fashion, outfits

Nydelige prints og sommerlige farger. På mandag var vi på operataket for å ta bilde av plaggene i den nye sammarbeidskolleksjonen mellom Oasis og the Museum of Royal Worcester. Kolleksjonen er inspirert av vakkert porselen utstilt på the Museum of Royal Worcester i England, og passer perfekt til et hvert teselskap. Eller en deilig sommerdag på café, for oss som kanskje ikke er i teselskap så veldig ofte.

I tillegg til plaggene som er vist på bildene, består kolleksjonen av enda flere fine kjoler, jumpsuits og tilbehør. Mine favoritter er kjolen på første bilde og den turkise sommerkjolen, sååå fine! Kolleksjonen er i butikk fra og med i dag, så det er bare å løpe og kjøpe. Den kommer nok til å fly ut butikkdørene!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

fashion, outfits

Dress fra Oasis, veske fra Bikbok

Kan dere tro at det tok meg nesten to måneder å få tatt skikkelige bilder av dette antrekket? Det er faktisk ganske utrolig, for jeg tror jeg har brukt denne dressen på jobb minst to ganger i uka siden jeg kjøpte den... Og jeg blir ikke lei!

En blomstrete dress er kanskje ikke alles cup of tea, lillesøsteren min synes for eksempel jeg ser ut som et blomsterbed i den, og jeg tror ikke hun mente det på en kul måte, haha! Men jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre, for jeg føler meg iallefall innmari bra i den, og det er det viktigste. Jeg blir skikkelig glad av å ha den på! Den funker helt supert til hverdags med en hvit t-skjorte og sneakers, og jeg tror nok den hadde vært veldig fin med en formell singlet og spisse pumps til fest også!

Likes

Comments

photography, Oslotips

Hvor? Sars' gate 1
Hva? Norges eldste botaniske hage og en del av Naturhistorisk museum
Pris? Gratis!

Dette er kanskje favorittstedet mitt i hele Oslo. Ironisk nok, når en av grunnen til at jeg elsker Oslo er at det er en by, og ikke bare skog. Jeg elsker å gå rundt der og se hvordan det forandrer seg fra hver gang jeg er innom. Hvilke blomstre som blomstrer, hvilke trær som har blitt grønnere, om andungen i dammen har blitt større. Botanisk hage er et fristed der jeg kan vandre rundt og se, høre, føle, glemme alt stress og bare være. Og det er så deilig!

De siste ukene har jeg og Nina lagt inn kveldsturer der sammen, så botanisk hage er også perfekt til å lufte eksamenshodene og ta igjen litt etterlengtet girl talk i mellom slagene. Nå skal jeg sette på en film og nyte resten av lørdagskvelden, og det håper jeg dere også gjør! Viser dere skikkelige bilder av antrekket i morgen, det er absolutt favorittantrekket mitt for tiden!

Likes

Comments

fashion


SIMPLE HOOPS IN THE EARLIDS, TWO SILVER RINGS, AN INITIAL NECKLACE & AN ANATOMIC HEARTFEELING NAKED WITHOUT MY JEWELRY

Da jeg var yngre gikk jeg bare med store smykker. De skulle gjerne være fargerike også, og jeg byttet dem ut til hvert eneste antrekk. Jeg synes fortsatt det ser kult ut når andre går all in med tilbehøret, men etterhvert som jeg har blitt eldre har det blitt viktigere for meg å eie smykker som går til alt, og som har en betydning for meg, og som aldri vil gå av moten.

Diamantringen i hvitt gull arvet jeg fra min kjære mormor, og det går ikke en dag uten at den sitter på fingeren min. Jeg føler faktisk det er noe som mangler dersom jeg glemmer å ta den på. Det anatomiste hjertet fikk jeg av familien min i 20-årsgave, E-smykket var også en gave og søsteren min har et helt likt, mens den litt bredere sølvringen var en gave fra ungdomsskolekjæresten min. De har alle minner og historier rundt seg, og det synes jeg gjør det ekstra fint å gå med dem. Smykkene bruker jeg også hver dag, enten sammen eller hver for seg. De er også fine å kombinere med en enkel, svart choker på de dagene jeg vil røffe det opp litt.


