1. Grunge, dark.

2. Prinsess

3. Haute coture, avant garde, fashion

Till en början med så tyckte jag att detta projekt skulle bli svårt då jag kände att jag inte har alla kunskaper inom make up. Utan att jag bara har dem grundliga stegen kvar i huvudet och känner inte att jag kan hantera alla tekniker men dem flesta ändå.

För det första temat så använde jag mig ju utav färg, jag hade tillgång till skolans produkter. Jag försökte göra upp hur jag skulle hinna med hår, naglar och make up.

Jag tycker att färgs produkter är bra och har en bra kvalité jämnfört med kanske en H&M palett. Men jag personligen har inte råd med så mycket smink paletter, borstar etc. Så för min budget var det jätte bra att vi fick tillgång till att låna make salen och jag tycker att min make blev riktigt bra på bild och det kändes att det var kvalité.

Naglarnas material har jag tillgång till hemma hela tiden så där behövde jag inte se över en ekonomisk kostnad att köpa hem saker. Sen så tog jag ju inte betalt för att det var ett skolarbete.

Men mina bilder brev bra på tema nummer ett och jag är faktiskt riktigt nöjd!

Naglarna är ja inte lika nöjd med i tema nummer 1. Jag fick ändra om lite då jag inte hade tiden. Naglarna blev väldigt breda och saknade c-kurva en del så allt jag kan säga om det är att jag behöver mer träning och lära mig att behärska mallning mycket bättre!

När det gäller tema 2 & 3 känner jag mig ekonomisk då jag har en stor palett med skuggor från Sephora men jag hade hellre valt att faktiskt använda mig utav färgs produkter och samma gäller NSI's manikyr produkter.

Jag tror att kvalitén på sminket hade varit mycket bra. Jag stötte på lite problem med skuggor och dylikt.

Personligen tror jag alltså att det hade varit bättre med andra produkter än dem jag hade på modell 2 & 3 men jag tog det som jag hade tillgång till och slapp att inköpa massvis med make, hårprodukter, nagel grejer etc.


Jag tror att jag borde ha gjort en till mallning på min sista modell istället för manikyr då jag känner att jag vill behärska den tekniken mycket bättre. Men jag anser faktiskt att dem tekniker jag använd inom make, hår och naglar har faktiskt funkat rätt bra och sen dessvärre att jag hade velat göra en hel del annorlunda på allt för allt blev inte som jag tänkte mig. På modell 1 tänkte jag mig ju svarta läppar och det var väldigt svårt att hålla dem svarta. Så hade hellre tagit en riktigt blodröd färg känner jag.

Jag känner även att jag skulle gjort avancerade frisyrer på alla, men jag är nöjd med den smutsiga looken jag fick på tema 1. Att locka håret kändes så simpelt för prinsess tema, jag hade nog velat göra värme spole lockar. Det känns som jag hade fått mer volym och att resultatet skulle bli mer WOW!

Samma sak så min idé för min model nummer 3. Så tänkte jag mig en hästsvans men i slutändan så slutade jag upp med en stor donut som jag rullade och fäste ihop med hjälp av hårnalar. Foliet som jag hade sett på bilder blev inte alls likadant, Utan jag fäste det lite knöligt och jag är missnöjd över foliet.


Under arbetets gång så hade jag problem med att hitta alla produkter, jag diskuterade mycket med mina modeller och vi kunde hjälpas åt, då jag inte hade ekonomin för inhandla alla produkter och det kändes fel att fråga dem. Men vi löste det på bästa sätt och jag tog det jag hade. Jag återanvände samma skuggor.

Så med alla produkter så löste det sig till slut men det gick till sist!

Men sen fick jag problem med kameran. Jag har en systemkamera hemma och den har börjat krångla så bilderna blev flimriga vilket slutade i att jag slutade upp i Iphone bilder.

För att ändå få en bra färg så valde jag att ljusa upp bilderna lite.


Samarbete med andra

Jag har haft samarbete med mina modeller, vi har bollat med hur vi borde göra. Produkter, kläder etc.

Fotograf hade jag ju till första temat och det var min tjejkompis pojkvän, det samarbetet fungerade bra! Jag fick jätte bra bilder och han gjorde det som en vänskaplig sak så det var pricken över i:Et.

Men jag fick hjälp och tips av Kauppi från Make up.en och det hjälpte mig väldigt mycket! Då jag kände att jag hade glömt en hel del.

