Ganska ofta skriver män till mig som jag inte alls är intresserad av. Jag tror vi alla kan känna igen oss från diverse dejtingsajter i det. Man ser direkt på personens bilder eller deras beskrivning att det inte är ens typ. När jag får ett sånt meddelande så brukar jag inte svara. Jag vet inte om det är drygt? Jag tänker att det inte är någon mening att svara personen och säga att man inte är intresserad. Eller? Hur brukar du göra när när någon skriver till dig på en dejtingsajt eller app? Och då menar jag vilken app som helst - måste inte vara en sugardejtingapp, det kan vara tinder eller vad som helst.

I alla fall, de flesta förstår ju att man inte är intresserad när man inte svarar, men vissa fattar inte hinten utan fortsätter skriva, och just när det kommer till sugardejting så verkar dessa män tro att ALLT handlar om pengar. Att enda anledningen att jag inte svarar är för att de inte ser rika nog ut, och att om de berättar det för mig så kommer jag vilja ha dem. Typ sähär:

"Hey, how are you? I like your profile and would love to know more about you."

- Inget svar

"Hej gorgeous. What are you up to later today? I would love to spoil you with some fancy drinks and expansive food. Should we meet at Riche at 7 pm?"

- Inget svar

"I'm very wealthy. Do you like champagne?"

Det här är i sig en väldigt oskyldig konversation. Många gånger erbjuder män pengar och gåvor direkt över chatten. Egentligen vill jag svara dem och säga till dem att se värdet i sig själva. Säga till dem att de är bra som de är och inte behöver pengar och saker för att hitta en tjej som gillar dem. Det är väldigt tragiskt när man tänker på det. Dessa framgångsrika, välbärgade män som säkerligen gjort mycket häftiga saker i livet och gått långt i karriären, tror så lite om sig själva.

Sen är det klart, de känner inte mig. Det finns garanterat tjejer som svarar på de där meddelandena. Som kanske inte alls bryr sig om vem hon träffar utan hellre dricker ett glas svindyr champagne med någon hon inte gillar än ingen champagne alls.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dejten igår gick jättebra. Han var inte alls någon översittare utan jättetrevlig. Han sa under kvällen att jag inte alls var som han förväntat sig, på ett positivt vis. Haha, jag ville säga "desamma" men det sa jag inte. Det är svårt med nätdejting... man vet ju liksom aldrig vem det är som sitter i andra änden, och man hör inte tonlägen och allt det där. Det blir lätt missförstånd. Sen är det extra svårt under sånna här omständigheter. Jag menar, när jag chattar med en potentiell Sugar Dady, så vet ju inte jag alls vem han är. De flesta är helt fel för mig; antingen för mjäkiga, eller psykon eller så passar man bara inte ihop. Så jag är på min vakt. Jag ger aldrig ut för mycket information om mig själv förens vi träffas. De gör ju såklart att jag framstår som väldigt reserverad. Om de frågar vad jag gör så svarar jag t.ex. "pluggar en master och jobbar som konsult vid sidan av". Jag berättar inte vad jag pluggar eller vad jag jobbar med. Fördelen med att vara konsult är ju att det är så brett. "Jobbar som konsult" kan ju i princip betyda vad som helst. Min personlighet är väldigt bubblig och sprudlande, så jag antar att de flesta jag träffar blir väldigt positivt överraskade från den lite mer hemlighetsfulla tjejen de pratat med.

Det är ju bra dock. Att de blir överraskade åt det hållet, så att det inte är tvärtom och de tror att de ska träffa världens coolaste brud och så visar det sig att det är någon helt annan. Här är vad många tjejer gör fel när det kommer till sugar dejting tror jag. Detta är dock bara mina gissningar. Jag har inga tjejkompisar som jobbar med detta. Allt jag vet om andra Sugar Babies är vad mina Sugar Daddies har berättat för mig.

Många tjejer skickar bilder på dem själva där de är mycket snyggare än i verkligheten. Kanske ser de mycket smalare ut på bilderna, eller tar bilder där de ser ut mer "classy" ut. Vad jag menar med "classy" är att många Sugar Daddies har en liknande bild av hur en Sugar Baby ska se ut: hon ska vara vacker, smal, ta hand om sitt yttre (dvs fixat hår, naglar, smink etc) men hon ska också se väldigt representabel ut. Man vill inte ha en tjej som ser ut som om man betalat för henne. Det vill säga, man vill inte ha en tjej med jättelånga lösnaglar eller överdrivet mycket fejk-tan (lite lagom har jag själv, men jag tror vi alla förstår skillnaden på "sun kissed" och att ha grovhånglat med brun-utan-sol-flaskan) eller som har jätteutmanande kläder på sig. Såklart har alla olika smak, men jag skulle säga att generellt så är det inte de sakerna en Sugar Dady letar efter.

Mina första dejter sker alltid på ett fint/lyxigt café eller restaurang. Skulle jag komma dit i jättehöga klackar, kort-kort och urringat så skulle det bli JÄTTEKONSTIGT. På en första dejt är jag välklädd och sexig - men classy. Jag tror att det är det mina Sugar Daddies uppskattar med mig. Jag är den jag utger mig för att vara. Bilderna jag visar på mig själv speglar faktiskt hur jag ser ut. Jag är lång, smal, vältränad och söt. Jag tar hand om mig själv och mitt utseende och ser väl ut som "the girl next door meets business woman":

I alla fall, vad jag vill säga med det här är: vad alltid dig själv. Om du är +size eller om du har en extravagant stil så är det absolut inget fel med det - ALLA är vackra och fantastiska precis så som de är. MEN försök inte låtsas att du är något du inte är. Det kommer bara sluta med besvikelse. Om du älskar att klä dig sexigt - grymt! Jag är avundsjuk! Jag kan känna mig obekväm i för sexiga/utmanande kläder och önskar att jag vore mer sexig. MEN om du är det - boka inte en lunchdejt på Riche. Ta en kvällsdrink på en häftig bar istället.

