Hej allihopa!

Har dessvärre inte mycket inspiration idag, kan endast fokusera på min tenta på fredag.
Mitt huvud består av allt ifrån textilmaterialsproduktion på 30-talet till vad influencers har för påverkan på modet idag... Har tenta på ”det globala modets historia”, tycker faktiskt att det är kul. Lite ekonomi och sånt inblandat också så det gillar jag.

Puss och godnatt

Julia

Likes

Comments

Hello!

Här är lite bilder från min middag med min syster igår. Vi hade så trevligt. God mat, trevlig personal och bra service. Vi var nöjda minst sagt.

Sedan mötte jag upp Jessica och så drog vi ut och dansade i några timmar. Alltid roligast med spontana kvällar!

Puss

Julia

Likes

Comments

Hello babes!

Har inte hunnit blogga så mycket om vad jag har haft för mig den senaste tiden, livet har kommit emellan. Tänkte i alla fall uppdatera er om min gårdag och dagens planer.

Träffade först Hanna på S1 igår, sedan mötte vi Julia på Brillo och åt middag och drack bubblor. Testade deras tryffelpizza som jag har varit så sugen på att smaka sååå länge. Den var god, hade dock liiite högre förväntningar tyvärr haha.

Idag har jag hängt med Jessica som jag inte träffat på typ hundra år. Vi hade ju EN DEL att catcha upp, ni kan ju bara tänka er haha.

Ikväll ska jag på middag med min syster, sen får vi se hur sent det slutar haha.

Puss

Julia

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att komma hem efter ett hårt gympass?
Det tycker jag i alla fall. Jag mår inte bra om jag inte tränar. Det ger mig så mycket energi och positiva tankar. Självklart hoppar jag inte av glädje varje gång jag går till gymmet men känslan efter väger upp till 100%.

Det är viktigt att träna. Detta vill jag uppmana er alla till.

Är på g till gymmet nu, därför jag kände för att peppa er lite till att hålla igång med träningen. Jag lovar, det är värt det.

Puss

Likes

Comments

Hello darlings!

I måndags tog jag flyget hem från Gotland och landade i Bromma vid halv 3. Så bekvämt att flyga därifrån.
Sedan Julia kom över till mig och vi åt middag, snackade skit och drack bubbel. Runt halv nio tog vi en taxi till frenchen då vi skulle jobba. Vi hade en jättetrevlig kväll och alla våra vänner verkade nöjda.

Fina Sanna och jag! Den enda bilden som togs denna kväll tyvärr.. Är så dålig på att hinna ta bilder när jag är ute alltså, måste bättras haha!

Hoppas ni hade en trevlig juldag,

Puss

Julia

Likes

Comments

God jul från mig på Gotland!

Haft en så mysig dag med min familj. Fått massa fina paket, umgåtts med mina småkusiner, ätit massa mat och tittat på Kalle anka. Typisk jul haha.

Hoppas att ni har haft en härlig dag med era nära och kära.

Puss

Julia

Likes

Comments

Var på Hästgatan 10 Café & Bar i Visby och lunchade med min syster idag.
Vi var båda nöjda med maten. Det var typ det enda stället som vi hittade som var öppet haha. Allt är ju helt stängt här nu men det är mysigt det också, med en lugn stad. Inte direkt min grej men i några dagar kan det vara skönt för omväxlingsskull. Gillar ju de livliga städerna haha :P

Efter vi hade ätit kollade vi runt i alla mysiga butiker i Visby. De har en del inredningsbutiker som är så fina faktiskt.

Här kommer lite bilder från dagen!

Puss

Julia

Likes

Comments

Instagram@julia_larsson