Samarbeten som gick mindre bra har jag inte riktigt utan ibland kunde de vara lite små tjurigt mellan mig och systern så sisådär imellan för hon hade en tanke på hur jag skulle göra och jag hade en helt annan. Men det var inte direkt dåligt för det gick bra!


Kvalitet och resultat (slutprodukten)

Utvärdera kort kvaliteten av din styling och de färdiga bilderna.

Kvalitén av mina bilder är inte bra på tema 2 & 3 och det försämrar resultatet enormt för jag tycker att när jag såg allt i verkligheten så såg det riktigt bra ut och sen när min system kamera krångla och jag övergick till iphone bilder så kändes det inte alls bra. Jag vart riktigt ledsen.

Men jag är faktiskt helt nöjd med modell nummer 1 och jag älskar dem ögonen jag gjorde på min syster!


Mina bilder tycker jag är både jag och nej till att jag har den kvalité som krävs för att få jobb. Jag känner att inom naglar så är jag påväg, jag kämpar, och behöver träna. Make up så tror jag faktiskt att till mindre jobb så skulle jag kunna få jobb för jag tycker att min make uppvisar den kvalite som krävs.


Reflektera över din egen arbetsinsats

Hur skulle du bedöma din egen arbetsinsats under hela denna process, med planeringen och genomförandet av gymnasiearbetet?

Min arbetsinsats har varit lite vek. Jag var all in i början och i slutet så kände jag inte mig lika peppad. Jag var kvick och tror jag skulle tagit mer tid på att tänka över planeringen, teman etc. Men genomförandet var bra, det var inte ergonomisk direkt hemma det var väldigt svårt att hitta en bra "arbetsplats".

Det som jag kunde ha gjort annorlunda var nog att tänka ett steg längre och med det skulle jag faktiskt ha varit basic. Jag kanske skulle tagit mer basic saker som jag lärt mig inom make, hår etc.

Jag tror att nu gav jag mig en utmaning och jag tänkte nog inte heller riktigt på om resultatet skulle bli riktigt bra.

Det som inte fungerat bra för mig har varit tiden, jag har känt mig för pressad ibland och då har jag sminkat en gång och sen gett upp och behövt göra om.

Jag tyckte att det var riktigt tufft ett tag för jag vet inte hur jag skulle prioritera men när jag kunde strukturera upp vad som var viktigast så gick det bättre. 


Likes

Comments

1. Grunge, dark.

2. Prinsess

3. Haute coture, avant garde, fashion

Till en början med så tyckte jag att detta projekt skulle bli svårt men när jag väl hade börjat så var det riktigt kul

För det första temat så använde jag mig ju utav färg, jag hade tillgång till skolans produkter. Jag försökte göra upp hur jag skulle hinna med hår, naglar och make up.

Jag tycker att färgs produkter är bra och har en bra kvalité jämnfört med kanske en H&M palett. Men jag personligen har inte råd med så mycket smink paletter, borstar etc. Så för min budget var det jätte bra att vi fick tillgång till att låna make salen och jag tycker att min make blev riktigt bra på bild och det kändes att det var kvalité.
Men jag lärde mig att det faktiskt går att göra riktigt bra make up utav budget produkter så man behöver inte lägga ner jätte mycket pengar för att få ett perfekt resultat.

Naglarnas material har jag tillgång till hemma hela tiden så där behövde jag inte se över en ekonomisk kostnad att köpa hem saker vilket jag var lättad över och vilket underlättade för min planering.

Men mina bilder blev bra på tema nummer ett och jag är faktiskt riktigt nöjd, tema 2 och 3 vart inte utav samma kvalité då systemkameran sa hejdå ( den funkade inte). Jag försökte lösa problem genom att höra med vänner om dem hade en systemkamera vilket dem inte hade så då löste jag problemet med att ta med min iphone och i slutändan så vart dem bilderna bra.

Naglarna är i tema 1 är jag nöjd med eftersom att då hade jag bara mallat några gånger innan, så dem vart bra för att ha övat på mallning så få gånger.
Jag har lärt mig att jag hade behövt öva mer på mallning så jag kan bli bättre.

