Hey og velkommen til Style Statement!

Vores navne er Astrid og Cassandra.

Vi går begge på Det Internationale Gymnasium i hjertet af København, og det er også her vi bruger det meste af vores tid. Du finder os oftest på de lækreste caféer, da vi tydeligvis har en stor svaghed for at bruge alle vores (hårdtjente) penge på kaffe og kage. Derudover fjoller vi rundt hånd i hånd på gader og stræder i håb om at CITYBOIS lægger mærke til os ;)

For at lære os lidt bedre at kende, har vi valgt at skrive kort om os selv;


Hey piger - mit navn er Cassandra og jeg er 16 år gammel.
Til dagligt går jeg i 1.g og arbejder. Derudover er jeg så kliché at muséer og bøger har en kæmpe plads i mit hjerte. Jeg bor sammen med min mor på en gård i udkanten af indre by, og det er en hemmelighed at jeg går og har store drømme om en lækker lejlighed på Vesterbrogade. Jeg er en pige der har oplevet meget og har derfor fået en lille forelskelse for at møde nye mennesker, få nye indtryk og lære nye steder af kende. Derudover er jeg mester i meyer, og kan bunde en øl hurtigere end dig.

Jeg ville gerne lave denne blog med Astrid da jeg kunne se en fed mulighed ved det. Tøj, kreativitet og billeder har altid haft en stor interesse hos mig, og hvilket bedre sted er der at starte udover en blog? :))


Heyhey - mit navn er Astrid og jeg er 18 år gammel.

Jeg går også i 1.g (jeg valgte at tage 10. klasse) på Det Internationale Gymnasium i København og så arbejder jeg som influencer for Unite Rebels. Jeg bor hjemme med min forældre og søster, men har en kæmpe drøm om, at jeg en dag om ikke lang tid kan flytte hjemmefra. Jeg er en meget stille og rolig pige som elsker at opleve og lære nogle ting. Jeg har selvfølgelig også mine vilde sider, men der skal en drink eller tre til før man oplever det. Mine yndlingsting i denne verden er helt klart at svømme, tage til koncerter og grine (det gør jeg meget tit) og mine ultimative svagheder er små hundehvalpe, Dave Franco og gratis alkohol.
Jeg ville gerne lave denne blog fordi jeg altid har synes det er en fed måde at være med til at inspirere og underholde andre.


Style Statement og blogging er en ny ting for os begge, men vi håber at I tager imod os med åbne arme og så må I have en forrygende aften, så længe den varer!

// Astrid & Cass


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments