Jag är hemma hos mina föräldrar i Skåne efter 2 veckor ifrån varandra. Min flytt har varit lätt/jobbig på samma gång, mycket tårar och ensamhet. Så att åka hem och besöka föräldrarna var en självklarhet!

Jag åker hem ikväll eller imorgon igen, fortfarande inte vant mig vid att jag flyttat hemifrån och att Halmstad nu mera är mitt hem!

------

Under mina dagar nere i Skåne så har jag varit på banken (fixat gemensamt konto), firat mormor som fyllde 75 i måndags, varit på Ikea och shoppat lite och nu sitter jag i bilen efter att ha hämtat pappa på Kastrup i Köpenhamn!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så kom vi in på ett diskussions ämne. hur ska vi gör med högtider? Jag har faktiskt aldrig behövt tänka på det.. Under mina 20 år så tror jag att jag firat alla högtider tillsammans med min familj, iallafall dem största. Men som vi diskutera igår, nu är vi faktiskt sambos vi har valt att leva tillsammans med varandra. Hur ska vi då göra med julafton, nyår, påsk, midsommar och andra högtider? Jag är oerhört familjekär, jag vet inte om jag skulle "klara" av att inte fira julafton tillsammans med min familj..

Jag och T har ju faktiskt "skapat vår egna lilla familj" genom att flytta tillsammans, ska man fortfarande fira själv med sin familj eller tillsammans? Beslut ska tas tillsammans och allt som hör till sambo livet...

Jag behöver er hjälp här, hur skulle ni gjort?
Skulle ni firat högtider ihop eller var för sig själv med familj...

Likes

Comments

Kolla vilka otroligt fina bilder jag tog vid Nissan i måndags, är oerhört nöjd över dem!
Det var så fint väder så kände verkligen hur det kliade i händerna att jag ville ut på en foto runda och bilderna blev helt perfekta!
Har inte redigerat någon, så det är ljuset och skönheten i bilderna som talar!

Så nöjd!

Alla bilder är tagna med Oneplus 5

Likes

Comments

Okej, vad händer i mitt liv just nu? Som ni säkert vet så har jag flyttat till Halmstad nyligen (söndags) så mitt projekt nu är att lära mig allting, allt är så nytt för mig...

Dem senaste dagarna har varit betydligt jobbigare än vad jag föreställt mig. Jag har gråtit mycket, känt mig ensam, frustrerad och faktiskt inte varit så glad.
Jag blir så frusterad då allting är typ kvar som när våra familjer lämnade oss i söndag, vi går bokstavligen i lådor, ingenting är klart, har inget internet så kan inte blogga eller jobba.. Det jobbiga med att flytta är att du inte hittar någonting om du själv inte varit med.. Det är världens projekt att hitta allt... Tog mig 2 dagar innan jag hitta var jag lagt mitt smink! Tror ni förstår frustrationen nu?

Vad har mer hänt? Håller på att skriva över allting till Halmstad som nu är min hemort, så en massa saker som måste ändras.. Måste göras, men så drygt..

Sen har jag varit och provjobbat på ett företag igår som gick jätte bra, ska dit imorgon igen..

Idag har jag varit i Göteborg på en intervju igen, kan ni gissa hos vem? Inom väldigt kort får jag reda på det, kul!

Berätta, vad händer i ert liv just nu?

Likes

Comments

Nu har jag äntligen flyttat hemifrån! Har snart bott i nya lägenheten i 2 dagar, ganska så sjukt...
Flytten gick jätte bra, vi var 10 stycken så vi blev klara efter 7 timmar typ...
När alla hade åkt så brast det för mig, började gråta ganska så mycket...
Gråtit igår och idag också, är lite känslig just nu!

Kommer berätta och visa mer av lägenheten när vi börjar få i ordning, vi bor fortfarande i ett flyttkaos!

Jag känner mig lycklig tror jag!

Bild från när vi skulle köra hemifrån igår

Lite snabba bilder jag tog under gårdagen!

Likes

Comments

Såhär ser min kommande flyttvecka ut! Herregud, jag flyttar hemifrån på söndag.. Tiden går så oerhört fort. Det ska bli skönt att gå på spa med mamma och min syster mitt under all stress, kanske man kan koppla av lite, hoppas jag!

Måndag: Packa

Tisdag: Packa

Onsdag: Heldags spa med mamma och min syster på Ystad Saltsjöbad

Torsdag: Packa och eventuellt åka upp till Halmstad

Fredag: Hämta nycklarna till lägenheten kl 08:00 - 10:00 i Halmstad! Åka hem igen

Lördag: PACKA!! På lördag ska allting in i bussen och allt ska vara klart så vi bara kan åka på söndag!

Söndag: Jag flyttar till Halmstad!!! Vi kör tidigt på morgonen! Vi har hisstid kl 10:00-11:30 sen ska vi flytta hela dagen!

Likes

Comments

Vart ska du flytta? Halmstad

Med vem? Min pojkvän Tim, snart min sambo!

När flyttar ni? Vi flyttar till Halmstad 1 Oktober, alltså om en vecka!

Hur stor är lägenheten? Lägenheten är 53 kvm+ 6,8 kvm balkong

Berätta om lägenheten? Lägenheten är en nyproduktion, den har precis blivit färdig byggd! Den är oerhört fräsch, mycket vitt, vitvaror och liknande är i rostfritt stål!

Har ni kollat på lägenheten? Vi kollade på lägenheten för första gången den 17 Augusti, så när vi sa JA till lägenheten så hade vi alltså inte sett den på riktigt! Vi fick en planlösning för länge sedan, på så viss visste vi på ett ungefär

Hyresrätt eller bostadsrätt? Vi har en hyresrätt!

Hur mycket betalar ni i hyra? Det kommer jag inte berätta.

Vad tycker du om lägenheten? Jag tycker om den otroligt mycket, det är bra planlösning, nära till allt, modern/nyproducerad...

Är det färdigbyggt? Bygg gubbarna lämnar över nycklarna till hyresvärden på torsdag! På fredag så hämtar vi ut våra nycklar!

Längtar du? Jaaa

Likes

Comments

Vi hade bestämt igår att jag och min syster skulle komma till mina morföräldrar vid lunch och laga/äta mat, umgås och ut och gå med hunden tillsammans!

Vi lagade tillsammans min favorit rätt! Pannbiff, brunsås och potatis! Ingen gör denna rätten bättre än min mormor, kan inte göra den som hennes! Jag blev iallafall mätt och belåten, så då blev både hon och jag glada!

När vi hade ätit klart så tog vi en promenad tillsammans med hunden och gick i ett område som dem gjort vid hemma hos dem!

Sen igår så började mamma och jag packa ner mina saker, allt ifrån Ullared och Ikea och lite andra ställen (glömde tyvärr fota vad jag köpt på alla ställen) men kan kanske fota det sen när det är uppe i lägenheten!

Likes

Comments

I helgen köpte vi äntligen vår säng till lägenheten! Det har varit ett viktigt moment att fixa då vi behöver något att sova på och vi behövde vara garanterade på att sängen skulle komma till flytten... Jag och T kom överens om vilken säng vi ville ha, storlek och färg mm. Båda är nöjda och vi delar självklart på priset för sängen och alla andra kostnader. Vi kommer få vår säng antingen denna eller nästa vecka, beroende på hur snabba dem är.

Vi har köpt vår säng på en Trademax butik i Arlöv.
Ni kommer självklart få se den sen i lägenheten också!

Bild lånad ifrån Trademax
Såhär kommer sängen att se ut!

Likes

Comments