Hallå! Det var ett tag sen jag skrev om något här... Kvälls jobb och annat tråkigt har kommit i vägen.. Men Nu har jag äntligen fått tummen ur röven vad det gäller musiken. Glor på tutorials vad det gäller ljud design, och det går väll sådär. Men något som jag äntligen verkar ha fattat är hur.man gör en ordentlig kick.. Det är en stor lättnad. Så nu kan man fokusera mer på allt annat. Screeches, bakgrund, syntar och ambience å effekter. Typ precis allt annat. Naivt nog trodde jag att jag skulle klara av att dona en låt till min nästa spelning. XD Om jag matar satan kanske jag hinner. Blev inte nöjd med vad jag gjorde i helgen, så det åker i papperskorgen. Vad jag svamlar ibland. Men du, du kan sluta lösa nu. Inget mer vettigt kommer att skrivas idag. Tjillevipp eller nåt!

Där är det jag gjorde i lördags. Jag lärde mig mycket, men jag är inte över nöjd. :) Mycket vad det gäller kickar har jag att tacka Neutrone (Matias Neutrone Efternamn?) att tacka för!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Casey Neistat, en helt klart jävligt intressant individ. En nisse som många ser upp till. En sak med hans senaste video slog extra hårt för min del. Jagar man en sak så når man det eller dör under jakten. Titta på videon, den ger en ett litet perspektiv på vad som gäller: https://www.youtube.com/watch?v=9p1qSL9_nnI Sm han sa, Man lär vara galen för att jaga något så hårt. Är jag galen nog för att jaga min dröm i den utsträckningen. En sista sak, oavsett hur många det är på dans golvet, 5 pers, 500 ers eller kanske 5000 pers så röjer jag lika hårt bakom mixerbordet. Se videon så förstår ni vad jag menar.!

https://www.facebook.com/cneistat

Likes

Comments

Som vanligt när man sitter och plockar ut låtar så infinner sig beslutsångest som ett brev på posten. Sen tror man att mixen kommer bli skit bra. Efter det när man lyssnar igenom den så kräks man nästan.. Why? Måste vara någon sorts masochist som fortsätter med det här.. XD

Likes

Comments

Så här ser den nuvarande "studion" ut. Rumsbehandling skulle behövas, dvs akustik behandling. Har så sjukt mycket rum-resonans just nu, och basen gömmer sig i hörn och under möbler. Organiserat kaos? Eller kanske kaos i organisationen? Hursomhelst ser det förjävligt ut! XD Ska väll försöka ta tummen ur å försöka lära mig att utnyttja den potential hårdvaran och mjukvaran har. Jag har en handfull vänner som jag bollar idéer med, men att sitta där ensam är något av det tråkigaste jag vet! Dröm studion ser helt klart annorlunda ut.

Det där skulle vara något! XD Prylbög som man är..

Likes

Comments

Skriver mer sjkit längre ner. Det vid bilderna är bara en enklare förklaring.

1. Titta på den dära, jo men det är ju faktiskt jag. Med F.I.F.O flamongon. Det här var drygt ett år sedan.

Strax efter första Spelningen under namnet Successor. https://www.facebook.com/successordj/

2. Precis som det står på bilden, första spelningen för F.I.F.O. Vilken grym fest det var. Vilka underbara människor man mötte, och nya bekantskaper/vänner fick man.

3. Mitt "Största gig", vilket var på MondayBar SummerCruise 2015. "Vann" en talang pryl med inskick å hela den grejen. Fatta att jag fick avsluta Black Scenen! :O SJukt var det! Fullt på golvet och full support från F.I.F.O samt dem andra på golvet!

4. Det syns väll aldrig hur sjukt nervös jag var? Som ni ser på bilden så står jag och håller i den ena spelaren, ja det var för att tempo kontrollen/pitchen vandrade vid varje bas-slag. XD

Bild 1-4 visar bara en otroligt liten del av den resa jag har gjort, och kommer göra! Bild 5: DRÖMMEN!

Mer om mig kanske jag borde skriva? Daniel Fahlander, 28 år. Bosatt i tråkiga jävla Västerås. som vardags jobb städar jag ute på ICA Hacksta lagret. (Tråkigt som fan ibland men jävligt chill) Om ni inte redan har sett det så är jag/skulle jag vilja titelera mig som DJ, wannabe iaf. Det är väl drömmen att kunna leva på det, just det DRÖMMEN! Just nu jobabr jag på som vanligt, jagar gig som värsta gat-horan.

 En vän frågade vad jag hade för mål? Helt ärligt vet jag inte, inte kort siktigt iaf. Men jag tror han menade vart ska jag ta mig nu? Vart är jag på väg? Hur ska jag ta mig dit? Nja, jag har väl ett litet hum om det. 

Just nu måste jag ta tummen ur min feta röv, kliva ur den bekväma zonen, och ta mig i kragen å börja producera ordentligt. Ingen house, ingen jefla chill skit. Utan det jag tycker är intressant. 150+, men det säger inte er speciellt mycket. Tek, hardstyle (Ja jag grupperar ihop raw med det) eller kanske hardcore? Jag har inte riktigt hittat "mitt" sound. Det är väl det kortsiktiga målet. Lång siktiga målet är ännu mer luddigt. Jag har dock väldigt kunnigt folk runt mig. Som gärna hjälper till och stöttar. Pushar och tror på en. 

Likes

Comments

Första inlägget av många. Det kommer jublas, klagas, kräkas galla och jag kommer dela med mig av vad min syn på livet, och allt annat är. Det kommer finnas stav fel, särskrivningar och annat som grammatik nissarna står sig på. Första riktiga inlägget kommer nog ikväll!

Likes

Comments