Contains affiliate links Beauty

Min hudpleje rutine består af disse 5 punkter. Jeg har stillet det op i den rækkefølge, som jeg bruger de forskellige produkter i. Alle produkterne er super lækre og forholdsvis billige. Jeg er startet op på Garniers 28 days challenge med deres facewash. Hvis i vil have, at jeg laver et seperat indlæg med før & efter billeder, og hvad jeg synes om produktet, så skriv endelig en kommentar, eller giv dette indlæg et like, så vil jeg med glæde lave det.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Lifestyle

​Nu er det for alvor begyndt, at blive lidt sommer i Danmark, og jeg elskeeer det! Man får simpelhen så meget mere energi og overskud end om vinteren :) Jeg sidder lige nu med eksamens læsning til halsen, og er meget taknemmelig for, at jeg da i det mindste, kan nyde solen fra mit vindue af ;) Dog glæder jeg mig allermest til ferie, og lune aftner ved stranden. Håber i nyder det danske vejr, og husker at nyde hver evig eneste dag med jeres nærmeste. 

xx

Likes

Comments

Food

Jeg elsker simpelhen denne Acai bowl fra 42raw. Jeg laver selv smoothiebowls med lækkert frisk frugt på til morgenmad en gang imellem, men der er da ikke noget bedre end, at få det serveret lavet ;) Kan helt klart anbefale den, sammen med en af deres lækre juices.

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog. På denne blog vil der komme lidt forskelligt op, Bla. Livstils inspiration, beauty og fashion. Jeg håber i vil følge med og kan lide min blog.

Likes

Comments