Om jag någonsin sagt att jag visste vad äkta kärlek var så hade jag fel...jag visste hur det var att älska någon på riktigt, men jag visste inte att man kunde bli älskad på det här sättet. Du har fått mig att känna något jag inte trodde fanns, det är som taget ur tidernas vakraste kärlekshistoria.

Magnus:
"Du vet att du är ovärdelig för mig...det finns ingen som du! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och skulle aldrig offra dig för något i världen.. jag skulle kunna göra vad som helst för dig om du så bad mig..är så lycklig för att du är min. Tack för att du finns..."

Om det är något jag vill mer än allt annat i världen så är det att älska dig för alltid, om inte...så borde jag ge upp redan nu, för mig utan dig är som en blomma utan kronblad. Du gör mig hel..du får mig att skina som den starkaste stjärna på himlen.
Jag behöver dig så som alla växter behöver solsken, så som månen behöver solen, så som romio behöver julia, så som jag behöver dig...

50 år från idag kommer jag fortfrande älska dig, även om du inte är vid min sida...Jag vill älska dig förevigt..!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag ska aldrig mer göra så, jag lovar.. du måste tro mig nu! Jag vill aldrig göra dig ledsen igen, jag vill aldrig vara ens det minsta nära att förlora dig.
Du är det bästa i mitt liv...jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig. Jag har aldrig gråtit så många glädjetårar som med dig... jag blir tår ögd av tänken på att du är min och på hur du älskar mig! Det är obeskrivligt vad du är, vad du är för mig...du är min ängel utan vingar, mitt plåster på de sår som andra skapat! Utan dig skulle mitt liv inte ha någon mening...det finns ingen som kan mästa sig med dig! Jag säger inte bara detta för att det låter bra, jag känner verkligen så... ingen, ingen! Kan någonsin vara så bra för mig som du är, så bra vi är förvarandra!

Om jag skulle dö inatt, så skulle jag dö utan oro, utan ångest, för jag vet att jag har älskats och älskat dig! Då behöver jag inte heller leva ett liv utan dig!

Let's make it right this time, let's make it last forever!

Likes

Comments

Förstår inte varför du älskar mig, du säger att jag är inget mer än perfektion. Vad är det du inte ser..? Jag lär väl aldrg få veta eller förstå..men så länge du älskar mig så behöver jag inte veta:)

Oroa dig inte mer älskling, du saknar ingenting. Det finns inget fel på dig! Men om jag nu skulle hitta något som inte var helt 100 % rätt såsäger jag till så för vi lösa det då...men just nu är du allt jag vill ha och mycket mer..!

En liten flicka hade ett stort, stort pussel som hon suttit och försökt pussla ihop hela sitt liv, och nu var det nästan färdigt! Men det var en bit som fattades en väldigt viktig bit. Hon letade och letade, så en dag trode hon att hon hittat den. Hon försökte och försökte få den att passa för hon ville så gärna, hon  bankade och slog så mkt att hon tillslut bröt lillfingret men den ville ändå inte passa. Hon lämnade biten där hon hittat den. Hon var så ledsen över att hon inte kunde hitta den rätta pusselbiten, hon letade bland alla bitar hon kunde hitta för att se om de passade, men det var ingen som gjorde det...
Tills en dag när hon gett upp och tänkte packa ihop pusslet, hittade hon en ensam liten pusselbit som fastnat i locket. Hon tänkte "vågar jag verkligen se om den passar, det är ju så många som inte gjort det.." men hon tog mod till sig och och lade biten där den saknades...till sin förvåning såg hon att den passade perfekt, nästan lite för perfekt.
Nu var pusslet helt och det är det vackraste pusslet hon någonsin sett. Om jag inte misstar mig så borde hon sitta vid sitt fina pussel och låta sina glädjetårar rinna ner från hennes kind och landa på den sissta pusselbiten.

Du är min sissta och saknade pusselbit imitt livs pussel..<3

Likes

Comments

Jag ska aldrig mer tänka att du kommer göra som honom, du förtjänar det inte! Du är det finaste i världen! Från och med nu ska jag alltid tro dig varje gång du säger att du älskar mig...för om den här låten beskriver äkta kärlek så vet jag att allt vi känner är på riktigt! Det är obeskrivligt hur mkt du betyder för mig! På ett sätt önskar jag att jag aldrig träffat dig,för då hade jag sluppit tänka på att jag en dag kommer att förlora dig, det sitter som en rostig kniv i mitt hjärta när jag tänker att jag antagligen inte kommer att få älskas av dig för evigt...
Du är mitt allt Magnus Mellgren<3

Remember the first day when I saw your face?
Remember the first day when you smiled at me?
You stepped to me, and then you said to me,
I was the woman you dreamed about.
Remember the first day when you called my house?
Remember the first day when you took me out?
We had butterflies although we tried to hide it,
And we both had a beautiful night.

