Header

gucci - GG Marmont matelassé shoulder bag II


Mina absoluta drömväska just nu stavas Gucci Marmont matelassé shoulder bag! Jag tycker att den är helt fantastisk. Alla detaljer är så himla gulliga, speciellt det lilla hjärtat på baksidan. Jag älskar verkligen kedjan i matt guld och mönstret i skinnet. Modellen som jag eventuellt skulle införskaffa mig är av en mellanstorlek vilket känns väldigt lagom för mig. I nuläget släpar jag allt som oftast med mig för mycket grejer i min handväska så en för stor väska skulle ge utrymme för mer utav sådant...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsBara för att det är nytt år tror man att man ska kunna bättra sig, få in nya rutiner och framför allt får mer tid för saker och ting. Inför det nya året lovade jag mig själv att jag skulle bli bättre på att blogga. Att jag skulle göra minst ett inlägg om dagen, men det har ju gått sådär. Det har stått väldigt tomt här. Men nu ska det helt enkelt bli ändring på saker och ting. Jag kommer nämligen att delta i #nouw30daychallenge och göra ett inlägg varje dag. I helgen ska jag och Fia åka till Göteborg och bo på superfina Riverton och givetvis hoppas jag kunna dela med mig av massa fina bilder. Efter att ha jobbat varje dag i nästan två veckor ska det dessutom bli riktigt skönt att få koppla av lite!
Likes

Comments


BASKER - H&M // KAPPA - BERSHKA // POLOTRÖJA - GINA TRICOT // SKÄRP - GUCCI // JEANS - PRIMARK // SKOR - NA-KD // VÄSKA - ZARAJag kom nästan precis hem från Göteborg där jag och Sofia spenderade slutet på helgen och början på den nya veckan. En helt perfekt miniweekend blev det och vi bodde på fantastiska Scandic Rubinen mitt på Avenyn som jag varmt kan rekommendera. Vi fick ett himla fint rum, högst upp, på 7:e våningen med en balkong. Jag kommer definitivt att åka dit snart igen eftersom jag även vill testa hälsorestaurangen som heter JOS.


Likes

Comments


KAVAJ - ZARA // T-SHIRT - H&M // SKÄRP - GUCCI // BYXOR - BIKBOK // VÄSKA - ZARA // SOLGLASÖGON - ZARA // SKOR - H&MÄnnu några favvobilder. Dom tar aldrig slut... Jag älskar verkligen Rebeckas bildstil! Ni har väl förresten inte missat att min outfit hamnade bland "Veckans Nouw Outfit"? Läs artikeln här.  


Likes

Comments


TRÖJA - H&M // BASKER - H&M // VÄSKA - GUCCI // SKOR - H&M // SOLGLASÖGON - GUCCI // KJOL - H&M

Jag är så sugen på en Paris-resa i vår. Ellen, en vän från Stockholm, och jag har faktiskt lite planer på gång. Äta croissants, dricka vin i solen på en uteservering, strosa runt i någon av Paris parker, shoppa och gå på muséer. Det låter väl inte helt fel va?


Likes

Comments


KAVAJ - ZARA // T-SHIRT - H&M // SKÄRP - GUCCI // BYXOR - BIKBOK // VÄSKA - ZARA // SOLGLASÖGON - ZARA // SKOR - H&MÄntligen har min blogg hamnat på Nouw och det känns verkligen så himla kul. Samtidigt tänkte jag bjuda på några godingar från fotograferingen tillsammans med Rebecka som jag gjorde sist jag var i huvudstaden. För mig kommer nog Stockholm alltid kännas som hemma och jag längtar verkligen tills jag flyttar upp för gott.


Likes

Comments

STICKAD TRÖJA - H&M // MOBILSKAL - GUCCI // KJOL - H&M // ÖRHÄNGEN - SOPHIE BY SOPHIE // SKOR - GUCCI // ANTECKNINGSBOK - LAGERHAUS

Likes

Comments