2016 börjar lida mot sitt slut och det har minsann varit ett intressant och roligt år. Detta året har jag lärt mig ännu mer om mig själv, jag har träffat nya vänner och börjat dejta (vilket inte går sådär jättebra) men vad gör det om hundra år då jag trivs med min ensamhet, jag har lixom tid att vänta på hon med stort H. Jag gjorde min mastektomi vilket va det bästa jag gjort i mitt liv. Jag fick ett erbjudande som innebar en stor förändring inför framtiden som jag inte kunde tacka nej till. Jag gör saker idag som jag aldrig trodde va möjligt som jag alltid nedvärderat mig själv med och trott att jag inte klarar av. Livet har sina upps and downs men jag hanterar det bättre och bättre. Så jag ser fram emot 2017 med både glädje och förväntan.

"Ta hand och va rädda om varandra!"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En ganska vanlig fras från mig är att "hade det varit för 2 år sedan så hade det inte varit möjligt". Minsta motgång så gav jag upp gång på gång, allt berodde på att jag inte trodde på mig själv och att jag trodde att det va så viktigt att folk runt mig skulle tro på mig. Idag tror jag på mig själv och det är det viktigaste.
Jag har aldrig haft lätt för känslor, förr gav jag mig in för att jag inte ville va ensam och kunde inte stå ut med mig själv. Idag är allt så mycket annorlundare och helt andra spelregler, jag försöker hela tiden anpassa mig. Är fortfarande inte beredd att ge upp min ensamhet och framförallt är jag lite rädd då jag blivit bränd så många gånger.

Jag vet nog inte riktigt vad jag håller på med alltid. Men det är ju så livet funkar man kan inte ha kontroll på allt och hela tiden.

Likes

Comments

Samtidigt som jag älskar och är bekväm med min förändrad livstil och tänk. Samtidigt finns den där finna och snälla sidan som har så svårt att såra någon annan människa.
Men nu sitter jag i en situation där jag vet att någon kommer att bli sårad hur jag än gör. Har alltid undvikit eller rättare sagt inte klarat av att bryta, just för att inte såra (förutom mig själv).
Men jag tänker på mig själv och vad JAG kommer att må bra av i slutändan!

"Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen!"
"Ärlighet varar längst!"


Likes

Comments

Jag har ju börjat dejta och har träffat två kvinnor. Den ena va bara knäpp och ifrågasatte min identitet och hon trodde inte på att jag varit kvinna. Den andra har jag träffat lite mer och det känns ok. Det sjuka är att för första gången så vet inte jag vad jag vill. Jag trivs med mig själv och min ensamhet och är kanske inte riktigt villig att ge upp den, är lite kräsen. När jag tänker på det så blir jag förvånad för det va aldrig tänkbart förut, kunde ju inte va ensam.

När jag tänker efter på hur dåligt jag mådde på att förlora människor sen min livsförändring. Så inser jag att jag faktiskt vunnit inte bara en vän utan tre helt underbara människor.
Nu har det snart gått två år sedan jag tog mitt livsavgörande beslut. Och jag valde att leva, ett beslut jag inte ångrar en minut. Asså det är rätt sjukt vilka förändringar jag gjort på den korta tiden. När jag är hos E och vi pratar om det så blir vi båda imponerade, för jag har henne att tacka för mycket. Hon är den ända som verkligen stått där och trott på mig.

Jag må låta possetiv för det mesta nu för tiden, men jag har också dåliga dagar. Bara det att de dåliga styr inte mitt liv längre!

Likes

Comments