fashion

Jeg er vel ikke den eneste som er skikkelig Insta-junkie? Jeg åpner nok appen litt for mange ganger daglig, og elsker å scrolle nedover og se på fine og inspirerende bilder. Det beste er jo at det er så enkelt å lagre bilder jeg liker, slik at jeg lett kan finne de igjen når jeg trenger inspirasjon til et antrekk, en flatlay eller dagens middag.

Hvis du vil, kan du gjerne følge meg på @elisabethuksnoy, da blir jeg veldig glad! Legg gjerne igjen din egen bruker i kommentarfeltet også, jeg elsker å finne nye og inspirerende mennesker å følge!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

fashion, outfits

Jumpsuit og sandaler fra Oasis, solbriller fra H&M, veske fra Marc by Marc Jacobs.

Jeg forelsker meg bare mer og mer i Oslo for hver dag som går, og jeg tar ofte meg selv i å smile av ingenting når jeg går mellom de fargerike bygningene. Favorittene er de rosa, helt klart! En annen ting som får meg til å smile er når jeg finner plagg i klesskapet som jeg nesten hadde glemt at jeg hadde. Som denne jumpsuiten for eksempel, som sitter som støpt til kroppen min. Den er et sånt type plagg jeg kan plukke frem i alle sesonger og til alle anledninger, og den vil alltid funke.

Likes

Comments

everyday

Sove lenge fordi føttene danset halve natten. Våkne uthvilt. Knyte joggeskoene og løpe til jeg hiver etter pusten. Kjenne sola i ansiktet. Drikke iskaffe mellom høye Oslobygninger. Rydde leiligheten. Lage middag fra bunnen av. Gå tur bare for å se på andungene i parken. Nyte. Det er søndag og jeg har all tid i verden. Og jeg elsker det.

Likes

Comments

fashion

Hils på det nyeste medlemmet i sneakerfamilien min! Etter jeg måtte selge mine helsorte Nike Huarache fordi de var for små, har jeg hatt litt kjærlighetssorg og ønsket meg et nytt par. Men det svir jo litt å bruke 1300 kroner på et nytt par med sneakers... Jeg ble derfor veldig glad da jeg kom over disse knallblåe og nesten ubrukte på Tise til bare fire hundrelapper! Det kaller jeg et kupp! Disse tror jeg blir gode å ha på det knallharde gulvet på jobb resten av sommeren, i tillegg til at den knæsje fargen gjør meg glad. Og så ser de supre ut sammen med glittersokker, og det er alltid et pluss.

Likes

Comments

Oslotips

Hva? Japansk mat
Hvor? Vikaterrassen

Hvis dere vil prøve noe spennende og godt til lunsj eller middag en dag, anbefaler jeg dere å ta en tur til Genki på Vikaterrassen. Jeg var der med familien for en ukes tid siden, og vi fikk servert god lunsj på terassen med utsikt over Oslo. Jeg elsker å smake på nye matretter, og gikk derfor for en bentobox, en boks med mange forskjellige små, japanske retter. Og det var så godt! Spesielt mango- og avocadosalaten oppe i høyre hjørne, mums! Jeg har også hørt at de har veldig god sushi der, så den må jeg nok tilbake og smake en annen gang. Det var også utrolig fint inne i restauranten, så her er det hyggelig å sitte selv på de dagene været ikke er på topp.

Tenk, om bare litt over en måned kan jeg begynne å dele tips fra Amsterdam til dere i stedet! Før helgen bestilte jeg flybillett, og i dag har jeg både signert leiekontrak, bestilt henting på flyplassen og betalt husleie for et halvt år. Med andre ord begynner det endelig å gå opp for meg at jeg faktisk skal flytte til et annet land, og det er både spennende og litt skummelt. Heldigvis gleder jeg meg mer enn jeg gruer meg, så det skal nok gå veldig fint! Og så får jeg jo tatt med dere på reisen, og det gjør det hele enda litt morsommere!

Likes

Comments