​Det här är alltså mitt andra inlägg, och ingen har hittills läst mitt första. Ingen har hittat hit, men det är väl inte så konstigt. Om jag har förstått det rätt måste man betala för att få synas på Nouws första-sida. På ett sätt vill jag det (ja, alla vill vi ju synas), men samtidigt vill jag det inte ändå, för den här bloggen kommer nog att bli privat, och jag vill inte skylta onödigt mycket med mitt privatliv. Jag skäms väl inte för det egentligen, men jag är ju inte ensam och jag kommer antagligen att skriva om andra människor.

Just nu är jag ensam. Min man är ute och barnet sover. Jag tog mig tid för att skriva. Ska försöka skriva det som jag har i mitt huvud för tillfället. Det kan bli rörigt, för jag har ganska mycket i mitt huvud, och det associerar snabbt, men jag ska försöka att inte bli rörig.

Undrar om jag borde duscha? Barnet kanske vaknar och då är det bra om jag är tillgänglig i och med att jag är den enda hemma. Alternativet är att sitta här och skriva och kanske se på ett avsnitt av någon tv-serie. Gottesugen är jag med, men jag borde inte ge efter. Har inget nyårslöfte om godis, för det kommer jag inte kunna hålla ändå.

Jag är faktiskt inte så sugen på att skriva just nu.

Hey, det snöar! Lite sådär långsamt och fint singlar flingorna ner. Jag borde kanske gå ut sedan också. Köpa mat kanske, och om inte annat hämta ett paket från H&M. Det innehåller mestadels kläder till barnet, men även lite bikinis till mig. Jag ska ut och resa :)

Jag fick förresten någon slags idé till bok förut, men jag vet inte. Idéer är alltid bra att få i alla fall, men om själva idén till bok den här gången är bra vet jag inte. Jag tänker att om jag ska skriva en bok så måste jag kunna stå för den. Jag skäms alldeles för mycket för det jag gör, och jag tycker att väldigt mycket som jag gör är pinsamt. Jag är rädd för att det inte blir bra, för att misslyckas. Jag försöker ju ändå alltid vara bäst, och jag vill lyckas, så att familj och de få vänner jag har kan vara stolta över mig.

Anledningen till bloggnamnet är förresten att jag är just sådan. Suddar ut det jag skrivit - för att jag skäms. Jag tycker att det är pinsamt, även om det kanske inte är det. Jag är rädd för att misslyckas och därför suddar jag ut istället.

Likes

Comments

Jag ger aldrig några nyårslöften, men efter att ha lyssnat på diverse författare i poddar så blev jag inspirerad. Jag vill också skriva en bok. Saken är den att jag aldrig skriver, och jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag har ingen bokidé. Inget. Men jag tänker att om jag börjar skriva kanske något kommer till mig.
Mitt nyårslöfte är inte att skriva en bok. Mitt nyårslöfte är att försöka skriva något varje dag, som en dagbok ungefär.

Jag har tidigare haft en blogg på en egen server, men det blev lite tråkigt. Dels för att det var svårt att få nya besökare, och dels för att det inte alltid så många som kommenterade inläggen. Samtidigt tyckte jag också att det vart svårt att skriva, för jag upplevde som att många ville snoka. Jag ville kunna vara personlig, men inte privat, och det är svårt när man försöker skriva en blogg om sig själv.

Det har inte riktigt gått ihop för mig alltså, och jag känner redan nu att jag är ganska rörig i det här inlägget, men jag vill försöka. Jag kommer att anmäla mig till skrivarkurser och jag ska försöka blogga varje dag, så får vi se vart jag kommer.

Jag tänkte inte presentera mig. Läs min blogg istället.
Hejdå!

Likes

Comments