hvis osv.

Jeg har aldrig selv været den bedste til at falde i søvn, og det er jeg hellere ikke nu, men det håber jeg virkeligt på at jeg bliver i fremtiden. Men i hvertfald det endte så med, at jeg syntes at jeg lige burde opdatere jer! Hvilket jeg gøre nu, altså jeg har det skønt og fint. Kan bare ikke falde i søvn, hvilket er mega trist. Men skal heldigt vis ikke noget i morgen, da det er Søndag og jeg skal i skole igen på Mandag. Da min vinterferie dsv er slut, men det var godt så længe det varede...

Nu tror jeg egentligt bare, at det er på tide at jeg ligger mig til at sove og prøve på at få noget søvn. Også håber jeg at du får en skøn aften, med mere søvn end mig som sagt kan du altid kontakte på mig sumayaamed@gmail

Likes

Comments

Hej skønheder.
Jeg kan simpelthen, ikke beskrive min kærlighed til disse sko. Jeg har gået med dem det meste af disse 2 sidste måneder (Januar-Februar) And you guys i'm in love!!

Ikke nok med at de har det her retro look, er de super behagelige at gå i! Jeg er typen hvis stil skifter, fra hverdag der går. Og når jeg er i mit retro mode, er de her helt klart mine "GO2" Sko, jeg synes virkeligt at man burde investere i dem, de er dog super svære at få fat på. Da de der fra 90'erne, hvilket bare gøre dem mere unikke:))

Likes

Comments

Hold da op, hvor er jeg dårligt til at opdatere jer og få skrevet! Det er noget jeg virkeligt, skal have gjort bedre. Men det bliver det her i dettte år. Der er mange opslag der nok bliver slettet. Sådan så at vi har et clean finish!

Likes

Comments