A hej igen då! Nu är mitt nya bankort finally fixat! As skönt! Och jag har tid till mitt teori prov och uppkörning för bil om 1,5 vecka' :D idag skulle jag igentligen dragigt ut på bar! Men blir nog inte så vi får se för vissa blev sjuka osv.. Men annars blir det väll filmmyss hemma med kompis eller kompisar för har ingen hemma ^^ jag bjuder på lite nya bilder!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Aa nu är det så folk undrar vem jag är "typ" intresserad av! Såhär ligger det till det är en person som typ ger mig en känsla jag aldrig har haft för någon förut, varje gång jag ser henne eller är nära henne så viker jag av eller blir röd i ansiktet . jag kan bara inte prata med henne jag förstår inte varför? Och har alltid haft ett öga på henne! Men jag vill inte säga något det får komma som det kommer :)


Likes

Comments

Godnatt bloggen! Idag har varit bästa dagen på länge allt känns som om det inte är på riktigt har inte haft glädje på ett bra tag! O mitt liv känns väldigt lätt nu åh så skönt! Bara fortsätt sikta framåt och imorgon kommer vara super kul! Längtar!!!

Men idag då! har varit med vänner gymmat och städat o massa har haft en super dag förutom fail med att en tjej hade fest och jag gick dit för kolla läget helt plötsligt gick handfatet sönder vatten överallt haha shit asså xD! Men just nu pratar jag i mobilen o ska snart sova! Och imorgon droppar jag en "bomb" ett stort inlägg!

Men till er alla fortsätt gå framåt vad som än händer krypa på knän gå på ett ben vad som gå alltid framåt! Godnatt ciao !:)


  • 306 readers

Likes

Comments

Hej alla läsare!:):) då kommer inlägget om hur  man kan klara av jobbiga situationer och även inte bara jobbiga utan situationer där man kanske inte känner sig så bra osv och tankar bara snurrar och man vet ej riktigt vad man ska göra.. 

Och då är det som dem flesta skulle säga Träningen!  Träning ger dig en bra självkänsla och får dig glömma saker och får dig lägga fokus på något som är nog det viktigaste o även skönaste! Så mitt tips till alla er där ute är att köp ett gymkort 200-450 kr i månaden finns det bra o billiga gym! och pengarna är inget att se i det här! För att få den friheten man får efter ett hårt tränings pass är helt galet tro mig och känslan komma hem och sen lägga sig och veta att man har presterat är väldigt skönt! och ja det kan vara svårt ta sig till gym osv och man kanske känner sig svag gentemot andra som är på samma gym! 

Men alla börjar väll någonstans och tro mig ingen kollar på dig och tänker du är svag och orkar inte lyfta som dem de ser att du är en seriös gymmare som verkligen försöker för att nå upp till mål! 

Och jag själv har haft vågor då jag inte orkat gymma och ist prioriterat onödiga saker framför det istället! Men jag har insett att gymma nu är något som får mig må bra och även komma in på andra tankar och det gör min vardag mycket lättare! Jag gymmar för mig själv och för att få mig orka med saker så jag har bestämt nu att lägga all fokus på det och se till att nå upp till mina mål som jag har! 

Så till er där ute!

1. Kolla upp bra och billiga gym! men även ett gym ni trivs på!

2. Sätt  er ner läs om hur man tränar och utför övningarna korrekt

3. Bara go for it sen!! 

Och med hela det här så ska även jag gå ut nu och gymma innan jag ska iväg ikväll! :) så hoppas det här var något att ta in och läsa! ALLA KAN OM MAN VILL!


Likes

Comments


  • 369 readers

Likes

Comments

AA vart ska man börja någonstans det här året har väll inte börjat som planerat och som tänk utan mer som skit för mig! Jo jag har varit super ledsen och mått riktigt dåligt! jag har legat nätter och tänkt bara  shit vad allt är dåligt och allt bara suger! O det har lett till att jag inte har kanske hållit mig ute och kunnat hittat på så mycket nu senaste tiden men det har sina förklaringar till bakgrund till det hela och aa ,Jo jag har ju som nog alla vet som läst min blogg haft en tjej jag har varit "väldigt" mycket med senaste tiden och det har varit dem bästa dagarna i mitt liv ångrar verkligen inte att jag la tiden på henne hon är världens bästa tjej och är de fortfarande och förutom inte bara flickvän för mig utan min vän! Hon var världens bästa vän! 

och ja nu har det gått ett litet tag utan henne och vi är som sagt singlar men mitt hjärta tillhör ännu henne och lär väll göra det ett tag till vilket jag ej tycker är något dåligt utan något fint och bra. Hon är min första kärlek och min enda tjej jag varit tillsammans med och det tar hårt på en att se personen gå iväg och man står tom på ord och bara bara insidan skriker till en och inga ord kommer ut och känslan går bara inte förklara det är som om något brinner i en men samtidigt ett litet ljussom syns i elden som är att hoppet! Sen att man vågar inte smsa man vågar knappt kolla på instagram vad som helst för att man tror att man ska se personen med en annan men becca var något speciellt och jag vet att "Beautiful in white" blir du! ingen annan någonsin för myntet som vi kastade tsm jag vet du var ärlig med det du sa och jag var ärlig oxå första gången jag aldrig hållit kors nästan och om du läser det här så vet du vad vi sa tänker inte gå ut med det här!

Men aa nu står man då ensam även fast jag har mina vänner är det ändå ett hål i en som bara kan läkas med tiden! och jag har insett nu efter x antal dagar att bygga upp sitt eget liv är något av det bästa man kan göra!  Men aa jag kommer ut med mer inlägg med tiden om vad jag gör för att mina dagar ska fungera och även må bra efter ett sånt här problem! för jag vet själv att många här ute i världen sitter ensamma och blivit förkrossade och vet ej hur dem ska hantera det hela  och inte kanske bara förkrossade över förlorat sin partner kan vara familjer vad som helst så jag kommer ut med vidare inlägg om riktigt bra tips! 

