Getting really sick of this cold now!

i want to put my bikini on, walk out the door and see the ocean. get hit in the face by a warm breeze. go to dinner after dark. take long walks on the beach and dont give a fuck what the time is. i want to feel the sand between my toes and see my hair get lighter in the sun. swim with the fish and listen to music that makes me feel like everything is going to be alright

never gets old, never gets bad, and ALWAYS makes me feel like im somewhere i wanna be

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag får ångest när jag märker vart jag är någonstans, vem jag är och inte är med, vad jag gör eller inte gör. men jag mår bra. jag vill resa och uppleva, det behöver inte nödvändigtvis ta mig långt bort, men någonstans där tiden står still och vardagen är annorlunda. bara en vecka i Åre bevisade för mig att plasten du är på är ingenting utan människorna du omringar dig med. det är inte destinationen som är målet, det är känslan du har när du kommer hem, längtan efter mera, men njutningen av vad som har varit. hade jag uppskattat alla platser jag sett, all mat jag har smakat och alla äventyr jag upplevt, om jag gjort det själv? 3 hus på bali, 4 stugor i Åre eller ett tält i skogen? destinationen spelar ingen roll, när sällskapet är fantastiskt. det är alltid någonting dumt som händer när du sätter 30 olika sorters idioter på samma plats med tillgång till öl.

Likes

Comments

tjo bitches!

jag kan ha glömt och nämna, i allt min stressiga bloggande på senaste tiden, att vi ska åka till åre! skoja bara kan knappast ha glömt det, måste ha nämnt det nånstans.

anyway.... nu är det bara ca 19 dagar kvar, och jag är så F-ing taggad.

ska inte åka skidor för sånt får man inte hålla på med när man har trasiga knän. då undrar man säkert, varför i helleskotta åka till ett ställe med massa snö där meningen är att man ska åka skidor. för att, när 30 killar frågar om 4 tjejer vill åka med och festa på en av sveriges största skidorter över nyår, då säger man helt enkelt bara ja. punkt.

vi ska bo fyra tjejer och fyra killar i en lägenheten på mellan 50-60 kvadrat, med ett badrum och en toalett.. jjippi kommer vakna till lukten av pungsvett och bakisandedräkt varenda morgon.

ska bli rauk af, ska ha snöbollskrig, åka pulka, dricka varmchoklad, baka..., äta massa god mat, kanske träna lite om det händer men mest av allt ska jag mysa järnet med alla mina bästa fina vänner som jag inte ser så ofta längre!

en tillbaka blick av Sommaren, spenderad  till största delen med dessa dysfunktionella idioterna.... som även är ressällskapet till Åre.

Likes

Comments

ibland funderar jag på om min knäskada har gjort mer skada på mig psykiskt eller fysiskt? Att jämföra den faktiska smärtan jag kände i knät när jag gjorde illa mig, till den jag känner varje dag i mitt huvud är som natt och dag. känner mig löjlig när jag tycker synd om mig själv för att jag inte på ett år har blivit andfådd, att jag på ett år inte känt mig utmattad mer än i mitt huvud. jag är trött hela tiden. trött på att inte få vara mig själv. trött på att alltid kämpa mot spöket i mitt huvud som säger att det här är en mardröm jag aldrig kommer vakna upp ur. kämpar konstant mellan tankarna att "nu orkar jag inte längre" och "det kommer vara värt det". jag ser mållinjen men den blir suddigare för varje snesteg jag tar. och jag vet fortfarande inte om snestegen beror på hål i vägen jag grävt själv eller hål som med lite otur tagit sig dit på egen förmåga. när jag gjorde illa mig tappade jag den delen av mig jag alltid tyckt om mest, den delen som hellre spelade vollyboll än solade på stranden. min skada gav mig inte ens chansen att välja själv längre. och det skrämmer mig att så många fortfarande inte har fått se den människa jag valt att vara, bara den människa jag fått nöja mig med så länge.

Likes

Comments

Eftersom gårkvällen bestod av cirka noll bilder får det bli en återblick i text istället. Vi drack tequila som tokar, dansade tydligen på golvet och när jag vaknade imorse var Jag fortfarande rauk! Så med andra ord gårkvällen var nog ganska rolig, den biten jag minns i alla fall. Förkrök hos Edlund och efterkaka på donken! Ett litet smakprov på hur Åre kommer se ut, jag är rädd, men jävligt exalterad #allamötspåamba

Likes

Comments

Någonstans mellan Uppsala och Stockholm slog det mig! Att ligga hemma på helgerna och kolla på film kommer inte bidra till att jag blir en intressant pensionär. Vill inte sitta och dra historier för mina barnbarn om hur jag kunde trycka in en hel säsong Gossip girl på samma dag, utan att skämmas när jag va 20... Många gånger fightades tankarna mellan att stanna hemma och att gå ut. Kan glatt säga att den sistnämnda vann. Här sitter jag nu, det är söndag, jag är lite halvbakis, men ångest finns det inte röken av!

Jag vet inte om det handlar om att jag släppte allt igår och lät mig själv ha roligt, eller om det handlar om att vi har träffat människor som får oss att vilja göra det. Dom här människorna sprider så mycket och så stark positiv energi att det gör det omöjligt att vara arg eller ledsen! Ibland är det svårt att tänka sig att kanske, bara kanske känner dom samma sak om oss. Jag hoppas i alla fall att jag kan sprida hälften så mycket glädje till dom som dom gör till i alla fall mig! Trodde aldrig vi skulle träffa den manliga motsvarigheten till oss idioter..... Mirakel händer och vi har funnit våra mainbitchesFör att det är roligt

Likes

Comments

8 imorse ringde klockan! Inte så jätte hemskt med tanke på att vi somnade halv 11 igår kväll. 9 gick bilen för att hämta Johanna Sonny och Emil och vid 10 tiden är vi framme i Uppsala! Tittat på johannas fina lägenhet, spenderat en hel innebandy match till att leka med snapchat och lyssnat på dålig musik i bilen! En bra dag tycker jagFör att det är roligt

  • 21 Readers

Likes

Comments

Lite sorgligt idag. Min sista dag med alla mina små hjärtan på sjöängen. Slut på att känna sig som en kändis när man kliver in genom grindarna! Sorgligt... Meeeeen.... Jag ska få börja på nytt ännu en gång, träffa nya små liv med massa ny kärlek! Det blir kul!


För att det är roligt

  • 22 Readers

Likes

Comments