fashion

Se hva som kom i posten i går! Jeg har slitt litt med å finne nettingstømpebukser som ikke har vært svindyre, så Ebay ble til slutt løsningen. I tillegg til de jeg har på meg på bildene, kjøpte jeg et par med store hull og et med veldig små hull. De kostet ca 11 kroner stykk, og det er jo nesten en tullepris! Jeg kjøpte mine her. Man må jo belage seg på å vente en stund når man bestiller ting fra Ebay, men det var helt klart worth the wait. Nå skal de vanlige svarte strømpebuksene byttes ut!

Og et lite tips: Det blir gjerne klamt og ubehagelig i skoene, så jeg bruker å ha på meg lave mokkasinsokker under strømpebuksa. Ingen ser det når jeg går med sko uansett! Hvem sier vi må velge mellom kul og komfortabel?

Likes

Comments

inspiration

Gooood mandag! Og hei til dere nye som eventuelt skulle titte innom. Håper dere finner noe dere liker her inne i løpet av uka. Det var i allefall stor stas å våkne til ansiktet sitt på forsiden av Nouw.com i dag!

I tradisjonen tro, liker jeg å starte en ny uke med litt inspirasjon. Her finner dere det jeg har på hjernen akkurat nå:

Painted leather jackets
Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er en sucker for statementjakker. Snart kommer våren snikende, og det gjør skinnjakkene mine også. I vår vil jeg gjerne smykke meg med en litt unik og kul skinnjakke som de over. Aller helst skulle jeg hat Gucci sin hengende i skapet, men jeg må bare innse at akkurat det aldri kommer til å skje. Kanskje jeg må prøve meg på en aldri så liten DIY?

Fishnet stockings
Okei, hvilken norsk moteblogger har egentlig IKKE dilla på fishnet?? Jeg fikk tre pakker fra Ebay i posten i dag, og jeg gleder meg som et lite barn til å endelig kunne bruke de!

Josefine H.J.
Denne danske jenta har helt RÅ stil, og dere må faktisk bare følge henne. Hver gang jeg ser bilder av henne får jeg lyst til å kle meg skikkelig rocka og kjøpe enda flere statementjakker (oh yes) og edgy tilbehør. Dere finner bloggen hennes her og instagramprofilen hennes her.

These chairs
Jeg flytter om nøyaktig en måned, og da skal alle møbler byttes ut. Jeg har falt helt for disse velurstolene fra Søstrene Grene, og skal gjøre alt jeg kan for å få tak i to når kolleksjonen slippes i mars. Jeg elsker jo rosa for tiden, men kommer nok til å gå for mørk blå i stedet. Klassisk og hakket mer nøytralt!

Hva har du dilla på for tiden?

Likes

Comments

everyday

De beste søndagene er de søndagene jeg våkner opp uthvilt, uten fyllesyke og uten planer. Jeg startet søndagen med trening og påfyll av energi, etterfulgt av en frokost så sen at jeg egentlig ikke kan kalle det frokost lenger. Nå skal jeg gi kaffekoppen et påfyll, så skal jeg ta med meg den nyeste utgaven Costume til senga for å gi meg selv litt påfyll av inspirasjon. For meg er det akkurat slik en søndag skal være; en dag jeg lader opp alle batterier og blir klar for en ny uke. Ha en fin en ♥

Likes

Comments

fashion, outfits

Skjorte og bukse fra Zara, veske fra H&M og sko fra Bianco

Jeg elsker skjorta jeg hadde på meg i går! Det er fortsatt alt for kaldt til at jeg kan bruke den for seg selv, men lag på lag funker jo fint det også. Gleder meg til jeg kan bruke den til skjørt og shortser!

Etter et lite lørdagsmarathon med Friends, satte min "real friends club" seg i bilen med kursen mot Sunnmøre, og jeg er tilbake på Værnes flyplass. Det er fortsatt noen timer til flyet mitt hjem til Oslo går, men jeg synes egentlig det er ganske deilig å sitte her med kaffekoppen og boken min og se på at folk stresser forbi. Det er alltid en helt spesiell stemning på flyplasser, og jeg liker det. I tillegg er people watching en av mine favorittaktiviteter, så jeg kan ikke klage! Hva gjør du i dag?

Likes

Comments

everyday

God helg fra Bartebyen! Her koser vi oss med milkshake, fries og yatzy i regnværet og lader opp etter gårsdagen. Konserten med Veronica Maggio var helt sinnsyk bra! Jeg savnet noen få sanger, men bortsett fra det så kunne jeg ikke klage på noe som helst. For en energibombe av en dame! Dere må faktisk dra og se henne live om dere får muligheten.

I dag er både dansefoten og stemma veldig slitne, så fredagskvelden blir nok litt roligere. Om litt skal vi av gårde og spise tapas (my love<3) og ta noen drinker, så skal vi videre på kino. Vi fant ut at vi faktisk må dra og se den nye Fifty Shades-filmen, til tross for at den ikke har fått så veldig gode kritikker. Har noen av dere sett den? Er kinobilletten verdt pengene?