Har du noen smykker du alltid går med?

Likes

Comments

everyday

På fredag kom det en mail i innboksen min som jeg hadde gledet meg veldig til å få. Jeg har nemlig vært i prosessen med å søke utveksling i noen måneder nå, og før helgen kom endelig bekreftelsen på at jeg har fått skoleplass. Det betyr at jeg forlater mitt kjære Oslo i slutten av august, for å bo et semester i Amsterdam!

Shit, det blir spennende! Jeg har aldri vært i Amsterdam før, så jeg aner ikke hva jeg kan forvente meg av byen. Etter det jeg har hørt er den superbusy og veldig internasjonal, og jeg tenker det er gode utgangspunkter for å studere internasjonal journalistikk, som er det jeg reiser dit for. I tillegg har jeg forstått det slik at været er ganske dritt, for det første min nederlandske lagvenninne sa var: "BRING YOUR RAINCOAT!!!!". Hahahah! Flaks at jeg er vestlending og vant til å være våt på beina.

Regnvær eller ei, jeg gleder meg veldig til å studere i utlandet. Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert, som Pippi sier!

Likes

Comments

everyday, fashion, outfits

Goooood helg! Til dere som er så heldige å ha helg da. Ulempen med å jobbe så mye er at jeg må bruke absolutt alle fridager på å skrive bacheloroppgave, noe som inkluderer helgene. Bah. Men jeg har jo tross alt valgt det selv, så jeg kan egentlig ikke klage. Hele dagen har blitt tilbragt på biblioteket, og kvelden skal også brukes til å lese pensum. I senga sammen med godteposen da, heldigvis. I morgen blir det heldags på Oasis, før det igjen blir å dukke ned i portrettintervjuer, tekstanalyser og drøftinger på søndag. Spennende, hæ? Ikke noe fredagsfølelse her i gården, nei.

For å trøste og motivere meg selv til alt dette skolearbeidet, ble det en liten shoppingrunde da jeg oppdaget at studielånet hadde kommet en dag på forskudd i går. En av tingene som ble med meg hjem var denne myke og dødskule burgergenseren fra Bikbok. Den er helt perfekt nå som det har blitt kaldt igjen, og jeg vet jeg kommer til å bruke den mye! Så sant jeg ikke roter tomatsaus eller noe annet som ikke går bort på den da, noe som hadde vært skikkelig typisk meg som griser som en to-åring. Nå er det tilbake til skolearbeidet!

Skal dere noe kult i helgen, eller? Please si nei.

Likes

Comments

fashion, inspiration, i wish

1. Only 2. Gina Tricot 3. Zara 4. Oasis 5. Oasis 6. Oasis

Det er utrolig hvor mye som blir spennende når jeg egentlig skal jobbe med skole... Bachelorskrivingen går sånn passe, men i dag er jeg innmari ukonsentrert. Så etter å ha brukt fire timer på en halvtimes arbeid, ga jeg opp og begynte å søke på nettet etter fine vårplagg i stedet. Haha, flere som kjenner seg igjen?

Ønskelisten er evig lang denne våren, men her har jeg plukket ut noen av mine favoritter. Jeg får fortsatt ikke nok av matchende sett, og det rosa, stripete fra Only tror jeg må bli mitt i nærmeste fremtid. Fint å ha som en backup dersom det ikke blir varmt nok til å gå i kjole på 17.mai! Skoene fra Zara har jeg siklet på i en liten evighet. De gir meg skikkelige Carrie Bradshaw-vibes, og hva er vel bedre enn det? Det er også et pluss av de er flate, så kan jeg føle meg som en prinsesse uten å få vondt i føttene. Både jumpsuiten, bomberjakken og denimskjørtet står høyt på lista, og de tror jeg faktisk blir med meg hjem fra jobb neste gang lønningen tikker inn på konto. Hva ønsker du deg til våren og sommeren?

