För dessa två ska jag kämpa lite till, det är tungt nu känner jag 💙💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 670 Readers

Likes

Comments

Tidningen får vänta och kaffet fick jag svepa i mig på bokstavligt talat 2 sekunder... Precis satt på barnen kläderna.. Ja nu, den här tiden. Det är ganska vanligt att vi softa runt i pyjamas och morgonrock här hemma. Det är ju mysigt. När barnen sover då ska jag iaf läsa om - välj rätt vinteroverall till vagnbebisen. Ska åka till Sthlm nästa helg och shoppa lite höst/vinter kläder till barnen OCH mig.

  • 680 Readers

Likes

Comments

Så tacksam att mamma och Stefan äntligen är hemma med oss. I kväll har jag och mamma bokat resa till "stugan" i Grekland. Ska bli skönt att få komma bort och "hem". Det blir en tur till Athen också känns verkligen roligt, en av mina drömmar att få åka dit.

  • 689 Readers

Likes

Comments

Okej, jätte kul att inreda speciellt ett barnrum. Man planerar, fixar och trixar för att det där lilla livet ska komma. Men seriöst, hur tänkte jag? Barnen sover i sin säng brevid min säng. När barnen kommer sova i sitt egna rum så kommer allt vara omodernt och jag kommer vilja ja något annat. Så seriöst hur tänkte jag? Att dom skulle födas gå raka vägen in på sitt rum och leka? Haha! Nä det får agera "förråd just nu. Blöjor, torkställning, kläder, bilstolar mm. Allt som inte ska va på ett barn rum typ... Haha

I dag kör vi Hood från hm. Harems mjukisar från name it och pop body..

  • 709 Readers

Likes

Comments

I dag har barnen varit feber fri men lite små gnälliga på förmiddagen. Om man är själv med två små barn, och måste skita medan dom vrålskriker vad ska man göra? Jo man får stuva ner dom i vagnen, dra den febrilt fram och tillbaka och skita i "godan ro". Livet som små barnförälder och dom 5 minuterna dom va tysta va ljuvliga haha... Nu ska jag fortsätta ha en "skit" bra lördags kväll.

  • 743 Readers

Likes

Comments

Grabbarna som äntligen är friska efter sitt 3 mån vaccin hurra. Hur firade vi det? Jo, lilla lucky-Lo vände sig från mage till rygg. Kian han är strax där han med, måste bara öva lite till. En bra dag, längtar tills i morgon. Då kommer min mamma hem från Sthlm och hennes club 40 event. Kanske jag får komma utanför dörren lite.

  • 783 Readers

Likes

Comments