Då uppdateringen på bloggen är så fruktansvärt dålig att inga ord finns till väljer jag att ta en paus. Jag kommer ta en bloggpaus på obestämd tid, för att fokusera på att strukturera upp min vardag ett tag framöver och hoppas sedan på att kunna komma tillbaka till bloggandet, och då kunna hålla den nivå jag önskar. Jag vill leverera grymma bilder, texter som fångar och ha uppdateringen på topp men just nu står det totalt still. Under tiden jag tar en bloggpaus kommer jag självklart inte lägga undan bloggen helt och hållet, utan endast arbeta med den i tystnad för att sedan komma tillbaka på en bättre nivå helt enkelt. Detta för att det inte känns rättvist mot er, då jag vet att jag kan leverera så mycket mer än vad jag gör för tillfället.

Jag har alltså ingen aning om när jag kommer komma tillbaka heller, men jag lovar att det inte kommer dröja allt för länge. Bloggen är ju trots allt något jag älskar att pyssla med och om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen komma igång ganska så snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Påskafton firas med traditionell påskmat, storasyster med familj är på besök och det snöar utanför fönstret. Blir så himla less på vädret, vad förväntas man ens säga? Snö? Mitt i April? Men men, har målat mina ägg med babyrosa penna och matchat med en tröja i samma färg. Favoritbyxorna som egentligen är alldeles förstora, och har därför blivit någon form av "highwasted-mönstrad-finbyxa-mjukis", sitter på och idag blir det bara MYS med familjen ca hela dagen och lite till. Glad påsk på er allesammans!

Likes

Comments

Alla bilder ovan är direkt tagna från pinterest.

Vår! Då jackan åker av och den vita t-shirten återigen kommer till liv. Tiden då de svarta jeansen gärna skippas och de klassiska blåa blir snyggare än aldrig förr. Jag klär sällan upp mig, prioriterar min tid till annat än att stå och välja outfits i tre timmar inför varje dag och slänger oftast på mig det första bästa när det är skola som gäller. Men trots det spenderar jag timmar på att klicka runt på onlineshopping, jag följer mestadels modebloggar och egentligen tror jag att det faktiskt finns något inom mig som älskar mode. Något som inte går att sätta ord på, då jag faktiskt aldrig varit den som hakat på trender "bara för att". Till exempel har jag aldrig ägt ett par converse, förstår inte hetsen som var kring dessa? Gick aldrig omkring med jeans heller som yngre, trots att jag fick höra både det ena och det andra från resterande tjejer med tajta jeans på benen. Jag klär mig i det jag tycker om, och när jag väl lägger ner tid på outfits har jag jävligt grym smak om jag får säga det själv. Denna våren kommer jag köra mycket oversize, som alltid egentligen fast lite extra nu. Är på jakt efter den perfekta jeansjackan, gärna herrmodell så att det syns att den är för stor. Ljusa t-shirts i en eller två storlekar större än vanligt och snygga sneakers till härliga jeans, då ser man på klädseln att vädret är varmare. Liksom titta på bilderna ovan, oversize, enkelt, vardagligt men sådär himla himla snyggt!

Likes

Comments

Hörlurarna spelar favoritmusiken så högt att jag inte hör ett ljud av resterande passagerare på tåget. Solen lyser in genom fönstret och bländar, gör det svårt att se skärmen på datorn. Men jag njuter. Det är en söndag utan söndagsångest och oj vad skönt att veta att ingen skola väntar på över en vecka. Skolarbeten finns att göra, men stressen har slutat jaga mig. Just nu iallafall, och det tänker jag ta vara på. Är just nu påväg in till Malmö för några roliga dagar med Emelie, vad vi ska hitta på har vi ingen aning om men det brukar sluta bra oavsett. Vi har åtminstone vädret på vår sida idag. Älskade sol.

