Skrevet i : favoritter

Disse to sangene er mine absolutte favoritt sanger. Jeg bare elsker sangen til Marcus og Martinus som er på engelsk. Så den sangen hører jeg på hele tid. Den andre sangen som heter jovial av Freddy kalas den elsker jeg også fordi den er fengende, så jeg hører på den kjempe mye.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Om meg

Heihei dere! Nå tente jeg at jeg skulle fortelle litt om meg selv slik at dere kan bli bedre kejnt med meg, siden jeg er ny her på denne blogg nettiden. Jeg har drevet blogg på blogg.no før og jeg har den bloggen fortsatt der hvis dere vil ta en liten titt på den, den heter det samme som denne og det er stylebylene.blogg.no

Mitt navn er Lene, jeg er 16 år og blir 17 i August. Jeg bruker alltid briller, jeg har min naturlige hårfarge, jeg bruker ikke gennerelt hudsminke. Jeg farger bryna mine, så bruker jeg consealer hvis jeg har noen kviser og under øynene, så bruker jeg hvit eyeliner på våtkanten nede. Jeg bor sammen med både mamma og pappa og min lille søte katt (vesletigeren) jeg går på Raufoss vgs på restaurant og matfag og der trives jeg kjempe godt og angrer ikke på at jeg valgte det. Så har jeg tenkt til og bli konditor, siden jeg elsker og bake og designe kaker. Det jeg gjør fast på fritiden min det er og trene to ganger i uken, så er jeg på Gjøvik gård en gang i uken, så har jeg vært på bading/svømming to ganger i uken, men nå er det slutt på det frem til høsten igjen også starter jeg opp igjen med det. Ellers så pleier jeg og blogge som dere hvet, drive på mobilen, drive på pc´n, se på tv, høre på musikk for det er noe jeg gjør hele tiden for det elsker jeg. så hvis det er noe mer dere lurer på om meg så er det bare og spørre så svarer jeg. hva er det dere liker og gjøre på fritiden?

Likes

Comments

Skrevet i : hverdag

@lenehagevold16

På Instagram er jeg ganske aktiv, både med og poste ting selv- og klikke på andre sine profiler. Jeg elsker og sitte og bla gjennom andre sine profiler på Instagram, for jeg kan sitte i flere timer bare ved og bla på Instagram. Jeg kan faktisk si helt ærlig at jeg blir ganske misunnelig på andre sine profiler, fordi jeg føler de er mye bedre en min, så jeg bruker sykt lang tid på og legge ut noe for jeg vil bli helt fornøyd med det jeg legger ut. Her ser dere noe av det jeg har lakt ut i det siste på Instagram. Hvem er deres favoritter på Instagram, og hva er deres Instagram?

Likes

Comments

Skrevet i : favoritter

Heihei dere! Disse tingene dere ser på bildene, det er mine favoritter hele tiden. Jeg elsker disse tingene kjempe mye, så jeg bruker disse hele tiden og kunne ikke vært mere fornøyd. Den parfymen jeg bruker aller mest, eller den eneste jeg bruker nå det er den som er fra Lacoste. Den lukter helt sinnsykt godt, for den har en så søt, men samtidig frisk lukt. Jeg elsker også Escada kjempe mye, så jeg bruker den litt. Det er Lacoste og Escada som er mine aller aller beste parfymer.

Lacoste fra vita//escada fra kicks// to leppestifter fra Nyx// leppestift fra Max factor//klokke fra gullfunn//deksel fra glitter

🌸HAR DERE PRØVD NOEN AV DISSE TINGENE FØR?

Likes

Comments

Heihei allesammen! I går så var klassen min+3 andre personer fra en annen klasse med oss, så hadde vi egt Naturfag, men siden det var så fint vær så var vi ute og gikk en kjempe fin tur sammen med Naturfag læreren våres som var kjempe korslig. Så på denne lille gåturen så var jeg med venninna mi som dere ser på bildene og vi hadde det kjempe gøy sammen. De bildene dere ser fikk vi læreren til og ta av oss, siden vi ville ha noen fine bilder av oss sammen. Det var joet helt perfekt sted og ta bildr på, så derfor spurte vi m hun kunne gjøre det. Det var jo helt ubeskrivelig fint vær i går, så det var kjempe fint at hun anbefalte at vi kunne gå en tur for det er det ikke ofte vi gjør på skolen, så jeg må si det var kjempe deilig og komme seg ut litt istede for og bare sitte inne på rumpen, siden vi har godt av og komme oss ut litt selv om vi er på skolen også. Disse bildene ble tatt i Raufoss sentrum.

Likes

Comments