everyday

God kveld i stugo! Disse bildene er ikke tatt i dag, men jeg er minst like trøtt i trynet på denne tirsdagen, så det har vel egentlig ikke noe å si. Nå har jeg akkurat slengt meg ned i senga etter en lang dag med både jobb og skole, nydusjet og litt freshere enn jeg var for en halvtime siden. Snart skal jeg legge meg, men først skal jeg prøve å ignorere alt rotet rundt meg mens jeg ser den nyeste episoden av paradise. For nei, jeg er fortsatt ikke ferdig med å pakke ut i den nye leiligheten. Det er jo så mye som er gøyere enn å rydde! Kanskje i morgen er dagen? Tviler.

Hva synes dere forresten om locationen til disse bildene? Jeg synes den gule bakgrunnen er dødskul! Det er kreative kompis Jonas som har tatt bildene, han er så flink. Ja takk til flere kreative og annerledes bloggbilder!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

everyday

Det kjennes ut som en liten evighet siden sist jeg skrev noe på bloggen, og med tanke på hvor flink jeg var i februar, så er det kanskje det også. Flytting, hjemmeeksamen og NM i cheerleading skjedde så å si samtidig, så da trengte jeg å ha bare de tre tingene i hodet for en stund!

Men hey, nå er jeg iallefall her! Denne uken blir mer "normal", så da skal det heldigvis bli tid til blogg også. I morgen begynner vi med teori til bacheloroppgaven på skolen i tillegg til at jeg jobber en del, og i neste uke begynner jeg å jobbe 80% på Oasis. Jeg tror egentlig begge deler blir skikkelig gøy! Jeg får forske på og skrive om noe som virkelig interesserer meg, samtidig som jeg får jobbe enda mer med mote og klær. Gleder meg! Håper dere får en super uke, så snakkes vi om ikke så alt for lenge <3

Likes

Comments

Oslotips

Hva? Vafler
Hvor? Herslebs gate 2d

Har dere hørt om fyren som solgte vaffler ut av vinduet sitt i Gamlebyen i Oslo? Mattilsynet stengte sjappa fordi det manglet personaltoalett og håndvask, men det åpnet etterhvert igjen i et eget lokale. Haralds Vaffel ser egentlig veldig shady ut med hjemmesnekra disk og skilt, men det er jo innmari morsomt at det finnes et sted i Oslo som bare selger vafler. Og veldig gode vafler også! Jeg prøvde vaffel med blåmuggost og bacon. Høres sjukt rart ut, men det var faktisk overraskende digg! Jeg er fristet til å prøve alt på menyen, bare fordi det ser så morsomt ut. Hva med pølse eller burger i vaffel? Eller ost og chili! Den virker spennende. De serverer jo vanlige vafler med syltetøy på også da, hvis du ikke er like opptatt av å prøve ny mat.

Jeg anbefaler dere uansett å ta turen innom en gang! Det er absolutt verdt pengene!

Likes

Comments

everyday

Mandag
Akkurat nå sitter jeg på skolen og ferdigstiller et prosjekt vi har jobbet med i to måneder. Vi har jobbet som gravende journalister siden januar, og endelig ser vi resultater av alt arbeidet! Det er enda litt som gjenstår, men vi skal nok komme i mål før deadline ved midnatt.

Tirsdag
Dagvakt på Oasis, så kanskje jeg skal prøve å få trent litt.

Onsdag
Arbeide med skole, og så må jeg få vasket klær. Å vaske klær er noe av det kjedeligste jeg vet, men livet mitt er uheldigvis ikke så glamorøst at noen andre gjør den oppgaven for meg. På kvelden blir det cheertrening.

Torsdag
Presentasjoner på skolen hele dagen, før jeg skal på foredrag med Emma Clare fra NRKs "Innafor". Deretter blir det torsdagsquiz med linjeforeningen for journalistikk. Det blir gøy!

Fredag
Fri fra skolen, så da skal jeg benytte muligheten til å begynne å pakke ned leiligheten og klargjøre for flytting. Fredag er det også cheertrening, og da er det bare en uke igjen til NM, æææ!

Lørdag
Jeg får venner på besøk i Oslo til helgen, og på lørdag skal vi på konsert med Highasakite. De er etter min mening Norges beste liveband, så jeg tror det blir sinnsykt bra!

