Kavajer och kappor i sammet är ju så fint och rätt just nu. Här är några snabba favoriter från Zara. Tyvärr kan jag inte länka då min pinterest app inte fungerar som den ska just nu. Men checka zaras hemsida så hittar ni.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slut på bara ben.

Här om dagen slängde jag på mig ett par hudfärgade strumpbyxor och kände hur fel det kändes. Begav mig ut på jakt efter ett par riktigt höstiga strumpbyxor. Kan tipsa er om att införskaffa ett par riktigt varma sköna ullstrumpbyxor så kan du ha kjol hela vintern utan att frysa.


Outfit: Korsett top: zara , Höga shorts: H&M , Mules: Zara

1 Nätstrumpbyxor (lindex) 2 Ullstrumpbyxor (lindex) 3 Röda nätstrumbyxor (H&M) 4 Blommiga strumbyxor (H&M)

Likes

Comments

Nu är vi redo för lite sol och bad. Snart drar vi till Spanien igen och jag längtar så mycket efter solens strålar, värmen, atmosfären, kulturen och framförallt maten 🍴

Likes

Comments

Blir inte klok på denna sommaren. Det blåser och är kyligt när det är sol och när det är molnigt är det högsommar värme. Vi försöker endån spendera så mycket tid som möjligt nere vid vår fina strand i Helsingborg. Är så tacksam att vi bor ett stenkast får havet och kan njuta av vår fina strand promenad året om.

Jag vägrar ta på mig långbyxor och kommer bära shorts ända in i september haha.

Volang top: Zara
Shorts: H&M
Sandaletter: asos
Skärp: vintage

Likes

Comments

Jag och min väninna Goshe tog oss en tur till Copenhagen fashion week för att se vad vårens trender kommer bjuda på. Vi gick runt i många timmar och såg så mycket fint. Hann även med att se lite modevisningar. Jag älskar verkligen att gå på mässor och inspireras av all världens saker och ting man får syn på.skor och jeans från zara - body och kimono från h&m - väska från gucci (marmont)

Likes

Comments

Vi besökte det fina slottet Frederiksborg i Hilleröd Danmark. Det var Kung Christian IV som byggde Frederiksborg Slot i början av 1600-talet och idag är slottet det största renässansslottet i hela Skandinavien.

Vi gick runt i flera timmar och tittade på det spektakulära slottet utvändigt och invändigt. Rekommenderar verkligen ett besök.

Likes

Comments

Idag kör vi maglinne och señorita inspirerande byxor med hatt och slip in sandaler.

Top och byxor från Zara
Panama hatt från torget i Helsingör

Likes

Comments

Sandal sugna fötter

Nu är sommaren här och strumporna vill gärna gå i ide. Fötterna suktar efter att bara hoppa in i ett par sandaler och har samlat lite coola tips här nedan. Alla från zara

Sandaler med fuskpäls från Zara


Sandaler med syntetdun från Zara

Espadriller i läder från Zara


Mule sandaler i tyg från Zara

Likes

Comments

En liten bild från när vi käkade på en helt magisk resturang i Spanien, Javea. Vi började med varsin tapas till förrätt till huvudrätt blev det en helt fantastisk skadjurspasta till mig (kött till mannen så klart), kan nog säga det är den bästa jag någonsin smakat, och jag har både ätit och lagat en del pasta rätter. Allt med denna resturang var bara perfekt! maten, utsikten, musiken, inredningen, personalen och framförallt sällskapet. Avslutade med ett gäng drinkar och kokos glass min favoritglass.

Klänning och skor från zara

Likes

Comments