När det gäller tema 2 & 3 känner jag mig ekonomisk då jag har en stor palett med skuggor från Sephora men jag hade hellre valt att faktiskt använda mig utav färgs produkter och samma gällande NSI's manikyr produkter. För dess standard kvalité men det jag hade funkade ändå lika bra och jag fick ett resultat som därmed passade temat och det som jag hade planerat.
Jag tror att jag borde ha gjort en till mallning på min sista modell istället för manikyr då jag känner att jag vill behärska den tekniken mycket bättre. Men jag anser faktiskt att dem tekniker jag använd inom make, hår och naglar har faktiskt funkat rätt bra.
På modell 1 tänkte jag mig ju svarta läppar och det var väldigt svårt att hålla dem svarta men för att lösa det nästa gång skulle jag ta med mig ett transparant puder och pudra över och hellre ha matt svarta för det skulle definitivt hålla bättre.

Jag känner även att jag skulle gjort avancerade frisyrer på alla, men jag är nöjd med den smutsiga looken jag fick på tema 1. Att locka håret kändes så simpelt för prinsess tema, jag hade nog kunnat lösa det genom att göra värme spole lockar. För då hade det känns som jag hade fått mer volym och att resultatet skulle bli mer WOW!

Samma sak så min idé för min modell nummer 3. Så tänkte jag mig en hästsvans men i slutändan så slutade jag upp med en stor donut som jag rullade och fäste ihop med hjälp av hårnalar. Med tanke på att min systers hår är så tjockt och lockigt så var det svårt att få det riktigt spik rakt och få upp den i den hästsvansen jag ville. Men då jag lärt mig rulla upp håret som en donut ”toarulle” så jag använde mig utav en annan metod och fick ändå med foliet och fick den lilla stora crazy looken på håret som jag ville. Jag lärde mig att ändra i min planering under arbetets gång för att lösa problem som uppstod.

Under arbetets gång så hade jag problem med att hitta alla produkter, jag diskuterade mycket med mina modeller och vi kunde hjälpas åt, då jag inte hade ekonomin för inhandla alla produkter och det kändes fel att fråga dem. Men vi löste det på bästa sätt och jag tog det jag hade och dem hjälpte mig med dem hade. Jag återanvände samma skuggor och allt annat jag kunde återanvända.
Så med alla produkter så löste det sig till slut men det gick till sist!.

Samarbete med andra.

Jag har haft samarbete med mina modeller, vi har bollat med hur vi borde göra. Produkter, kläder etc.

Fotograf hade jag ju till första temat och det var min tjejkompis pojkvän, det samarbetet fungerade bra! Jag fick jätte bra bilder och han gjorde det som en vänskaplig sak så det var pricken över i:Et.

Jag fick hjälp och tips av Kauppi från Make up.en och det hjälpte mig väldigt mycket! Då jag kände att jag hade glömt en hel del.
Jag hade helt klart kunnat klara av detta på egen hand men samtidigt så lärde jag mig att va öppen till att få förslag och idéer, jag kunde utveckla mina idéer.
Samarbeten som gick mindre bra har jag inte riktigt utan ibland kunde de vara lite små tjurigt mellan mig och systern så sisådär imellan för hon hade en tanke på hur jag skulle göra och jag hade en helt annan. Men det var inte direkt dåligt för det gick bra och vi kom överens till sist.


Kvalitet och resultat (slutprodukten)

Utvärdera kort kvaliteten av din styling och de färdiga bilderna.

Jag hade inte tillgång till systemkamera så kvalitén blev inte lika bra som den kunde ha blivit men jag löste problemet genom att använda mig utav min iphone och fick ändå bra bilder.


Mina bilder tycker jag har den kvalité som krävs för att få jobb. Jag känner att inom naglar så är jag påväg, jag kämpar, och behöver träna men jag utvecklas hela tiden. Make up så tror jag detsamma att ju mer jag håller på desto mer tränad och utvecklad inom make blir jag och desto bättre resultat och jag ändå lyckats lösa alla mina problem genom arbetets gång och fick ett resultat som var bra och stämde med dem teman jag hade valt.
De kanske inte blev helt riktigt som jag ville i planeringen men jag hittade andra möjligheter och fick nya idéer så det gjorde inget för jag blev nöjd ändå.


Reflektera över din egen arbetsinsats

Hur skulle du bedöma din egen arbetsinsats under hela denna process, med planeringen och genomförandet av gymnasiearbetet?
. Men genomförandet var bra, det var inte ergonomisk direkt hemma det var väldigt svårt att hitta en bra "arbetsplats" men jag försökte tänka på hur jag skulle göra det så ergonomiskt så möjligt.
Jag tycker att det vart bra men jag vet att jag kan göra mycket mer så tack vare detta så har jag fått inställningen att börja träna mer och försöka utveckla och prova på nya tekniker.

