Outfit

Jacka - Benetton | Byxor - HM | Skor - Nilssons Shoes | Väska - DKNY

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tips

De senaste veckorna har varit tuffa mentalt. Jag älskar mitt liv och det jag gör, men ibland kan det bli tufft att hålla ett högt tempo. På sistone har jag inte haft något utrymme för återhämtning, vilket har gjort att jag blivit lite nedstämd och trött på sistone. Dessutom är det en årstidsskiftning vilket alltid påverkar mig negativt, då vi går mot mörkare tider och det tar ett tag för kropp och knopp att ställa in sig till det!
Här kommer iallafall lite tips på vad jag gör när jag kommer ner i en liten svacka.

Planera
Jag har märkt att när jag inte har planerat min tid och dagar på ett bra sätt så känner jag mig stressad och orolig. Ett bra tips är att investera i en kalender, eller använda mobilens kalender och skriva ner allt som behövs göras! På så sätt får man en bra översikt på vad man har inbokat under hela veckan.

Prioritera dig själv
Något som jag måste bli bättre på är att prioritera mig själv och egen tid! Det finns inget heligare för mig än att ta ett långt bad, byta sänglakan och läsa en ny bok. Precis så som jag har skapat mig själv en liten rutin måste du också göra! Vare sig det är att träna, promenera, meditera eller skaffa sig en ny hobby - do it, för när du väl har en jobbig period är det skönt att vända sig till det och för en liten tid sluta tänka på alla måsten.

Våga ventilera
Att gå igenom en jobbig period med mycket jobb, plugg eller en heartbreak - hitta någon som lyssna och stöttar! Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men vänd dig till dina närmaste och våga öppna upp och prata om när det känns jobbigt. Jag kan lova att det känns liiiite bättre när man väl berättat om hur man har det. Det bästa jag vet är att prata med mina föräldrar, vänner, J eller syster när något känns extra jobbigt då de alltid säger hur det är svart på vitt.

Ha något att se framemot
När jag hamnar i en svacka planerar jag alltid in något som jag ser framemot. Varje månad finns det något som jag ser framemot, som gör att allt slit känns mindre slitsamt. Exempelvis Björk & Berries kurs (ställdes in pga sjukdom), Gdansk-resan, julbord, anlitat en inredare och massa annat kul! Det behöver inte vara något som kostar mycket pengar, utan kan vara att boka in en fika med en vän eller gå på stan.

Våga säga nej
Jag är en person som alltid vill ställa upp för alla. När jag skriver alla, så menar jag alla. Jag vill alltid vara tillgänglig för vänner, familj, klasskamrater, arbetsgivare - och förväntar mig detsamma tillbaka. Tyvärr är det inte så, och det är ok då det fått mig att inse att jag själv måste göra detsamma. Jag och min mentala hälsa kommer före och det är något som man måste öva på för att kunna inse! Våga säga nej, och prioritera dig själv, för i slutändan är det ingen annan än du själv som kommer tacka.

Likes

Comments

Livet

God morgon bloggy!
Äntligen ny vecka, solen skiner och kylan är kommen till oss i söder! Igår när jag körde från flygplatsen hade fönsterrutorna frusit till is och vägarna höll på att saltas, what? Är inte redo för att ta fram vinterjackan än.... En annan tanke som slog mig, var hur jävla snyggt mitt hår ser ut på bilderna ovan. Tror ni jag hade passat i en kort bob som på bilderna ovan?
Anyway, här kommer veckans planer:

Måndag:
Mjukstartar denna måndagen med skolarbete, samt fotbollsgalan som visas idag! J kommer över på middag och hela familjen kommer vara samlad <3
Tisdag:
Ledig från jobb, men dessvärre inte från skolan då det är en dag kvar till inlämning! Kommer säkerligen spendera hela dagen i skolan denna dag, och ha ångest över arbetet.
Onsdag:
Inlämning av grupparbetet + jobb
Torsdag:
Skola och julbord på Casinot! Veckans höjdpunkt helt klart <3
Fredag:
Redovisning, en till inlämning + jobb
Lördag:
Jobb
Söndag:
Ledig!
Ska nämligen passa på att vila upp mig, då det väntas 5 arbetspass + ny kurs veckan efter.

Likes

Comments

Outfit

Tröja - Kenzo | Jacka - Ralph Lauren | Väska - Louis Vuitton | Jeans - HM

Hej bloggy!
Klockan är snart 20 och jag har 2 timmar kvar av mitt arbetspass. Idag har dagen bara bestått av jobb, jobb, jobb och är rätt taggad på nästa vecka! Kommer bestå av rätt mycket jobb, men lite annat kul också. Anyway, vad tycker ni om gårdagens outfit? Valde att köra på lite tuffare, men min favorit-Kenzo + klackar för att göra det lite gulligare. Tyckte det var rätt snyggt faktiskt!

Likes

Comments