Daily update

Så er vi 2 uger inde i det nye år. Og jeg har startet året mega godt ud. Som de fleste nok ved er jeg rigtigt dårlig. Til at overholde tider og sådan. Men der er snart mode uge, og der håber jeg på at jeg er i mood til at blogge igen:) Ellers må vi lige se på hvordan tingene bliver i år. Ja det var egentligt bare alt.

Likes

Comments

Det godt nok langtid siden jeg har skrevet på min blog, men der har bare været så meget i mit liv. At jeg ikke selv kunne bestemme mig for hvad jeg skulle gøre eller sige!. Der er så mange ting jeg er blevet træt af. Så mange ting jeg har at sige. Om bare få timer er 2016 slut, et nyt år starter. Men jeg kan ikke gå fra dette år uden at få en masse ting på det rene. Så i dag kommer der et par lange opslag op. Selvom du ikke magter at læse dem så please bare gør det. Så undgå du nogle af de her fejl selv. Eller så kan det hjælpe dig til at få det bedre.

Likes

Comments

DAILY COLLAGE

Yo, her er dagens collage! Og som altid kan du gå ind og tjek tøjet ud og købe det på dette link!

http://www.polyvore.com/m/set?.embedder=17542948&.svc=copypaste&id=179463089

Og hvis du er der inde, og vil have over 3 outfittet hverdag. Så gå ind og følg mig på POLYVORE. Hvilket du også kan gøre via det link

Likes

Comments

Daily update

I dag er virkeligt ikke min dag. Mine negle er ødelagte, jeg er voldsomt udmattet og magter bare ikke noget som helst. Jeg blev oven i købet vækket klokken fem om morgen fordi at jeg havde glemt at slå min alarm fra.

Der kommer ikke til at ske så meget i dag, ud over at jeg skal have fikset mine negle. Se en del Netflix og slappe af. For i morgen begynder min uge for alvor, regner med at jeg modtager mine HVISK smykker der. Og skal på arbejde osv så det bliver jo relativt hyggeligt nok. Ud over det faktum at jeg har det super dårligt

Men nu vil jeg nyde mit frikvarter også opdatere jeg jer senere:))

Likes

Comments

must haves

De her tre støvler, er uden tvivl mine yndlings denne her måned! De har alle det her, "shinny leather" style. Som jeg er absolut vild med, de her sko ville næsten passe til alt, lige fra boyfriend jeans til nederdele. De øverste sko til venstre har jeg valgt, fordi at de har denne her spidse tip. Som jeg synes passer til en del tøj stile!

Dem i midten, længst ude til højre. Har jeg valgt fordi at de er meget "chilled" i forhold til de andre, de har også en lav hæl i forhold til de andre. Som gøre dem meget neutral basic, men den brune kant omkring skoene gøre, dem også mere klassiske i forhold til de andre!.

De sidste sko, synes jeg bare var fede. De har et mega fedt look og jeg tror faktisk at det ville passe til alt!:

Møs møs<3


LINK TIL HVOR DU KAN KØBE SKOENE


http://www.polyvore.com/m/set?.embedder=17542948&.svc=copypaste&id=212245102

Likes

Comments

must haves

Nu er vi officielt ved at nå til Novembers ende! Hvilket betyder at det er tid til mine must haves. Jeg er uheldigt vis ikke en ejer af nogle af disse ure endnu, men jeg håber på at jeg kan få et. I denne her måned havde jeg super svært ved at vælge da der var så mange, lækre kvalitets ure! Dog er alle mine tre yndlings ure fra DANIEL WELLINGTON. Men hvad kan man sige, urene der fra er dette mærke er vidunderlige!

Classic Sufflok 23K Rose gold-plated watch
Er det første ur! Som har en super lækker mørke rød farve, som jeg er let vildt med det her ur ville passe super godt til en Denim jakke og et par lækre læder støvler! Uret er designet som alle de andre ure. Men farven skiller sig meget ud og derfor er det ikke kun originalt men også specielt! Og har en lækker pris til 1.395 kr.

Daniel Wellington wrist watch:
Er det ur vi ser i midten, som er det her helt basic ure som alle går rundt med, jeg ville ikke sige at der er noget specielt ved det her ur. Men hvis du er meget til det basic og kolde farver. Eller mangler et ur med en neutral farve så er det her helt klart, noget for dig. Den har en pris på 1.395kr

Daniel Wellington Black durham watch leather rose 36mm:
Er nok mit yndlings ur! Da det skiller sig ud på en helt vidunderlig måde. Ikke nok med at Daniel Wellington. Er kendt for sine meget lignede ure, så er det okay kendt for at deres ure er hvide inden i. Hvilket det her ur ikke er! Det her ur passer perfekt til de piger og drenge, der har denne her Vintage retro stil. Sådan lidt 80'er i det. Og jeg synes at den lækre brune læder farve gøre den endnu bedre. Så jeg ville umiddelbart sige at dens pris er helt fin til dens kvalitet. Prisen på selve uret er 1.680kr. Hvilket gøre den til det dyreste ur!

LINK TIL DER HVOR URENE KAN KØBES!: http://www.polyvore.com/m/set?.embedder=17542948&.svc=copypaste&id=212244962

Likes

Comments

Daily update

So i haven't actually introduced myself or i have, but i guess i haven't been clear enough so i'm just gonna go a little around myself!

I'm 14 (Born 25-04-2002) soon to be 15 years

Live in Denmark (1 Hour from Copenhagen)

My hobbys are: Youtube & Blogging

What do i go in? (Folkeskole=Middle school)

My favorite season (fall)

Instagram: Just click on the side aha

snapchat: Suma0105

Thats right about it aha, if you want to know more just message me in privat:)

Likes

Comments

Daily update

Hey beauties, so i recently started to collaborate with HVISK witch is a danish jewelry platform. So every month i will have some jewelry sent to take pictures with and promote for you guys, so thats gonna be so great. I have seen a lot of people use HVISK to buy jewelry, and i really hope their stuff is high quality. Cause i don't have any experience with this at all, so this is gonna be my first time trying this out. Witch means i won't be rating or talking (good or bad) about it until, i received my jewels. The only reason i have this opportunity to collaborate with HVISK is because i'm a HVISK STYLIST. Too i'm really excited and looking forward to it!:)

Go ahead and follow me! http://hvisk.com/da/stylist/account/

Likes

Comments