Vardag

Känns lite små konstigt att blogga på en annan portal. Har bloggat på blogg.se i fem års tid nu, men känner att jag behöver en nystart. Min andra blogg kommer såklart vara kvar ett tag till då jag inte vill bara radera något som jag skapade för fem år sedan. Hur som helst så tror jag att nouw kommer ge mig en ny början.

Torsdag och ska iväg och jobba senare 3 h bara så ingen lång dag alls vilket känns skönt när de varit 3 intensiva dagar med jobb. Ska inte klaga då det är ett kul jobb, men trött blir man. Jag och killen ska förmodligen iväg och träna så fort jag kommer hem, dock kom jag på att vi kanske skulle få besök just då, men blev jättepeppad att komma tillbaka till träningsvärken och svetten haha. Senare ikväll blir det nog som vanligt att sitta framför How I met your mother. Vi är på säsong 8 och kan säga att det är en av mina favoritserier sen långt tillbaka. Annars kommer inte mer hända idag. I morgon däremot så är den dagen vi har väntat på sen i augusti. Vi ska få hämta våra bebisar som nu har växt mer. Ni kan ju förvänta er massvis bilder på katter framöver. Nu ska jag byta till andra kläder och fixa lite innan sambon kommer hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag har inte bloggat på ett bra tag då jobbet tar upp en hel del tid. Vilket har gjort att en bloggtorka har slagit in. Tröttnade helt på att uppdatera eftersom jag inte orkade något när klivet innanför dörren. Men samtidigt vill jag försöka komma tillbaka igen. Därför ska jag testa att blogga på nouw och se vad som händer. Förhoppningsvis så kommer jag uppdatera mer och känna att det är kul att skriva igen. Hade jättesvårt att komma på ett bloggnamn som jag gillar och är lite annorlunda. Mitt bloggnamn Suaineach betyder svensk på den gamla skottska språket gaelic. Har gillat Skottland så länge och räknar dagar när jag ska få åka dit och besöka highlands och de som finns kvar av slotten. Tyckte det var ett spännande namn och betyder ju faktiskt något som är mig.

Likes

Comments