Springa, bära, flåsa. Lyfta, jobba, svettas. Stanna. Andas, duscha, känn efter. Blunda, njut, sov. Reload.

Första advent och inget ljus är tänt. Med feber, halsont och snuva blir man extra trött efter en flytt. Lägenheten börjar ta sig så smått men inte förens nu, söndag kväll, tar jag helg. Jag tänker jobba ikapp lite smått av sådant som jag hamnat efter med i skolan. Jag tänker sträckläsa i flera timmar innan jag somnar. Jag tänker dricka te (ironiskt nog kaffe på bilden) tills halsen blir bedövad och jag tänker bädda ner mig under 2 täcken och en filt. Rumpnisse vad jag är trött och förtjänar en ordentlig jäkla reload-söndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ny månad, nytt boende, nya krafter I hope. Numera bor jag i en lägenhet som har stor potential till att kännas som ett riktigt hem, till skillnad från förra huset där vi endast befann oss i ca ett år. Trivsel är väl ändå A och O gällande energi, motivation och välmående trots allt?

Likes

Comments

Tänkte bara kika in och säga "Hej!" här. Jag har, ganska spontant och inte särskilt väl genomtänkt, piercat näsvingen och utsatt mig själv för något av det jag avskyr mest. Nålar. Jag har också kommit fram till att jag går på något slags autopilot-läge och väntar mest hela tiden. Väntar på tåget, väntar på att lektionen ska börja, väntar på att lektionen ska ta slut, väntar på möten, väntar på mat, väntar på flytten, väntar på bättre tider och väntar på livet. Går även ca alltid omkring med en klump i magen och tänker på alla skolarbeten jag måste göra, som jag förväntar mig prestera högsta betyg på, men som jag aldrig någonsin tar tag i och som jag aldrig ens över huvud taget försöker göra så bra som möjligt. Jag tar mig mest igenom precis allt just nu. Stannar inte upp och känner efter, inte för att jag inte vill utan för att jag inte orkar. Jag orkar inte ens bry mig om att jag inte orkar någonting längre. Mest väntar jag väl på att flytta ifrån detta hus och hoppas då på ny motivation, ork och energi när jag kommit i ordning. Förändring krävs och är oerhört efterlängtat.

Likes

Comments

Hur kan en förväntas vara pigg när när himeln är sådär oerhört grå och marken full av vattenpölar?

Mitt humör påverkas extremt mycket av väder, så efter en runda till biblioteket och en fika med syster och mina favoritbusungar var det inte mer än självklart att stoppa in hörlurarna i öronen, vrida upp volymen och bädda ner mig i sängen med datorn i knäet. Med både nya hörlurar och en uppdaterad spotify-lista njuter man lite extra av musiken. Så är det bara. Resten av dagen kommer jag alltså bara ta det så lugnt det absolut bara går. Precis så som jag gjort hela veckan faktiskt. 


Likes

Comments

Har spenderat precis hela helgen i Lund för att slippa ta mig fram och tillbaka mellan Malmö och Simrishamn ca hur många gånger som helst i helgen. Igår var det födelsedagsfest enligt planerna men då ca allt gick åt skogen drog vi oss vidare mot donken för lite mat och bytte om till bekvämare kläder innan vi begav oss tillbaka till Vijas kollektiv i Lund. Det var åtminstone kul så länge det varade.

Idag har vi haft soffhäng precis hela dagen, lyssnat på musik och studerat grannar genom köksfönstret. Nu blir den en aning sen middag och sedan plugg för min del. Inte superkul, men behövligt och efter en härlig helg så är det inte riktigt lika illa som det annars brukar vara. Söndagsångesten har inte hittat hit till Lund, inte till mig iallafall.

Likes

Comments