Søndag
Jeg flytter neste mandag, så når søndag er over, hele leiligheten min ligge klar i eskene sine. Det blir spennende!

Likes

Comments

fashion, outfits

Foto: Jonas Driveklepp

Genser fra Bikbok, bukse fra Only, sko fra Zara, kåpe fra ARV

Du har tredagershår, sminken nekter å sitte som den skal, og posene under øynene synes fra hundre meters avstand. Det er søndag, og du vet allerede nå at ingen av de kule antrekkene du har liggende i skapet kommer til å se ut som du vil når du tar de på. Kleskrise. Så, hva gjør du da?

Dette høres nok skikkelig teit og snobbete ut, men jeg går sjelden i det samme antrekket flere ganger. Jeg synes det er mye gøyere å eksperimentere og prøve meg fram med ulike kombinasjoner og sammensetninger, enn å gå med det samme antrekket atter en gang. Men noen dager føler jeg rett og slett ikke for å prøve meg på noe som muligens ikke funker, og på de dagene går jeg alltid for skinnbukse, strikkagenser (t-skjorte om sommeren) og en leken detalj. Detaljen er gjerne i form av en statementveske, hatt og/eller statementsko. I dag gikk jeg for sistnevnte! I det antrekket vet jeg liksom at jeg kommer til å føle meg ok, selv på en grå og litt sliten søndag.
Hva er ditt go-to antrekk?

Likes

Comments

fashion

Utrolig nok har jeg ikke vist disse fantastiske skoene på bloggen før! Tror jeg? Dette er i allefall de morsomste skoene jeg eier. Jeg kjøpte dem på Zara tidlig i høst, så de er nok desverre ikke tilgjengelige i butikk lenger. Dette er skoene jeg tar på meg når jeg trenger litt ekstra girl power eller har en litt dårlig dag. De lyser jo faktisk talt opp dagen på grunn av alt glitteret! Skoene er aller vakrest når solen skinner på dem, så jeg gleder meg til å bruke dem masse i det fine vårværet som kommer. I kveld skal de derimot få være med ut og danse, men først skal de bli med på jobb! Ha en herlig lørdag, fine <3

Likes

Comments

personal, lists

God helg søtinger! Gjør dere noe gøy i kveld? Selv har jeg akkurat dusjet og inntatt middagen etter en slitsom fredagstrening, og nå gleder jeg meg bare til å slenge meg ned på senga og se Game of Thrones (jada, årevis etter alle andre) til øynene mine ikke greier å holde seg oppe lenger. Siden jeg har fått en del nye følgere i det siste, tenkte jeg at det kunne vært gøy å dele noen funfacts (eller kanskje bare "facts"?) om meg selv med dere. Jeg synes det alltid er så gøy å lese hos andre, du får jo aldri et helt riktig inntrykk av personen du leser bloggen til. Så i kveld kan dere få bli bedre kjent med meg!


1. Jeg flyttet til Oslo for å studere journalistikk i 2015, men er egentlig fra ei lita bygd på Sunnmøre. Den ligger helt ute med kysten, omtrent midt i mellom Ålesund og Molde på kartet. Oslo er min store kjærlighet, så jeg tror nok ikke jeg kommer til å flytte tilbake. I allefall ikke med det første.

2. Jeg har aldri greid å komme ned i spagaten. Ikke en gang som barn. Jeg er stiv som en stokk, med andre ord! Ironisk nok driver jeg med cheerleading, en sport der man ideelt sett burde være superatletisk, hehe.

3. Jeg drømmer om å kunne leve av å reise, skrive og fotografere. Men hvem gjør vel ikke det?

4. Da jeg var liten ville jeg derimot bli politi, for da kunne jeg jo aldri havne i fengsel!

5. Jeg tror jeg får veldig lett dårlig samvittighet. I noen tilfeller kan jeg gå rundt å tenke på ting jeg har dårlig samvittighet i evigheter. På barneskolen hadde jeg "vannkrig" med noen venner, og da vi egentlig var ferdig med leken gikk jeg og kusinen min hjem og hentet tre vaskebøtter med vann som vi helte over kompisen min. Ikke bare "angrep" vi en person som ikke kunne forsvare seg, men moren hans ble dritsur da han gikk inn i huset klissvåt. Akkurat det har jeg faktisk dårlig samvittighet for enda.