Jag tror att nu gav jag mig en utmaning och jag tycker att jag grejade den.
Det som inte fungerat mindre bra var kanske min planering men jag tycker att det löste sig till sist och jag tyckte att jag kunde använda mig utav den planeringen jag fick fram till varje tema och modell.

Överlag så är jag mycket nöjd. Och har lagt ner så mycket tid och känner att jag inte kunde ha gjort detta på ett annat sätt. Som person har jag dessutom lärt mig att vara mer säker på mig själv.
Jag kan! Och när jag säger att jag kan så menar jag det!

Likes

Comments

Hår:

Produkter

Fönsterkamm, blomspray/ vattenspray flaska, värmespray Revlon, plattång, svinborste, hårspray, "folie", hår nålar och hårsnoddar.

Först och främst har min syster så tjockt hår och lockigt så man behöver kamma igenom det och helst med lite vatten sprayat. Därefter så om det behövs så skulle jag även gå in och platta håret. Jag ville ha rätt så rent när jag gör frisyren.

Så jag skulle spraya in värme sprayet och låta det lufttorka lite och sen börja platta de "värsta".

När jag gjort det så börjar jag bestämma mig för placeringen där hårsvansen - hårsnodden ska vara. Jag tänker att kronan på hjässan blir bäst lagom höjd och man ser början av hårsvansen perfekt!

Så jag börjar med att kamma allt år till mitten fäster hårsnodden tar en svinborste och drar igenom också för att håret ska vara platt ( det som inte är fäst i en "hästsvans".. Tar en liten passé och drar den runt snodden för att täcka den. Fäster den lilla passéen med en öppen hårnål.

Där efter så fäster jag folie på olika ställen i håret med hjälp av stängda nålar som jag placerar i mitten på hjässan.

Därefter så använder jag hårspray och sprayar för att inte små hårstrån ska sticka upp osv.

Make:

Produkter

Foundation Mary Kay - syrrans egna

Puder - youngblood ( syrrans)

Vitt transparant - Revlon

Isadora kugghjul trio concealer

Puder pensel

Rouge pensel

snedskuren pensel

svamp

Läpp "penna" Revlon - Syrrans

Eye Liquid primer

Skuggor Sephora

Ögonbryn svart skugga från sephora och eyebrown wax från Sephora

Mascara - Maybelline

Lösfransar Ebay

Contour palett krämiga skyggor w7 - syrrans.

Blå Eyeliner Sephora

Frans lim H&M

Beskrivning smink:

Börja med att applicera basen - Börjar först att täcka mörka ringar och finnar. Sen applicerar jag foundation med hjälp utav en svamp.

Pudrar därefter lätt med transparant puder. Därefter så gör jag lättare shading med hjälp av en svamp. Jag markerar kindben, näsben, hakben och där jag tycker att det behövs. Jag highlightar även i pannan, vid hakan och näsryggen.

Eftersom det är kräm contoure så är det bättre att ta lite mindre i mängden och dra ut den.

När jag gjort det så pudrar jag med ett lite solpuder bara lätt för att tona ner shadingen lite.

När jag gjort det så börjar jag markera ögonbrynen, eftesom min syster har svarta bryn så ville jag bara fylla dem lätt så applicerar brynwaxet och därefter den svarta skuggan.

När brynen är klara så börjar jag med applicera primer på ögonlocken, låter det torka in lite och sen börjar jag applicera en skimmrig brun skugga ( globskugga) med hjälp utav en ponny pensel.

Därefter tar man en blå skugga och gör en varierad glob/intesitetsskugga med den blåa skuggan.

Ta sen och gör en svart fra

nsmarkering på övre fransranden.

Därefter så applicerar jag en mörk blå eyeliner på nedrefransraden.

Jag böjer min systers fransar, sätter på mascara. Applicerar fransar och låter ögonen vara - för dem är klara!

Läpparna applicerar jag Revlon just Bitten Kissable Balm Stains i färgen Romantic.

Naglar:

Manikyr - produkter:

Underlack - Kiko Milano

Nagellack - H&M

Överlack - Kiko Milano

Nagelborste

Sani pure

Pusher

Nagelbandstång

Prepfil vit 100/100

Wipes

Nailpure plus

Cleanse

Vanish cuticle dissolve

Orange pinnar

Lavender block buffer

Nutre oil

Arbetsbeskrvning manikyr:

Kunden får först och främst får min modell tvätta sina händer och använda nagelborste.