Var alltid ärlig om vem du är - du är fantastisk! Och om du ska hitta den perfekta Sugar Daddyn så måste det börja med att hitta någon som gillar det du har att erbjuda. Det kan du bara göra om du är ärlig med hur du ser ut och hur du är. Det handlar ju i slutändan om att du ska hitta en Sugar Daddy som passar dig och som dyrkar dig.
XOXO,
Sugar Babe

Likes

Comments

Alla Sugar Daddies jag träffar i Stockholm bor på Östermalm. Eller så har de hus i Danderyd.

Jag är från Norrland, och när jag flyttade till Stockholm för 6 år sedan så hade jag en bild av hur Stockholmare skulle vara. Mina fördomar fick jag snabbt äta upp, då ingen av mina vänner som är från Stockholm är så, men när jag började hålla på med sugar dejting så fick jag dem bekräftade. Många av de Sugar Daddies jag träffar är praktexempel på överklass-stockholmare. Såklart. Skulle de inte vara överklass så skulle de inte ha råd att umgås med mig.


Ikväll ska jag på första dejt med en ny Sugar Dady. Överraskande nog så... bor han på Östermalm! ;) Eller, det tror jag i alla fall. Stället vi ska träffas på ligger på Östermalm. Detta vill jag verkligen poängtera: jag skulle aldrig mötas första gången hemma hos honom. Jag möts alltid ute bland folk, på ett cafe, restaurang eller liknande. Detta gäller ju såklart inte bara sugar dejting, utan all dejting. Träffas alltid bland folk första gången! Det finns SÅ mycket sjuka människor där ute! Alltså, verkligen! Jag kommer dela med mig av mina sjukaste upplevelser i senare inlägg.

Jag är lite nervös. Han verkar vara ganska bossig. En sån där typisk alfa-hane. Jag kan tycka det är sjukt sexigt med killar som är bestämda och vet vad de vill, men det är stor skillnad på att vara bestämd och att vara en mobbare. Har du träffat en sån kille någon gång? Som försöker trycka ner dig lite? Som liksom vill ha all makt och bara vill att du ska hålla käften och se snygg ut? Ja menar, sånna killar finns ju överallt, det är inte något säreget för Sugar Daddies.

Han har styrt våra samtal hittills väldigt mycket. Om jag frågat något så kan han vända på frågan utan att svara själv, eller svara på något annat. Han har vart noga med att jag ska skicka många bilder på mig själv så han vet hur jag ser ut, och kommenterat på saker som visar att han faktiskt suttit och zoomat in på bilderna. Lite obehagligt, men samtidigt förstår jag att han är noga med hur jag ser ut. Jag är noga med hur mina Sugar Daddies ser ut också. Jag skulle inte vilja ha någon som är pluffsig eller jättehårig eller liknande. Såklart är utseendet ännu viktigare för Sugar Dadyn. Många av mina Daddies berättar historier om när de mött upp en potentiell Sugar Baby och hon har inte alls sett ut som på sina bilder. Sånt slöseri med tid från båda håll! Så jag förstår och respekterar att han är petig. Men det gör mig nervös.  

Jag skulle aldrig träffa någon som får mig att må dåligt. Så är det bara. Om jag träffar honom ikväll och känner att han är en mobbare, då kommer jag inte träffa honom igen. MEN jag vill ju avsluta det på ett snyggt sätt. Om han skulle vara otrevlig och kanske kommentera mitt utseende och säga att jag är ful eller tjock, eller BARA prata om sig själv hela kvällen eller utföra någon annan form av härskarteknik, så vill jag ju säga en sjukt bra comeback innan jag går. Något som tar ner honom på jorden. Fattar du? Något fierce liksom.

Problemet är, att jag är inte fierce, Haha, alltså missförstå mig rätt nu! Jag är absolut säker i mig själv och skulle inte låta någon trycka ner mig, men jag är inte den där coola tjejen som alltid vet vad hon ska säga och som är högljud och cool. Jag är mer den där tjejen som alltid ler och är glad och vänlig. Jag gillar vem jag är, men ibland skulle jag vilja ha lite mer POW. Lite mer power. 

Hur är bästa sättet att ta ner en översittare på jorden?

Likes

Comments

Jag startade den här bloggen för att jag har träffat en man. Inte en kille, utan en man. Han är 20 år äldre än mig, och han har fru och barn. När jag först bestämde mig för att bli en Sugar Baby så bestämde jag mig också för att inte träffa någon som var gift eller redan i ett förhållande. Jag ville inte vara sån. Inte vara en älskarinna.

Men så träffande jag honom. Han liksom förtrollade mig. Jag ville bara ha honom i mitt liv. Så även om jag går emot alla mina principer så fortsätter jag träffa honom.


I den här bloggen kommer jag skriva om allt vi gör tillsammans. Men också om mina andra Sugar Daddies som jag träffar. Om våra resor och äventyr tillsammans, men också om det dubbelliv jag lever eftersom ingen i min närhet vet om att jag håller på med detta.


Vill du ställa frågor för att du själv funderar på att bli en Sugar Baby eller redan håller på med det och vill utbyta erfarenheter så kommentera gärna!

Likes

Comments