Likes

Comments

fashion, outfits

Skjorte fra Zara, bukse fra Only, sko fra Roots, veske fra et marked.

Hei fra Blåsbortland! Det er utrolig deilig å være hjemme hos familien for helgen, men jeg skal innrømme at jeg blir litt trist når jeg ser snappene av det fine været i Oslo. Jeg holdt på å blåse bort når jeg tok disse antrekksbildene i går, haha!

I dag var været heldigvis litt bedre, for i dag har søsteren min konfirmert seg! Jeg har spist meg så mett på kaker at bunaden holdt på å sprekke, akkkurat slik det skal være i konfirmasjon, med andre ord. Det var også utrolig hyggelig å se alle tanter og onkler og søskenbarn igjen, det er ikke så ofte jeg ser dem nå som jeg har flyttet til andre siden av landet. Alt i alt en veldig fin søndag, og det håper jeg søsteren min synes også! Hva har dere gjort i helgen?

Likes

Comments

everyday

1. Sunniva og årets første utepils på Aker Brygge.
2. Highasakite i spektrum. For en fantastisk konsert!


3. En selfie før panneluggen ble for lang. Med favorittglitterkoppen fra H&M.
4. Fornøyd jente i verdens fineste uniform, bare timer etter at vi stod på NM-matta i cheerleading.

5. Jeg var derimot ikke liiike fornøyd da jeg fant ut at lillesøsteren min også har vokst fra meg... Plutselig var den eldste i søskenflokken minst!
6. Utsikten fra solsenga i Spania. Vil ha ferie igjen, helst med en gang!


7. Tidenes burger på Tommy Mel's på La Zenia utenfor Torrevieja. Dit må dere dra om dere er i området, fordi...
8. ...det er den søteste restauranten jeg noen gang har sett!


9. Ganske fornøyd med å bli servert en gigantisk mojito.
10. Morgenkaffe ved bassenget i Spania.

11. Soloppgangen gjennom taxivinduet på vei til flyplassen.
12. Når ingen andre kjøper blomster til meg, må jeg gjøre det sjæl! Friske tulipaner skulle hjelpe på bachelormotivasjonen. Det virket ikke.

13. Men tulipanene så i det minste fine ut på frokostbildene mine!
14. Pre-work selfie i speilet.

15. Sushi med Nina. Blir sulten bare av å se på bildet!
16. På tur i botanisk hage. Så glad for å bare bo et steinkast unna! Der skal jeg henge i hele sommer.

17. Enda en speilselfie, gitt! Her i favorittkjolen fra Samsøe Samsøe.
18. Meg og fine Christine og Celine på byen natt til 1. mai.

God lørdag, fine! Siden jeg vanligvis ikke er så personlig på bloggen, så tenkte jeg å vise dere et lite innblikk i kamerarullen på mobilen min i dag. Til blogger å være er jeg helt elendig til å huske å ta bilder med mobilen, men jeg prøver stadig å bli flinkere. Det er jo så gøy å ha og se tilbake på!

I går kveld reiste jeg fra solfylte Oslo og hjem til Brattvåg, hvor jeg selvfølgelig ble møtt av en vegg av tåke. Det er så typisk. Jeg skal uansett nyte denne helgen hjemme på Sunnmøre, så satser jeg på at det fortsatt er vår og deilig i hovedstaden når jeg kommer tilbake dit på mandag. Ha en nydelig helg! <3

Likes

Comments

fashion, outfits

Foto: Siri Ø. Eriksen

Kjole fra Oasis, sko fra Nelly

JA, jeg har helt klart en ting for røde kjoler. Rødt er friskt, vårlig og ganske så sexy. Disse bildene er også fra shooten med Oasis, så jeg har dessverre ikke denne kjolen hengende i skapet, men jeg hadde absolutt ikke hatt noe imot å ha det. Den er innmari fin, og passer perfekt til for eksempel 17. mai!

Likes

Comments