Varit sämst på att uppdatera på ett tag nu. Hamnade ur fas efter tjejmiddagen. Som var jätte trevlig trotts att vi blev endast 2 st i slutändan då resten fick förhinder i sista sekund. Var jätte lat under helgen, första gången jag varit utan dottern en hel helg och vad gör jag? Jo ligger i soffan i princip hela lördag och söndag. Men var nog behövligt att få vila ut. Löpningen går fortfarande rätt bra! Har lyckats tagit mig ut 3 dagar i veckan enligt planen! Skönt. Imorgon är det torsdag och vilodag från löpningen men tagit fram nytt styrketräningsprogarm som ska testas! kul kul. Nu ska jag glo på tv och jag funderar även på att poppa lite popcorn.. Får se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon världen! Idag var det en liten tös som vaknade tidigare än vanligt! Mamma som var såå trött efter att haft svårt att somna inatt. Men det är bara att kliva upp och slå på en kanna kaffe. Onsdag idag och det är löpardags! Ordentligt kallt ute så idag gruvar vi oss för att komma ut. Fyfan! Kanske man måste fixa ett gymkort för vette tusan om jag är sugen på att ut och springa mer när vinterkylan börjar komma.. Någon här som vinterlöper eller vad gör ni för träning under vintern? Några tips?

Likes

Comments

Jag är trött och har lite ont i kroppen idag, kände då att det blir en ordentlig vilodag idag. Ingen träning alls utan bara mys så kroppen får slappna av riktigt. Imorgon drar vi igång igen och vi kör stenhårt resten av veckan då det vankas tjejmiddag här hos mig på fredag! kul, ser fram emot det! Nu ska jag och Isabellé mysa vidare.  Bye!

Likes

Comments

Har varit och tagit ett nytt körkortsfoto. Hur kommer det sig att man alltid ser så jävla wierd ut på det hur lång tid man än spenderar framför spegeln innan! Helt otroligt!

Likes

Comments

God morgon! Idag är det måndag och löpning står på schemat och som alltid är man otroligt snygg inför morgonlöpningen. Haha! Det är frostigt och kallt idag så man får klä på sig ordentligt. Idag är det återigen dags att öka intervallerna! Idag ser intervallerna ut såhär.

10 min rask gång

8 min löp, varvar 1 min löp och 1 min gång

5 min rask gång

Spännande att se hur detta går. Dessutom har jag lite träningsvärk efter mina provrundor med yoga i helgen! hah härligt! vi hörs!

Likes

Comments

Igår blev det en väldigt sen och idag en väldigt tidig middag. Fisk med potatis och broccoli, Isabelle tyckte iaf att det var gott  Ikväll blir det en omgång bingolotto och vi gör ett nytt försök att dra in storkovan! Härliga familjekvällar!

Likes

Comments

Alltså jag har blivit helt galen i denna müsli från lidl! Så jäkla god! Skulle typ kunna leva på enbart den och naturell yoghurt! Favorit frukosten just nu!

Likes

Comments

Okej, efter att sugit på karamellen hela dagen så provade jag lite yoga nu på kvällen. Har nog aldrig känt mig så stel och klumpig som nu! haha! smidig som ett kylskåp verkligen! Hittade en app som heter Down Dog. Här finns det hela program för nybörjare och mer avancerade. Man kan även gå in och kolla på alla positioner, vilket jag rekommenderar, försök lära namnet och tekniken. För när man kör ett program kan det emellanåt vara svårt att hänga med om man inte innan vet exakt vad som gäller. Haha. Men ska nog testa några dagar nu iaf, får se om det är något för mig och om jag lyckas lära mig positionerna.

Likes

Comments

Varit kassast i världen på att uppdatera här idag. Det är ju lördag och vilodag när det gäller löpningen dock hindrar det ju inte oss från att ta en härlig promenad i solskenet! Ultrahärligt!! Har även gjort min styrketräning, som jag försöker göra varje dag. Låg även och googla lite igår kväll och börjar bli super nyfiken på yoga. Det ser otroligt härligt ut och ska tydligen vara en bra träningsform! Någon här som provat yoga? Hur har det funkat för er?

Likes

Comments

Idag blev det lite sen middag. Kastade ihop en kasslergratäng med pasta och grönsaker. Inte blivit mycket promenader idag, sånt jäkla blåsväder. Tråkigt.. Men fick iaf löprundan avklarad i morse så har ju rört på oss iaf. Nu är det en tös som är lite trött så blir nog ett bad sen välling och sova.

Likes

Comments