Spruta sen därefter sani pure, eftersom jag inte äger ett vatten bad så hoppar jag det steget.

Och filar naglarna till kundens önskade form och sen vad jag tycker passar för mitt tema. Men jag vill inte att naglarna ska va överdrivna heller jag vill att dem ska vara lite stilrena.

Efter detta så sätter jag vanish på en wipe och applicerar den på alla nagelbanden med hjälp av en orange pinne. Men cirkulerande rörelser så drar jag det på nagelbanden. Torkar lätt av det med cleanse och klipper sen nagelbanden där det behövs. Sen pushar jag ner överväxt av nagelbanden.

Buffrar nageln lätt för få den matta ytan så det fäster bättre. Lägger nail pure plus på en wipe och stryker på alla naglar.

Därefter lägger jag underlack, låter det torka lite och sen lägger jag mitt lack i den färg jag valt, sist men inte minst lägger jag överlacket.

Låter det torka lite och sen är jag klar. Jag skulle applicerat nagel olja om jag hade men min olja har jag lyckats tappa bort.

Likes

Comments

Jag har lyckats ta tag i min syrra och fått henne att ställa upp som min tredje modell. Jag hade först lite dålig koll på vad jag ville göra men sen fick ja en idé att göra lite haute coture - avantgarde - fashion.

Så min sista modell blir en "blandning".

Jag vill ha en look som säger bam udda cool, total fashion killa.

Jag var på Attitude mässan för några år sen och då såg ja dessa tjejer som gick på catwalken och hade folie i håret och en hög hästsvans. Antar att de även var löshår men jag tänkte - jag ska verkligen ha de där foliet i håret platt på hjässan och sen den höga hästsvansen.

Vill att håret ska synas och vara stort eller bara så att man fångar dess uppmärksamhet.

När det kommer till make så vill jag ha det överdrivet. Vill ha mycket blått. Vill ha en blå varierad globskugga med typ en skimmer färg.

Läpparna får ett enkel mörkare röd ton och naglarna får typ en aubergine mörk färg.

Ögonbrynen markerar jag normalt och satsar mer på att ögonen blir lite mer crazy och maxat. Tänker typ tjocka fransar. Alltså rätt så överdrivet men ändå lite classy.

Naglarna tänkte jag bara göra en manikyr på.


Kläderna tänker jag mig stilrena med ett par höga stövlar. Typ en vit skjorta med en svart kavaj.

Outfiten i sig får vara rätt så formell men det är håret och make som ska göra denna outfit fulländad.

​Nedstående bilder inspiration på smink och frisyr

Likes

Comments

Hör ör min arbetsbeskrvining för modell nummer 2 - prinsessa

Eftersom jag själv inte har produkter som passar min modell så pratade jag med min modell och vi kom överens om att vi tar lite saker från henne och lite från mig.

Make up:

Bas: Whipped Cream MaxFactor ( hennes egna)

Puder: Kicks Natural beige.

Revlon transparant

Svamp

Puder puff

Alla skuggor ifrån Sephora

Trio/ kugghjul concealer / Isa Dora

Puder pensel

Rouge pensel

Snedskuren pensel

Läpp pensel

Läppaglans - Sehphora

Ögonbryn - H&M eyebrown pencil och eyebrown wax från sephora.

Mascara - hennes egna

lösfransar - Ebay

Murad - fuktsprayBeskrivning make up:

Började med att täcka områden jag tyckte behöva täckas så som påsar under ögonen, täcka ärr etc.

Sen började jag lägga min bas vilket var MaxFactor Whipped cream.

Pudare fetbasen med Kicks puder och sen transparanta pudret från Revlon och vattnade den

Började göra shading och highlight där jag ansåg att det behövdes och där jag ville framhäva mer.

Gjorde överdriven rouge för verkligen få det lite flickigt och prinsessigt. Använde mig utav Sephora.

Gjorde en vit globbskugga med hjälp av en likande ponnyhårs pensel.

Gjorde fransmarkering med snedskuren pensel på övre fransraden.

Gjorde sen en varierad globskugga i en rosa nyans.

Markerade sen ögonen med rosa eyeliner från Sephora.

Använde mig sedan utav rosa läppglans från Sephora och gjorde rosa läppar.