Men ja det var väll en av sakerna som jag inte mått så bra över som fått mig blivit väldigt ledsen! för jag trodde hon var min rätta halva den sista pusselbiten i mitt liv som skulle få mina dagar se ljusa ut och få mina nätter kännas som om jag var i en dröm fast på riktigt! och jag tror ännu att det är så att det är hon bara det att det är lite andra pusslbitar som måste komma till innnan! och jag hoppas en dag jag får reda på sanningen och korten bara läggs ut för jag har väntat så länge på finna min halva den som får allt kännas så bra.

Sedan är det min självkänsla som ej varit det bästa någon gång allvarligt under min tid hittills och den fick Rebecca mig att förstå att den saknades när det tog slut mellan hon o mig och det fick mig öppna ögonen och förstå egentligen vad jag håller på med!! Jag har alltid levt mycket på utseende och uppmärksamheten som fått mig må bra jag har aldrig riktigt känt jag själv ser bra ut eller varit glad över att ja är jag! jag fick min trygghet utav få höra av folk jag ser bra ut och att folk ville vara med mig och dagar jag inte fick uppmärksamheten gick jag nästan runt i cirklar i timmar och bara tänkte vad är det som är fel och då bytte jag stil och blev en person jag inte egentligen ville vara o jag tror även mycket folk försöker vara en person dem inte är bara för passa in och jag kan säga att när jag var SWAG fuck hela den perioden jag flydde från mina problem ist för möta dem som en man och det lede bara till att när jag fann mig själv och skulle möta mina problem var det som en våg av osäkerhet osv som bra föll över mig.. Så det är det jag försöker jobba med nu väldigt mycket!!

Och ja folk såg mig kanske förut som en kille utan känslor som var med massa tjejer! and yes  it's the truth! villket jag ej är stolt över. Men nu när jag öppnar min ögon och försöker bygga min självkänsla så får det mig att bli en annan person en mogen och ärlig en! och jag tycker folk som kallar folk players osv! tänk ist på varför tror ni dom gör sånt där? träffar nya tjejer eller killar väldigt ofta jo för dem kanske inte är glada över sig själva och får sin lilla dos utav uppmärksamhet eller vad det nu är utav veta folk tycker dem är snygga osv allt har sina förklaringar! 

och det tredje! Jo skolan jag går i en skola i slussen som är privat vilket har gjort skolan väldigt oseriös för mig och inte satt riktigt press på mig villket har blivit ett huge problem mycket i det sociala framförallt man tror man kan träffa folk hur som och blir sur då det inte går och då tänker man dåliga vänner man har men det är de att jag inte är van att gå i en vanlig skola med mycket press! med läxor osv! men nu till sommaren blir det byta till Kista säkerhets gymnasiet! villket är nog ett val jag verkligen kommer gilla att komma in i normala rutiner och känna hur det typ är att ens skriva i ett block utan att min egna lärare i alla ämnen gör allt åt en!

Så aa med andra ord självkänslan och problemen kom ikapp en och även att förlora någon man verkligen tycker om och bryr sig om är väll det som har varit det jobbigaste för mig nu den här senaste tiden! Men efter moln kommer solsken :) 

1. Så mitt kommande inlägg kommer handla om hur jag gör för att klara av det här och vad mina mål är att uppnå nu!

2. Andra blir att skriva lite om hur det tog slut osv med mig och becca som mycket folk verkar vilja veta och undrar om.
 

Hoppas ni fick veta lite nu och jag skrev mycket det här inlägget till mina vänner som kanske kan tycka jag är väldigt stel och varit det den senaste tiden men här är korten på bordet! Men nu blir det sova Ciao! :)

kommentera gärna om det är något ni vill ha mer att höra om!


Likes

Comments

Teater då som jag skrev den var sjukt bra! Bättre än vad jag trodde kanske nytt intresse kolla teater vem vet haha! Men ah sedan efter var jag med Adam vi käkade sallads bar o chillade till vi skulle till Skumm o för dem som inte vet vad skum är så är det något slags ställe där man träffas o pratar med folk eller något min kompis är den som brukar vara där! Men a Där iaf gjorde vi armband fråga mig inte varför haha o sjöng visor typ xD sedan pratade ut om allt som händer just nu i våra liv :) bjuder på lite bilder!:)
  • 371 readers

Likes

Comments

On my way till skolan nu! Blir se teater haha typ "Jag skickar min bror" eller något heter den haha men ah idag är planera fixa om hela mitt träningsschema för har planerat gymma riktigt hårt nu under lovet som kommer för behöver det för mig själv! Och Antonio har lovat köra oxå så det blir soft vara två personer! Men inlägg idag om allt som hänt kommer ut idag glömde förut! Peace!

  • 398 readers

Likes

Comments

Då är man i blåshut! Sitter väntar på en kompis som har idrott jag är fett confused i min hjärna över massa saker idag så ska hem sen o tänka lite på vad jag ska göra sedan gymma kanske! Uppdaterar mer senare ✌️


  • 403 readers

Likes

Comments

Oh shit länge sen man satt vid den här sidan o kollade! Men ah iallafall jag tänkte dra igång sakta men säkert med bloggandet måste bara ta bort lite o rensa gammalt! Men bjuder iaf på en pic nu efter jag sett film "Irene huss" riktig skit film b kvalité på hög nivå! Men måste slagga nu lägger upp inlägg lite om vad som händer o har hänt i mitt liv senaste tiden imorgon! Ciao


  • 405 readers

Likes

Comments