Header

Art is not what you see but what you make others see


Graffiti is a poem the city write to itself


Graffiti is one of the few tools you have if you have almost nothing. And even if you don't come up with a picture to cure world poverty you can make someone smile while they're having a piss


Art should comfort the disturbed
&
disturb the comfortable

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår startade "Triwa sample sale" på Strandvägen 5 i Stockholm.

Efter att ha varit instängd hemma i några dagar kände jag mig för att gå ut och röra på mig i stan. Bestämde att möta upp en kille som jag har snackat lite med genom Instagram. Det är lite lustigt men samtidigt roligt på ett sätt att det går att skapa nya bekantskaper på det sättet, känns lite ovant för en gamling som mig (haha). Och bara för att klargöra för er så var inte detta en dejt. Vi bestämde iallafall att ses på Triwas sample sale för att sedan ta oss en fika. Jag har länge tänkt att köpa en ny klocka och tänkte därför - varför inte åka in och kolla läget bara. Kollade utbudet och slutade med att jag stod och valde mellan tre klockor. Som tur var kunde jag bolla lite med mitt sällskap.

Lyckades bestämma mig för en klocka och jag gick ifrån mycket nöjd!

Likes

Comments

Life is full of beauty.
Notice it.
Notice the bumble bee,
the small child, and the smiling faces.
Smell the rain and feel the wind.
Live your life to the fullest potential.

- Ashley Smith


Ibland upptäcker jag att jag oroar mig för mycket om framtiden eller fastnar i det förflutna istället för att finnas i nuet. Vilket gör att man glömmer att se det fina i ens miljö och hos människor i ens närhet. Ändå ser jag mig själv som en person som är uppmärksam på min omgivning och lägger märke till saker det är bara att jag ibland glömmer att visa uppskattning på grund av att jag har en massa andra saker i tankarna. Därför pausa ibland och se det som är framför er. Låt människor som står er nära att veta att ni ser dem och de småsaker de gör för er.

Likes

Comments

My outfit: Chinos (Vailent), T-shirt (Weekday), Jeans jacket (H&M), Beenie (Lo?t & Found)

Likes

Comments

Idag skulle min bror prata med en studievägledare på vuxenutbildningen och jag följde med som stöd. När vi var färdiga med det gick vi och letade upp en gränd som vi hade passerat med bussen häromdagen. Vi tyckte den hade en nice vägg så vi estade att ta lite bilder. Tänkte att det skulle vara en schysst bakgrund att ha. Va tycks?

Likes

Comments

My outfit: Shirt (Emilio), Jeans (Zara), Shoes (Converse), Watch (Guess), Sunglasses (Ray Ban)

Likes

Comments

My outfit: ​Jeans (Weekday), Shirt (Acne), T-shirt (!Solid), Jacket (Zara), Beenie (Beyond retro)​

Likes

Comments

Det är inte alltid lätt att veta hur man vill forma sitt liv.
Det känns som man alltid har en press på sig själv att man måste veta, från barnsben får man höra frågan "vad vill du bli när du blir stor?". Den frågan förföljer mig ännu... Vad vill jag egentligen blir när jag blir stor? Jag har ständigt haft olika idéer på vad jag vill bli men ändå i liknande banor. För 4 år sedan hoppade jag hastigt på en utbildning inom ämneslärarprogrammet då jag började känna att jag måste få en utbildning, jag MÅSTE bli vuxen och det kände stabilt att få sig en titel efter utbildningen. Hade det inte varit för att min dåvarande partner började studera hade jag antagligen inte själv börjat studera. Jag hade fortfarande gått runt och funderat på mitt liv. Under dessa år har jag haft mina stunder med medgångar och motgångar, både mentalt och psykiskt utanför och i skolan.

Nu det senaste har jag börjat tänka en del kring livsval. Varför inte bara följa sin passion och dröm? Mitt svar i det är att jag är (förhoppningsvis var) för feg, feg att misslyckas ifall om det inte skulle gå vägen och väljer därför något stabilt och tryggt. Jag börjar ifrågasätta mig själv i detta. Varför ska jag göra detta? Skaffa utbildning för att få ett tryggt jobb och tjäna pengar för att sedan dö ifrån allt detta. Varför inte bara chansa och leva med passion med något man älskar och antingen tjäna lite mindre eller mer men oavsett blir det med något man älskar och får en att känna sig levande.


I helgen kommer jag spendera mina dagar kring tankar om livsval och drömmar och hur jag skall kunna göra dem verkliga.

Likes

Comments

Idag har jag inte mått så bra så det blev att jag stannade hemma från jobbet och chillade med bror. Efter att ha hållit mig inne hela dagen kände jag för att ta lite luft och då passade vi på att även ta lite kort. Det började med att bror ville ha en bild på sig med min mössa sen fortsatte vi bara😅🙊

Likes

Comments