Der findes intet bedre, end en dejlig kop te under en varm dyne. Og duften af faldne blade fra de efterårs orange træer. De sidste par dage, har jeg ikke lavet andet end at nyde vejret og brokke mig lidt over den fandens meget regn. Jeg har været syg de sidste rigtigt mange uger, og har derfor ikke haft overskud til at blogge overhovedet eller være i skole. Men det var egentligt bare en kort opdatering håber i har haft en pisse fed efterårsferie!:)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Så indtil, videre går det faktisk super godt. Her er meget rart at være, dog lidt kedeligt. Jeg har lært at spille klaver, og har været virkeligt produktiv. Og derudover har jeg haft meget energi og kunne overskue en normal hverdag. Pga den daglige rutine jeg har fået. Elsker at være her, og der er altid noget at lave. Folk har er også pisse søde og Glamsbjerg Efterskole lever virkeligt op til mine forventninger. Har ikke rigtigt lavet noget i dag, ud over at slappe af og tænke lidt over livet. I morgen har jeg en masse timer, foran mig med skole og efter får jeg nok nogle aften fag og sådan skal min dag så ende.

Likes

Comments

Hej Bloggen, glemte helt at opdatere siden. I fredags, men har haft en masse ting at se til her i weekenden. Og har egentligt mest bage fokuseret, på venner og fester. Da jeg nok skal på Efterskole her i løbet af ugen. Men nu vil jeg egentligt bare give jer et kort resume af hvad, der har været sket.

Som i nok ved, var jeg ude på min efterskole på Fyn. I Fredags, for at få en rundvisning og for at se, om efterskolen egentligt var noget for mig. Troede den ville være rigtigt skod, for vi kørte omkring 20 minutter ude på marker og der var en masse køer. Og havde egentligt ikke rigtigt lyst til at gå/bo et sted. Der lugter af dyrelort. Men så kom vi ind til selve byen, hvor efterskolen lå. Hvilket var meget dejligt for den har en god beliggenhed. Derudover var det faktisk lige det sted jeg søgte, og den var meget bedre en forventet. Så derfor valgte jeg egentligt at jeg ville gå på den.

Så kommer jeg hjem, og er ude med nogle venner. Hvor jeg tager hjem ved en 22 tiden og stener, noget Netflix og falder i søvn. Så Lørdag. Tager jeg til fest hos en veninde, hvilket var en meget hyggelig fest. Dog var der ret mange mennesker, men det var helt fint. Også her i dag ligger jeg bare i min seng, og kradser lidt af. Og det egentligt alt, der er sket💋

Likes

Comments

Så i dag var jeg i City2 i Taastrup. Med nogle venner hvor vi var ude og shoppe, og kigge på tøj. Hvilket var meget hyggeligt, skulle have de sidste ting som jogging bukser osv inden jeg tager på efterskole, her om nogle dage. Derefter tog vi ind mod København i Kongens have og mødtes med nogle andre venner. Hvor vi blev der i noget tid også valgte jeg at tage et smut forbi Urban Gym på Vesterbro hvor jeg tit træner. Derefter tog jeg hjem.

Nu ligger jeg egentligt bare i sengen, og sørger for at jeg får alt pakket ned til efterskole. Og ellers planlægger jeg noget business som jeg gerne vil i gang med. Derudover laver jeg et par aftaler her og der. Og ellers laver jeg ikke mere og regner hellere ikke med at der skal ske mere, udover at jeg skal i seng og monster tidligt op i morgen for at komme afsted til samtale på efterskolen💋

Likes

Comments

Så i går, var en god men ret trist dag. Det hele starter med at jeg bliver vækket af et par opkald. Hvor jeg bare er sådan lidt lad mig sove, har alligevel intet at nå. Så ligger mig til at sove, til sidst ringer en veninde med hensyn til noget akut. Så jeg er ude af sengen, på få 10-15 minutter og valser derefter til Taastrup og er der hele dagen.

Senere på dagen da mine venner og jeg var på vej hjem. Var der en gruppe drenge. Der synes det var pisse smart, at holde ude foran bussen og spærre så chaufføren tilkaldte politiet. Og bussen fra den modsatte side nåede at komme. Så hele vejen var blokeret, og der var ren kaos. Det hele ender så lidt med, at jeg kommer hjem ved en 22 tiden og egentligt bare falder direkte i søvn.

Lige nu er klokken 09. Og jeg vågnede for omkring 15 minutter siden, og i dag skal der egentligt ikke ske noget. Regner med at jeg skal ud og træne, også mødes med nogle venner og egentligt bare være hjemme💋

Likes

Comments

Godmorgen venner. Klokken er 03 og er næsten lige stået op, da jeg har sovet hele dagen. I dag skal der egentligt ikke ske så meget. Skal måske ud til nogle små møder/samtaler rundt omkring. Ellers står den bare på, Netflix og pakning til efterskole - Som jeg forresten glæder mig elle vildt til!! De sidste par dage, har været rigtigt hektisk da jeg. Har været meget forvirret med hvad jeg ville med mit liv. Men nu tror jeg lidt at jeg har fået et wake-up call.

Så håber lidt at rette op på mine fejl og starte til godt liv. Lige pt snakker jeg med en af mine bedste venner Hassan. Som hellere ikke kan sove og vi sidder lidt og diskutere omkring nogle små ting der sker lidt her og der. Og catcher op på glemt "sladder" som man nu siger

Likes

Comments

Daily update

Jeg har nulstillet, denne her blog så mange gange. Men nu er det sku sidste gang, til alle jer der ikke har fulgt med. Eller først har spottet blogget nu.

Jeg hedder Sumaya og er 15 år. Og har blogget de sidste, 2-3 år. Og har elsket hvert et sekund af det. Har oplevet så meget, og været med til så mange arrangementer. Som virkeligt har vist mig, den del af mit liv jeg vil udnytte. Der er sket rigtigt meget, i mit liv her på det sidste. Og har fucket op gang på gang. Men tænker lidt at nu er det tid til at rette op. Og det vil jeg gør på denne her blog. Så håber self at i vil følge med💋

Kontakt: Sumayaamed@gmail.com

Likes

Comments