​det kan vara viktigt att använda acessoarer. om man har ettt vitt simpelt linne och ett par jeans kan man lägga till ett stort halsband till acessoar, sen en enkel sko så blir hela looken komplett!                 Väskor kan oxå vara en acessoar, samt solglasögon, smycken och bälten.

Vissa kanske tycker om mycket acessoarer medans andra inte tycker om det lika mycket. men det är upp till var och en.

själv så tycker jag de är fint med lite acessoarer, som den looken däruppe med bara ett stort halsband. ett halsband kan göra så mycket för att  looken ska bli så snygg som möjligt!!

puss&kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag älskar mycket smink. varför skulle man tycka att smink är fult? Eller att det är för mycket? Smink kan aldrig bli för mycket. enda sen jag vart liten så har jag alltid älskat smink. Det enda jag tycker är lite tråkigt är att vissa sminkmärken kan vara så himlans dyra.

Till vardags använder jag inte så mycket smink. tillexempel när jag ska till skolan. Men när jag kommer hem och ska ut med kompisarna då jävlar kommer allt smink haha.

jag gillar mer jordnära färger, och inte färglatt smink. inte på mig iallafall, andra kan vara jätte snygga i det.

puss&kram


Likes

Comments

Till ett par vita låga converse så tycker jag personligen att det är snyggt med ett par casual boyfriend jeans, de är sååååå snyggt. till dessa jeans är det samt snyggt med en vit crop top. Jag skulle seriöst kunna ha detta varje dag året om haha. det är ju så himla snyggt!!😍 Dock så skulle de inte vara så fräscht, och jag tror nog att man skulle ha tröttnat på att ha detta varje dag haha..

sen är det ju också jättefint att ha en grå långklänning till vita converse. riktigt snyggt👍 smutsiga vita converse är supersnyggt tycker jag, till ett par jeansshorts och ett enkelt linne med ett guldhalsband. det är så enkelt men endå så himla snyggt!

vi hörs i nästa inlägg

puss&kram

Likes

Comments