6. Forrige punkt kommer nok av at jeg alltid har vært et pliktoppfyllende englebarn, og var livredd for å få kjeft. Jeg var klassens nerd, og har ingen karakterer på vitnemålet under 5! På ungdomsskolen var det kjempeflaut, men i dag er jeg egentlig ganske stolt av det.

7. Det beste jeg vet er fiskesuppe. Aller helst Toro sin fra Lofoten. Nam!

8. Jeg er faktisk veldig glad i å synge, og har deltatt i fylkesmønstringen i UKM, koret for Venke Knutson og vært med i flere musikaler og kor. Nå har jeg derimot lagt opp sangkarrieren, og holder bare konserter for naboene når jeg står i dusjen.

9. Jeg har trypofobi, og blir seriøst kvalm av å se masse små hull. Synes selv det er litt rart, men jeg tror kanskje det handler om at jeg ikke vet hva som kan komme ut av disse hullene. Usj! Ikke google det, vær så snill, det er helt forferdelig.

10. Jeg er tidenes rotekopp, og greier ikke på liv og død å holde leiligheten ryddig i mer enn et døgn. Dette er kanskje det jeg liker minst med meg selv, men jeg greier ikke å forbedre meg. Mamma sier alltid at jeg må rydde opp etterhvert, men hvorfor skal jeg gjøre det når jeg heller kan vente til i morgen? Og til dere som fortsatt bor hjemme og sier til dere selv og foreldrene deres at det blir bedre når dere får deres eget sted dere må holde orden på; det blir ikke bedre, det blir verre.

Likes

Comments

outfits, personal

Kjole fra Oasis

Girls! Gratulerer med dagen, mine kjære medkvinner! I dag er dagen for å feire oss selv og alt vi har oppnådd gjennom årevis med kvinnekamp. I Norge har vi heldigvis kommet veldig langt i likestillingskampen, men det er også viktig å tenke på at det mange steder i verden ikke er i nærheten av likestilling mellom kjønnene. Vi har fortsatt en lang vei å gå før kampen er over, damer!

Jeg snakker sjelden om mine politiske meninger, men det er klart jeg er feminist! Jeg roper sjelden høyt om det, nettopp fordi jeg ser på det som en selvfølge at alle kvinner er feminister. Vi ønsker jo alle å ha like rettigheter som menn, gjør vi ikke? Det handler ikke om at vi tror kvinner er noe bedre enn menn, men at vi får de samme mulighetene, den samme respekten og de samme rettighetene som de som tilfeldigvis ble født med et Y-kromosom. Det synes jeg er viktig! Jeg håper dere tar dere tid til å hylle dere selv i dag, såpass fortjener dere! Og det er også lov til å skjemme seg bort med en liten blomsterbukett. Ingen unnskyldning er for dårlig for det!

Likes

Comments

fashion, outfits

Jeg glemte helt av å vise dere disse bildene som jeg tok for Oasis tidlig i høst! Jeg ble kjempefornøyd med de, og føler de får frem akkurat den stemningen jeg ønsket. Jeg følte meg faktisk som Askepott på vei til ballet med det vakre skjørtet på, på vei opp den store murtrappa. Tror jeg må dra ut for å finne nye locations til antrekksbildene mine snart, det finnes så mange fine steder her i Oslo! Det blir liksom litt kjedelig å ha den samme hvite bygningen i bakgrunnen på hvert eneste antrekksbilde.

Likes

Comments

fashion, inspiration

God kveld! Unnskyld for sent innlegg! Jeg sa til meg selv at jeg ikke fikk lov til å blogge før jeg hadde vasket opp, og jeg ville ikke vaske opp, sååå... da tok det litt tid! I dag tenkte jeg å gjøre noe litt annet enn mine vanlige mandagsinnlegg, rett og slett fordi jeg syntes denne dama trengte et helt eget innlegg. Olivia Palermo er helt klart et av mine topp tre stilikoner, og jeg synes det er utrolig fascinerende hvordan hun greier å være både klassisk, rocka, bohemsk og sporty på en og samme gang. Hun har ikke bare én stil, og det synes jeg er utrolig kult! Det hadde vært en drøm å få plukke fritt fra klesskapet hennes. Bare se på den kule, hvite dressen! Og ikke minst alle statementjakkene! Hjertet mitt blør av kjærlighet. Hvem er ditt stilikon?

Likes

Comments