Header

Nu börjar allt så småningom vara klart. Lägenheten är storstädad, möbler är inhandlade, dekoration och annat smått ligger i lådor och med iver väntar man på att få sätta igång och inreda sitt första egna hem!

För första gången i mitt liv kommer jag bo ensam i en helt ny stad, men i en tvåa som jag vid årskiftet kommer få dela med Jonathan. Bästavän, pojkvän och sen även sambo, låter jävligt bra rent ut sagt! 😍 Vi båda älskar verkligen lägenheten som är en rymlig tvåa mitt i stan med gå avstånd till matbutik, skola och gym. Det skulle inte kunna bli bättre än de!! Vi har även väldigt lika stil och åsikt då det kommer till inredning, så det är alltid lika roligt då vi planerar och funderar över saker angående lägenheten då han gillar det jag gillar och tvärtom.

Ser så otroligt mycket fram emot framtiden nu och att få skapa massa nya minnen i ny stad och nytt hem med Jonathan och mina fina vänner!! Massa updates kommer att börja komma innom kort då vi redan denna vecka ska börja flytta lite smått till Åbo, så stayy tuned ;)

Kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram @jessicatuominen

Nouw Magazine