Kavaj - H&M, Läderbyxor - H&M, Tröja - H&M, Boots - Sixtyseven

Insåg först nu att jag är klädd i H&M från topp till tå... Min kompis frågade faktiskt mig senast igår hur jag kan fynda så bra på H&M. Mitt tips är att söka i deras premium quality och conscious sortiment, eftersom de oftast är bättre kvalitet och således ser bättre ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kappa - Ellos, Läderjacka - Zara, Sneakers - Minna Parikka, Mössa - Nelly

Tänkte dela med mig av vad jag suktar efter just nu, i kombination med en dos inspiration. Högst upp på önskelistan just nu finns alltså följande; en skepparjacka, en oversize läderjacka med skinn, sneakers med kaninöron och en stor mysig mössa. Läderjackan ska bli mitt nästa köp, väntar bara på att lönen skall trilla in på kontot. En stor mysig mössa fick jag ett plötsligt ha-begär efter att jag såg en liknande på en kompis, så bad min mormor sticka en. Sneakersen kan jag bara drömma om, lite för pricey för min budget just nu och kappan kan jag inte justify, har för många kappor redan (även om jag inte har en i skeppar-modell). Gillar ni när jag delar med mig av vad som inspirerar mig och vad jag överväger att köpa?

Likes

Comments

Absoluta staples i min garderob under de kallare månaderna (vilket i Finland är ca 11 månader om året) är gråa tröjor. Jag kan inte få nog!

H&M Premium Quality
Köpte denna oversizade tröja i mohair-blandning förra hösten och har använt den såå mycket sedan dess! Ni ser den på bl.a. här.

Zara
Denna V-ringade tröja är några år gammal och väldigt välanvänd.

Samsøe & Samsøe
Nyaste i samlingen är denna från Samsøe & Samsøe. Köpte den på Stockmanns galna dagar och har redan använt den en hel del. Ska visa den på snarast!

H&M Conscious
Denna är okså rätt så ny. Behövde en tunnare tröja som är bra för layering. Denna passar perfekt under t.ex. en kavaj. Kommer upp en outfit med denna senare i veckan!

Likes

Comments

Kappa - Ellos, hatt - H&M, tröja - Gina Tricot, läderbyxor (fejk) - H&M, sneakers - Adidas

​Gillar ni min nya hatt? Själv gillar jag den starkt! Såg en liknande på Gigi Hadid redan förra året, men priset på den var lite väl saftigt för en hatt. Därför klickade jag direkt hem denna när jag såg att H&M fått i den.

Likes

Comments

Mockajacka - Mango, mohairtröja - H&M, boots - Sixtyseven, väska - Fiorelli

Likes

Comments

Kappa - H&M, läderbyxor (fejk) - H&M, sneakers - Nike, väska - Mint&Berry

​Lördagens brunch-outfit fotad av bästa Jennifer.

Likes

Comments

Mohairtröja - H&M, läderbyxor (fejk) - H&M, boots - Sixtyseven

Ni får dagens outfit i lite annat format!

Likes

Comments

leatherjacket - Mango, jumpsuit - Dorothy Perkins, sneakers - Adidas, väska - Mint&Berry

Likes

Comments

kavaj - H&M, skjorta - H&M, väska - Mint&Berry, sneakers - Adidas, solglasögon - RayBan

Likes

Comments