Likes

Comments

fashion, outfits

Jeg bruker aldri blazer og synes egentlig det er litt for "stramt" og preppy, men i kombinasjon med en band t-skjorte og jeans så funker det bra. Jeg begynner å finne tilbake til den litt mer rocka stilen min, and I like it! Ja til band t-skjorter, boots og chokers!

Likes

Comments

everyday

God morgen fra Gardermoen! I dag ble dagens første, og sårt trengte, kaffe inntatt på flyplassen, hvor jeg sitter og venter på flyet mitt til Trondheim. Typisk nok er det litt forsinket, så jeg håper jeg slipper å sitte her hele formiddagen. Jeg vil bare komme frem! I Trondheim venter nesten alle mine beste venninner, og jeg gleder meg sånn til å se dem igjen! Det eneste jeg ikke liker med å bo i Oslo er at ingen av venninnene mine hjemmefra også bor der, haha! De neste dagene skal vi kose oss med konsert, øl, mat og bursdagsfeiringer, så det tror jeg blir veldig bra. Håper dere får en fin torsdag, så skal jeg prøve å oppdatere dere med dagens antrekk senere ♥

Likes

Comments

Oslotips

Hva? Mat, øl og brettspill
Hvor?
Darres gate 2
Priser?
Helt normalt

Siden det forrige Oslotipset slo godt an, tenkte jeg at det var på tide med et til. Colonel Mustard ved Alexander Kiellands plass er et av stedene i Oslo hvor det er like kult å være lørdags kveld som søndags formiddag. Her har de alt du trenger; burger, salater, supper, øl, og best av alt: BRETTSPILL! Stedet er fylt opp av brettspill som du kan spille mens du spiser eller tar en øl.

Restauranten er inspirert av brettspillet Cluedo, og alt på menyen er oppkalt etter karakterene i spillet. Sinnsykt kult konsept! Salatene var gode, stemningen var bra, selv på en søndags formiddag. Jeg kan se for meg at det er enda gøyere på kveldstid, så hit burde du absolutt ta med vennegjengen for en kveld med god drikke og Den forsvunnede diamant eller Cluedo!

Likes

Comments

personal

Da jeg fylte 20, tenkte jeg at jeg ikke trengte å bli eldre. Jeg tenkte at 20 var den perfekte alderen. Jeg hadde alle godene en voksen hadde, men jeg kunne fortsatt unnskylde meg med at jeg var ung og uerfaren. Jeg var ikke skikkelig voksen, men jeg var ikke et barn heller. Hva kunne vel være bedre enn det?

I dag fyller jeg 21, og i motsetning til hva jeg var for et år siden, så er jeg ikke lenger redd for å bli voksen. I dag er jeg mye smartere, mer selvsikker og komfortabel med meg selv enn jeg var for et år siden. Tenk hvor smart, selvsikker og komfortabel jeg kommer til å være om enda et år. Og et år etter der igjen.

Det er først nå når jeg er på vei til å bli voksen jeg begynner å finne ut hvem jeg er, hva jeg vil og hva jeg kan. Og det er sinnsykt spennende! Tenk hvor mye jeg fortsatt har igjen å lære, oppleve og erfare. Jeg gleder meg allerede til jeg blir 22 og 23, og til og med til jeg blir 70.

Likes

Comments

inspiration

God mandag! Håper dere alle har hatt en fin start på den nye uka. Jeg liker å starte mandagen med litt påfyll av inspirasjon, så her har jeg laget en liten liste over ting jeg blir inspirert av og har sansen for akkurat nå. Den kan dere kose dere med mens jeg hiver meg over oppvasken. Nå må jeg gjøre det litt koselig i leiligheten, for i morgen har jeg bursdag!

Rødt og rosa
Jeg vet ikke om det er fordi det er valentinsvibber i lufta for tiden, men jeg har i alle fall skikkelig dilla på kombinasjonen av rødt og rosa! Det har jo lenge vært skikkelig fy-fy, men akkurat nå vil jeg ha alt i den fargekombinasjonen; både klær og interiør.

Ørepynt
Jeg har akkurat begynt å bruke øredobber igjen etter flere år uten, og nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt sluttet. Litt diskret bling i ørene er dødsfint, og jeg vil bare løpe til nærmeste piercingstudio og ta flere hull i ørene mine!

Veronica Maggio
Det er lite som rører meg mer enn det musikken til Veronica Maggio gjør. Sangene får frem både gode og vonde følelser i meg, og det føles godt at noen kan sette ord på det du tenker og føler. På torsdag skal jeg endelig se henne live igjen, og jeg kan nesten ikke vente! Sist gang gråt jeg, og jeg tror ikke det blir noe mindre følelsesladet denne gangen heller.

More is more
Hvem sier at en antrekk må bestå av bare et mønster, en farge eller et statementplagg? I det siste har jeg fått skikkelig sansen for den maksimalistiske trenden! Jeg tror faktisk livet blir morsommere med morsomme antrekk, og hvem vil vel ikke ha det morsomt? Iris Apfel er en gudinne når det kommer til maksimalisme og tilbehør, og jeg skulle så gjerne turt å være like vågal i klesstilen som det hun er. Kanskje når jeg også bikker 90? Dere må forresten følge henne på Instagram! Det finnes ikke en råere dame.

Likes

Comments