Hej alla läsare

Nu är jag hemma i Sverige igen och tänker till baka på tiden i franskarivieran. Jag älskar den platsen. Det är så mycket design överallt. Hus, bilar, båtar och kläder mm. Just nu i Cannes pågår en stor mode- och fotoutställning på Croassetten. Den är helt otrolig. Det är en sådan upplevelse att besöka den. Det är gratis och är öppen för allmänheten. Den arrangeras varje år i Cannes i Juni. Om ni får chansen besök den något år.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare

Nu är jag på väg hem från franskarivieran. Resan var underbar, jag har fått massor av härliga minnen och längtar redan till baka. Här får ni ett smarrigt modeinlägg med några av mina outfits som jag bar under resan. Hoppas ni blir inspirerade.


Likes

Comments

Hej alla läsare

Idag besökte jag George de verdone. Det är som franska Grand canyon. Men kan hyra trampbåtar och åka in bland bergen och se vattenfall, grottor och längre upp kan man åka forsränning. Detta är ett måste att besöka om man är i franska rivieran.


Likes

Comments

Hej alla läsare

Här kommer lite bilder från den mysiga staden Antibes. Jag besökte Antibes tidigare i kväll och den häftiga lyxyachhamnen " Quai a la grand plaisir". Detta är ett måste att besöka för er som gillar häftiga båtar.

Likes

Comments

Hej alla läsare

Här kommer lite bilder från dagen. Vi besökte den underbara staden st.Tropez.


Likes

Comments

Hej alla läsare

Idag åkte vi till st.Tropez. För att uppleva medelhavslivet åkte vi båt. Det var jätte mysigt. Båtresan gick från st.Maxime till st.Tropez. st.Maxime är också en mycket trevlig stad som jag kan rekommendera er att besöka.

Ni får ha det så bra, puss och kram.
Likes

Comments

Hej alla läsare

I går var jag på en fantastisk marknad som var i den underbara byn Valbone. Valbone är en gammal stad som ligget uppe i bergen nära Cannes. Det är sååå mysigt där och varje fredag är det marknad i hela stan. Jag passade på att införskaffa mig ett par nya glasögon och en sommarklänning.

Ni får ha det så bra, kram.

Valbone
Mina nya glasögonMin nya klänning

Likes

Comments

Hej alla läsare

Lägenheten vi bor i är fantastisk. Den är inredd i franskstil. Jag älskar det. Det är ljust och luftigt och samtidigt mycket mysigt. Hoppas ni blir inspirerade

Ha det bra, puss
Likes

Comments

Hej alla läsare

Nu är jag på semester i Frankrike. Jag bor i Cannes. Jag tycker att franska rivieran är en av de bästa platserna i hela världen. Det är helt underbart, vart man än går. Ni måste besöka detta någon gång i erat liv.

Ha det bra puss.


Likes

Comments