Remember the first day, the first day we kissed?
Remember the first day we had an arguement?
We apologized, and then we compromised
And we haven't argued since.
Remember the first day we stopped playing games?
Remember the first day you fell in love with me?
It felt so good for you to say those words
Cause I felt the same way too.

I know that he loves me, cause he told me so.
I know that he loves me, cause his feelings show.
When he stares at me you see he cares for me.
You see how he is so deep in love,
I know that he loves me cause it's obvious.
I know that he loves me cause it's me he trusts.
And he's missing me, if he's not kissing me
And when he looks at me his brown eyes tell his so.

I'm so happy, so happy that you're in my life
And baby now that you're a part of me
You showed me,
Showed me the true meaning of love
And I know he loves me.

The way we held each other's hand,
The way we talked, the way we laughed,
It felt so good to find true love
I knew right then and there you were the one.
 

Likes

Comments

Jag älskar dig!
Finns bara ett ord för att beskriva dig: perfekt! Det finns verkligen inget fel på dig, du gör allting så satans rätt! Sättet du tittar på mig, att vi alltid pratar flera timmar i telefon, hur du oftast smsar mig och säger att du saknar mig när jag precis åkt, sättet du säger mitt namn eller inte säger mitt namn utan konstant kallar mig sötis, hur du alltid, alltid får mig att känna mig som den vackraste personen i världen.

Du är den jag inte ens vågat önska mig, du är den man i smyg drömmer om men inte vågar tro att du finns på riktigt. Men det gör du...

För övrigt så är det en månad på onsdag, då ska vi beställa armbanden med våra namn ingraverade. Det är ganska mycket pengar som ryker men det är det värt!

Likes

Comments

Herregud! Jag är kär...något så in i *fultord* kär!:D Killen är underbar! Han vet alla mina hemligheter och alla mina skavanker och tycker fortfarande att jag är den sötaste han sett. Jag har aldrig kännt mig så här...allting är för bra! Han kan inte vara skit snygg, ha de vackraste ögon, vara så grymt snäll eller ha en så bra personlighet och på sammagång säga att han saknar mig fast att vi varit med varan 48 timmar och inte setts på 30minuter! jag förstår inte!? trodde inte att såna som Magnus existerade. han får mig att känna mig mer älskad efter 3 veckor än vad mitt ex gjorde efter nästan 2 år! inget illa menat, men det är sant.

My heart is yours to fill...!

Likes

Comments

Fan, jag är krigsskadad! Jag tror inte att jag vågar..börjar få panik nu..!
Jag ska träffa Magnus på lördag...*gulp*..får en liten glump i halsen när jag tänker på det, asså han är jätte go, skit snäll och allt..men fan...har råkat ut för mycket nu! Vet inte riktigt om jag vågar öppna mig,hade problem att göra det med Andreas och det gick ju käpprätt! Då börjar man ju undra hur satan detta ska gå...?

PS. Kristin och Sofia var snälla och bara skit i hur jag mår ,ok? jag bryr mig inte att ni läser min blogg hela tiden, men lägg er bara inte i är ni snälla. Ni har inte med det att göra. DS

Likes

Comments

Hands down, this is the best day I can ever remember.
I'll always remember the sound of the stereo,
The dim of the soft lights, the scent of your hair,
That you twirled in your fingers.
And the time on the clock when we realized it's so late.
And this walk that we shared together.
The streets were wet and the gate was locked,
So I jumped it and I let you in,
And you stood at your door with your hands on my waist,
And you kissed me like you meant it,
And I knew that you meant it.
That you meant it, that you meant it.
And I knew that you meant it, that you meant it.

Förstår inte varför du tycker att det är så jobbigt? Det var ju ditt val....jag plågas av att se att du mår dåligt värje gång du ser mig eller någon nämner mitt namn, jag vill inte se dig så. Kan du inte bara våga prata med mig, säga hur du tänker,vad du känner, jag vill förstå...
Jag älskar att se dig le, höra ditt skratt, möta din blick... men när jag ser dig nu, ler du inte, du vågar inte möta mig blick och du skrattar defenitivt inte.
Jag vill inte att det ska vara så här, vill kunna prata med dig, säga hej och möta din blick utan att behöva se att du inte vet vad du ska göra att du blir obekväm.

 

Likes

Comments

nu vet jag iaf vart vi står och vad som hände...känns bra:) men lite synd att du inte fick lära känna den riktiga jag:P men det ska du så småning om:D...för hoppningsvis kommer du att tycka lika mycket om mig som de andra gör:D som sagt saker värda att ha får man inte sål ätt;)

Likes

Comments

Jag kan inte släppa dig, kan inte låta dig gå, inte än....vill ha dig så som jag hade dig första gången. kan inte släppa dig för du ahr inte förklarat varför? hur?Är det sant det du sa? Kan jag göra allt rätt, ger du mig en andra chans?

Likes

Comments