Likes

Comments

Update 'bout life

- Imorse var jag, tillsammans med mamma, på möte i skolan med min mentor samt specialpedagog och skolsköterska. Detta för att mina besvär orsakar otroligt hög frånvaro i skolan och trots att jag näst intill alltid presterar riktigt bra (mentorns ord) ville vi diskutera vad som kan göras för att underlätta skolgången för mig. Med så pass hög frånvaro som jag har blir det en hel del stress vilket i slutändan inte alls är hållbart. Efter ett väldans kortfattat möte kom vi överens om vilka specialanpassade åtgärder som jag har rätt till och vilka som passar mig bäst. Trots att jag har så himla snälla lärare som väldigt ofta kommer med bra lösningar och ger mig lite extra tid på deadlinen, var det skönt att veta att jag faktiskt kan kräva lite mer än bara några extra dagar till en uppsats ibland.

- Fick en fråga om hur det gått på BUP än så länge, och ansåg att förmodligen fler var nyfikna. Då jag själv valde att dela med mig utav detta förr, är det helt förståeligt att ni undrar. Tyvärr har jag dock inget svar, då jag ännu inte varit på första mötet. I januari skickades min remiss, jag fick hem en tid och dagen innan mötet blev jag uppringd av BUP för att avboka mötet eftersom att behandlaren blivit sjuk. Jag skulle få en ny tid hemskickad i brevlådan och väntetiden blev ytterligare två månader. Men snart så...

- Jag vet att bloggen inte riktigt varit på topp och särskilt stabil det senaste. För att vara ärligt har ingenting i mitt liv varit alls stabilt den senaste tiden. Både med det psykiska och fysiska, med skolan, med bloggen och precis sådär allt annat också. Trots att jag har så himla mycket fint, bra, vackert och underbart omkring mig så har jag det riktigt jävligt emellanåt också och det är okej. Man måste låta sig känna alla känslor. Ingen kommer någonsin att växa som person genom att ständigt vara lycklig och glida omkring på ett bananskal. Ett av mina mål med bloggen är att få andra att inse att livet är svårt, men att det finns så himla mycket mer utav det som är bra. Därför delar jag med mig till er, oavsett hur jag mår.

Likes

Comments

Ibland är det helt okej att bläddra sig bakåt i fotoalbumet, i arkivet och i livet. Tänka tillbaka på de dagar man önskade aldrig någonsin skulle ta slut, på de dagar som mörkret inte längre var lika mörkt. Inte lika tungt. Det är okej att vissa dagar inte vara på topp, att längta efter något som varit eller att längta efter något nytt. För innerst inne vet vi ju, där vet vi att livet ändå är sådär riktigt jävla fantastiskt. Trots alla dåliga dagar.

Likes

Comments

När det är 18 grader, sol och en dag fylld utav fina vänner kan man inte låta bli att var sådär superglad. Har haft en himla underbar fredag som började med ett grupparbete ute i stan med galna idéer. Har bland annat blivit omkringkörd i en kundvagn, stått och dansat i ett köpcenter och poserat med samma kundvagn utanför en kyrka. Kanske det roligaste skolarbetet jag någonsin gjort. Käkade lunch på donken och satt och pratade länge på en uteservering i väntan på håltimmens slut. Den andra och sista lektionen för dagen blev inte heller mycket till "vanligt" skolarbete, då det var roligare att sjunga och prata om allt mellan himmel och jord även här. Jag och Emelie unnade oss en fredagsfika i värmen när vi slutat och senare mötte jag upp @vijapriedite och Samuel för ännu en photoshoot. Mycket parkeringar och kameror idag, men oj vad kul jag har haft. Vi valde att promenera istället för att ta bussen mellan våra olika destinationer och avslutade fredagen med en glass innan jag satte mig på tåget hem till Österlen igen. Kort sagt har jag haft en himla härlig dag och imorgon väntar fler kuligheter.

Föresten, ni glömmer väl inte bort att följa min instagram? Har blivit helt okej duktig på att uppdatera både flödet och storyn där! (;

Likes

Comments