View tracker

 Intensive moisturising face cream

En riktig favorit nu i vintertider då hyn torkar ut snabbare än man hinner blinka. När det kommer till hudvårdsprodukter är jag nästintill omöjlig. Jag får utslag av ca allt och ingenting fungerar att rengöra samt återfukta mitt ansikte med, trots dett är den sistnämnda biten otroligt viktig. Jag får finnar direkt om jag inte återfuktar mitt ansikte och min hy börjar flagna. Denna ansiktskräm från CCS's Oliva kollektion är dock en favorit just nu, verkligen ett tips till andra med känslig hy!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det var ett tag sedan jag delade med mig av lite ögongodis i form av maskulina människor, senast i somras faktiskt. Brukar inte roa mig med att titta på pojkar på internet, har ju faktiskt en alldeles egen prins jag kan titta på. Men varsågod till alla er andra, här är fyra nya bilder på snyggingar!

Likes

Comments

View tracker

Red Brick

Som ni säkert redan vet flyttade jag till ett nytt hus i September och hade tankar på att dela med mig av bilder på mitt rum, vilket jag ännu inte gjort. Från att ha ett ganska fyrkantigt rum med vita väggar och ett simpelt fönster, fick jag nu en tegelvägg på ena sidan som så himla snyggt bryter av det annars vita rummet med svarta och silvriga detaljer.

En tidig höstmorgon la jag också märke till triangeln som bildas vid mitt skrivbord av den sol som lyser in genom mitt ena fönster. Har bara sett denna triangel 2 gånger till efter det och försöker varje gång lista ut vad som gör att jag har just en triangel i mitt rum. Men fint är det, iallafall.

Likes

Comments