Header

Hei og velkommen til min blogg. Jeg heter Cecilia og er 24 år gammel og blogget tidligere på keinapel.blogg.no

Etter jeg flyttet til England bestemte jeg meg for å avslutte bloggen min på blogg.no.

Nå som jeg nylig flyttet tilbake til Norge etter 3 år har jeg lyst til å starte å blogge på norsk igjen, starte med blanke ark rett og slett. Jeg synes nouw virker spennende og interessant.

På denne bloggen blir jeg å skrive om litt forskjellig, men for det meste om sminke, mote og om min hverdag. Hvis du liker bloggen min og ønsker å følge meg videre kan du gjerne gjøre det.

Litt om meg:

Jeg driver på daglig et nettsted som heter Brand And Beauty www.brandobeauty.uk som i det første året var min engelske blogg, men har nå blitt til et livstil nettsted der bloggere og skribenter kan dele sin inspirasjon innenfor mote, skjønnhet og livsstil. Mndt basis har jeg 20,000 visninger på Brand And Beauty og kommer til å fortsette nettstedet selvom jeg starter å blogge igjen på norsk.


Jeg har tidligere vært på topplisten på blogg.no og var for en periode en av norges mest populære og leste bloggere, noe som var veldig stas. Jeg håper selvfølgelig at jeg kan bli populær på nouw også, noe som hadde vært veldig kjekt. Jeg kjenner jeg har savnet å kunne skrive fra meg på norsk så nå gleder jeg meg veldig til å starte igjen.

Hvis du ønsker å følge meg på instagram kan du gjøre det her stylebykeinapel :)


Jeg har alltid vært veldig glad i å skrive generelt og trives godt bak pc skjermen. For øyeblikket jobber jeg litt som freelancer der jeg oversetter for firmaer og privat personer, så å starte en blogg igjen trur jeg blir veldig moro. Skriv gjerne en kommentar om hva du ønsker jeg kan skrive om eller om jeg skal ha spørsmålsrunde. Kanskje jeg kan ha sistnevnte denne uken?

Håper dere ønsker å følge dette nye kapittelet i livet mitt.

Alle bilder i dette innlegget er tatt fra instagrammen min

Likes

Comments