View tracker

​Har haft en såå rolig och mysig dag tillsammans med mamma i Stockholm. Shoppat och käkat en god lunch, älskar det!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Käkade lunch med praktiken på Boccone vid vattnet på strandvägen. Käkade en supergod sallad och hade det supermysigt med tjejerna från Starstudio PR.

Hela familjen och Simon käkade middag på Oaxen på djurgården, mysig kväll var det!!

Puss och kram 

Likes

Comments

View tracker

Har bestämt mig för att jag måste börja blogga!! Det är ett såå bra sätt att marknadsföra sig själv genom att blogga i hopp om att nå ut till fler. Har iallafall under min långa frånvaro från bloggen gjort en hel del saker, här kommer flera bilder på en del av dom.

Fick förfrågan av Caroline Svedbom att sminka till en brudplåtning och jag tackade självklart Ja. Bilden hamnade galet nog i ELLE fest & bröllop, känns helt fantastiskt måste jag säga!!

#starpressday

Jag praktiserar på en PR-byrå för smycken och den 21 april hade vi pressvisning i de vackra salongerna på Strandvägen 7A, så sjukt roligt att få träffa massor av branschfolk och få massor av tips!!


Sminkade Hanna Hylander som är modell på Mikas stockholm i torsdags. De superduktiga tjejerna som har Nextflash fotade och som vanligt med dessa tjejer blev det ett superbra resultat!! In och kika på deras blogg: http://nextflash.se

Likes

Comments

​Just nu är det här mina biggest wanties!! Har ett vitt och ett svart calvin klein underklädesset och älskar dom så mycket så vill ha ett grått också. En vit lite mindre väska som matchar min vita jacka är ett måste, och denna DKNY är sååå snygg! Gant bäddsetet är sååå fint, vill så gärna ha det!! Jag vill ha ett fodral till min data för att skydda den och detta fodral från Michael Kors var riktigt snyggt!! Brow wiz från anastasia skulle komplettera min dip brow därifrån såå såååå bra!!

Likes

Comments


Mitt första inlägg här får bli en tillbakablick från december när jag sminkade och fixade hår på den supersnygga tjejen ovan. Det var en plåtning för Caroline Svedboms urläckra smycken. 

Sminkade även Clara Skagerlind och Nikilina forsén från voyz, supertrevliga och supersnygga tjejer som ville ha bilder till bloggen. Länkar deras bloggar nedanför!

Jag hoppas att de riktiga fotona från studion kommer snart.

Hörs snart igen, puss och kram

http://nikilina.voyz.se

http://claraska.voyz.se

Likes

Comments