Ja som rubriken lyder... det är inte det att jag är less på själva diagnosen utan det är att den hela tiden ska ses som en "superkraft"! Kändisar man läst om i tidningar tex uttalar sig som att det är en superkraft som gör dom "lite bättre" än andra med diagnoser. Det är en fördel och ett privilegie att ha adhd. Den förskönas helt enkelt, som en statusgrej..
Jag kan bara gå till mig själv där. När folk får reda på att jag är bipolär så blir reaktionen 8/10 gånger "men oj, hur går det med allt då?" "Men din stackare." Mina arbetskollegor som fått reda på det har helt ändrat uppfattning om mig som person totalt, helt plötsligt är jag en annan människa där man ska trippa på tå för man vet inte hur man ska hantera mig längre. Jag har till och med fått sparken från en arbetsplats när det kom fram..
På en gång framstår man som sjuk, är inte det lite konstigt?

Likes

Comments

Idag var det dax för lite bebbemys ❤️ Elin har fått en liten Thilde så jag var förbi med en present och myste lite.
Sen bar det av till stallet för en tur på Rolle som jag hjälper mina grannar med. Superkul då jag sålde iväg mina hästar för 9 år sedan, så roligt att vara igång igen.
Imorgon blir det kalas för lilla Minea som blir 3 år, det ser mina tjejer fram emot! Även jag då man får dricka kaffe och snacka skit med bästis. 😉

Likes

Comments

Söndag. Idag händer inte mycket, ska nog ut och rida en sväng tror jag.
Har varit lite sjukstuga här hemma den här veckan så den har överlag varit lugn.
Imorgon blir det firande av min bästa kompis yngsta dotter som fyller 3 år. Det är så himla kul att vi har varit med från start båda två när det gäller våra yngsta. ❤️

Likes

Comments