Haft sleepover i nya hemmet med min lilla kusin. Så himla mysigt, vi har shoppat, ätit massa gott och fixat i lägenheten. Till höger ser ni mitt nya skrivbord från Fogelmarck <3 Är så besatt av rosa nu, hoppas att det håller i sig eftersom hela mitt hem typ är rosa. :))

  • 6 readers

Likes

Comments

Såhär beige såg jag ut förra veckan på Gulddraken, kände för att skynda på våren lite och körde öppna pumps. Prismottagningen var på K-märkt i Garnisonen och mina favvo restauranger fick ta emot pris bla Adam & Albin! Höjdpunkten av kvällen var 4000 jägerbombs och stötte mina favvo-minglare Mathilda och Linda. <3

  • 7 readers

Likes

Comments

Hey guys! Har sen förra inlägget hunnit pricka av det mesta på listan. Ingen flytt till LA men har hunnit vara på besök två gånger. Har även hunnit med att köpa inte bara en utan två lägenheter, rosa marmorskiva är inhandlat och vet inte hur många fluffiga jackor jag köpt.

Lite bilder på ELYX house från min senaste tripp till LA. VD:n från Absolut ELYX bor här på ett rosa fluffigt moln uppe i Hollywood hills och lever life.

​Just nu jobbar jag hemifrån med hundra koppar te och fixar med julklappar som ska skickas till alla mina och mammas nya vänner i USA. Har också fått hem massa roliga bud idag, bla doftljus och etiketter till mammas spa-serie som vi jobbat med ett tag. Dom är så HIMLA fina och doftar helt underbart, doftnoterna är lakrits och patchouli(!!!!!!!) 

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Mitt första inlägg inviger jag med saker jag har i huvudet just nu.

*Fluffiga jackor, helst i ljusa vårfärger

* ROSA MARMOR

*Flytta till LA med lil J i höst

*Lägenhetsköp


Likes

Comments

Instagram@mtildajohansson