Sist gjorde vi resterande på ögonen. Vi använde oss ut av en fransböjare och böjde fransarna och jag la på mascara. Därefter så applicerade jag svarta lösfransar för att få ögonen att verkligen få lösögonfrans effekt.

Ögonbrynen markerade med både bryn vax och en brun svart skugga.

När man är klar så kan man applicera fuktspray för att få det se mer levande ut än kakigt och konstgjort. 


Hår: Produkter

Fönsterkam

Vattenspray/"blomspray" flaska

Hårspray - Scwarzkopf, Session Finish

Locktång - OBH nordic

Värmespray - Revlon Uniq One


Beskrivning:

Började med att kamma igenom håret.

Tog och sprayade lite med blomspray flaskan och sen värme spray.

Väntade ett tag för att få det att sjunka in lite.

Började locka håret därefter och delade in håret i olika passéer och sektioner.

Sen tar man olika sektioner och lockar.

När locken fortfarande är varm så går det att forma den så jag höll i den och snurrade locken runt fingret lite lätt för att få det hålla och få mer effekt.

Jag valde att locka hela håret men lockade inte från roten.


Naglar:

NSI gelesystem - Balance

NSI - Balance - Body Bulder cover pink, warm

Rainbow sparkle

Glaze n Go

Kolinsky pensel

Pusher

Nagelbandstång

Endurance filar 180/180 & 100/100

Prepfil vit 100/100

Tippar- Polyflex

Wipes

Cleanse

Nail pure plus

Sani Pure

Orange pinnar

Balance bond - primer

Vanish Cuticle Dissolve

Lavender block buffer

Nuture Oil

nagelborste

UV- Lampa

Arbetsbeskrivning naglar:

Be kunden tvätta sina händer och använda nagelborste, visa om det behövs.

Spruta först sani pure på din och sen därefter på din kundshänder.

Fila - forma nagel till kundens önskande form eller det som passar kundens behov

Sätt Vanish på en wipe och lägg på alla nagelband med hjälp av orange pinne.

Pusha ner nagelband och ta bort överväxta nagelband och klipp även det som syns.

Buffra nagel

Lägg Nail Pure plus

Sätt tippen med polybond

Fila övergången och längden.

Ta bort fildammet med nagelborste

Använd nail pure plus om så behövs annars övergå till att applicera Balance bond.

Börja med one step clear, härda sen gå över till att börja bygga nageln med valfri builder jag valde att ha en rosa ton eftersom de skulle vara prinsess tema. Så då valde ja Body builder Cover pink warm - härda

Börjar applicera gele på samtliga fingrar,, men på båda pekfingrarna använde jag mig utav Rainbow sparkle.

När man är klar med appliceringen av gele så tar man cleanse på en wipe och torkar av naglarna.

Därefter så fila nagel/ gelen jämn och är det ojämnt någonstans så är det att applicera mer gele.

Därefter när det är jämnt så försöker man att fixa till ett apex.

När man känner att filningen är klar och har tagit bort fildammet så kan man applicera Glaze n Go och härda.

Sedan torka av med cleanse.

Sätt Nuture oil och handkräm till din kund.

Likes

Comments

Jag har "åter använd" min modell från första temat och nu ska jag göra ett annat tema på henne.

Jag tönker mig prinsess tema - mycket rosa.

Jag vill ha en lekfull tjejig - prinsessig look.

Så till naglarna så tänkte jag tippa.

Naglar:

Tänker mig kontors långa naglar i bebis rosa. Alla naglar ska vara tippade. Alla ska vara bebis rosa men en eller två ska vara accentnaglar med glitter på.

Alltså på ena handen är det en silvrig glittrig nagel alltså en silvrig glittrig accentnagel på varsin hand.


Hår:

Tänker mig prinsess lockar - hela håret ska vara lockat och kanske lägger i någon accessoarer i håret.

Make up:

Tänker mycket rosa, rosa läppar, rosa rouge, rosa globskugga med varierad intensitets skugga.

Vill ha svarta tjocka fransar. Så vill ha lösfransar.

Lättare shading och mycket rouge.

Kläderna, rosa, vitt och mycket accesoarer som känns lite flickiga eller extra rosa prinsessiga! 

Ja tänker mig mer typ en rosa söt top och kanske ett par svarta eller vita jeans. Men jag måste ta och kolla vad jag själv och min modell har. Men en sak är säker och det är att mina glittriga klackar måste med! :)  Dem känns prinsessiga och väldigt diamonds aktigt.

Likes

Comments