Header

fashion
FØLG MEG PÅ TISE

Jeg har alt for mye klær og sko liggende i skap og hyller som ikke blir brukt. Noe er for lite, noe er for stort og noe har bare hengt ubrukt i månedsvis. Nå har jeg innsett at det er på tide å kvitte seg med litt, og kanskje kan noen andre ha glede av mine tidligere skatter? Jeg har begynt å legge ut ting på Tise, så hvis du vil shoppe noe av det du ser over, så må du gjerne følge meg der! Jeg har planer om å ta en skikkelig opprydning i skapet i uka som kommer, så det kommer nok flere godbiter der inne snart. Hva heter du på Tise?

Likes

Comments

personal

New year, new me? Ikke akkurat. Jeg tror ikke det går an å endre seg drastisk over natta, men likevel elsker jeg tanken på at et nytt år er som et blankt ark som jeg kan gjøre hva jeg vil med. Jeg har alltid skrevet nyttårsforsetter, noen har vært realistiske og andre ikke. I år droppet jeg de spesifikke tingene som å trene fire ganger i uka eller kutte ut søtsaker, fordi jeg vet at det ikke funker for meg. Hva jeg har pønsket ut som mine mål i 2017, kan du lese under her! Hva er dine nyttårsforsetter?


Ta vare på meg selv

I høst har jeg jobbet alt for mye, trent alt for lite og slukt en baconpølse fra Narvesen til middag litt for mange ganger. Jeg har planer om å leve i 84 år til, og skal jeg greie det, så må jeg faktisk begynne å ta vare på både hodet og kroppen min. Det innebærer å huske at det er greit å si nei innimellom også. Stresse ned, ta meg tid til å slappe av. Det innebærer også at jeg må bevege på rumpa mi en gang i blant. Det har jeg bare godt av!


Være mer kreativ

Jeg har alltid elsket å tegne, male, fotografere og skrive, jeg bare gjør det ikke lenger. 2017 skal bli året jeg finner tilbake til gleden ved å være kreativ, om det så bare blir å skisse i notatbøkene mine på forelesning. Mest av alt ønsker jeg å tørke støv av kameraet mitt igjen, sånn helt på ordentlig, og ta med kameraet ut på eventyr slik jeg gjorde før. Alt trenger ikke å handle om at jeg vil poste ting på bloggen eller instagram, i år vil jeg fotografere for meg selv.


Spare penger

Dette punktet er en gjenganger. Jeg elsker shopping, men i år jeg faktisk skjerpe meg. For i år vil jeg bruke pengene mine på å reise. To reiser er allerede i boks, og jeg krysser fingrene for at en tredje også går i orden. Hvis alt går etter planen reiser jeg også på utveksling i august, og etter hva jeg har hørt, er ikke det akkurat billig, det heller.


Be bold

Yes, jeg har et nyttårsforsett om hvordan jeg vil kle meg. I år skal jeg slutte å bry meg om hva andre tenker. Det er lov å gå med paljettgenser på en helt vanlig mandag. Alle skoene mine trenger absolutt ikke å være svarte. Mønstermiks? Kjør på! Farger? Helst så mange som mulig! I 2017 skal jeg ikke være redd for noe. Jeg skal iallefall prøve å ikke være det.

Likes

Comments

throwback
2016

Følg meg på @elisabethuksnoy

2016 var et elendig bloggår, så da gjør jeg som jeg gjorde i fjor og oppsummerer året som har gått gjennom instagram. Slik ser dere noe av det jeg drev med i fjor, og får et innblikk i hvilke konserter jeg var på, hva jeg spiste, hva jeg hadde på meg og hvor fine solnedganger jeg har sett.

Selv synes jeg det er morsomt å se hvordan feeden min gikk fra å være hvit og kald om vinteren til å bli fargerik om sommeren før den ble rotete og nesten uten oppdateringer når høsten kom igjen. Kanskje et av nyttårsforsettene mine bør være å finne en bildestil jeg liker og holde meg til den? Jeg elsker en gjennomført instafeed, og skulle gjerne fått til å ha det selv, men vi får se!

Likes

Comments

outfits

I dag våknet Sunnmøre til et snødekt landskap. Det ser ut som et julekort. Det er kanskje synd at julestemningen kom først nå som julen strengt talt er over, men jeg synes ikke det gjør noe. Det er faktisk veldig deilig å få litt skikkelig vinter!

Har dere hatt en fin jul forresten? Og en fin nyttårsfeiring? Det har iallefall jeg! Det er lenge siden jeg har vært så sliten som jeg var i går, men jeg var deilig-sliten så det var egentlig ganske fint. Nå har jeg satt meg selv på lading, og den neste uka skal jeg bare gjøre akkurat det jeg har lyst til, før 2017 kan starte helt på ordentlig.

Likes

Comments

inspiration
Fargerike kåper

Kåper og jakker er min største hangup når det kommer til klær, og jeg ønsker meg stadig nye tilskudd til samlingen. Akkurat nå øsnker jeg meg noe fargerikt eller noe med mønster (sikler etter leopardkåper...) til min ellers svarte vintergarderobe. Oransj fuskepels her, leopardkåpe her, rød kåpe her.

Youtube

Jeg leker med tanken på å starte en Youtube-kanal. Video er noe jeg vil bli flinkere til, men akkurat nå har jeg faktisk ikke tid til overs. Kanskje etter jul? Anbefaler dere å sjekke ut Megan Ellaby sin kanal om dere liker mote og klær. Hun er så søt!

Shellac

Det hadde vært så fint å ha fine negler til jul og nyttår! Jeg har aldri tatt shellac før, og jeg er egentlig veldig redd for at det skal ødelegge neglene mine. Men fint er det! Er det noen som har erfaring? Legg gjerne igjen en kommentar med deres erfaringer og salonger i Oslo dere kan anbefale <3

Josefin Dahlberg

Josefin er kanskje min aller største inspirasjon i bloggverden akkurat nå. Hun tør å skille seg ut, og jeg digger den bohemske og rocka stilen hennes. Hun er akkurat slik jeg skulle ønske jeg turte å være, full av girl power! Jeg tror faktisk vi nordmenn har noe å lære av svenskene når det kommer til å være vågal med mote og klær, for her er det nesten ikke greit å skille seg ut. Det må vi gjøre noe med! Sjekk ut josefindahlberg.se.

Likes

Comments

fashion

Som flere av dere kanskje vet, så jobber jeg på klesbutikken Oasis ved siden av studiene. Vel, nå vet dere andre det også. Poenget er, i tillegg til å jobbe i selve butikken, er jeg så heldig at jeg får style antrekk og ta bilder til sosiale medier innimellom også. Det er så gøy! Det er jo akkurat slike ting jeg elsker å drive med og ønsker å jobbe mer med i framtiden, så det passer meg midt i blinken.

Her er litt av bildene som ble tatt på forrige shoot. Det var i oktober (men de aller fleste plaggene er fortsatt i butikk ;) ), så det er vel på tide at jeg får tatt litt bilder av nyhetene til jul og nyttår også. Det er så masse fint i butikk nå! Jeg går bare og drømmer om glitter, blonder og paljetter når jeg er på jobb, haha. Hvis dere synes dette er gøy å se, kan jeg godt dele resten av bildene fra denne shooten også. Jeg er i praksis til mørket har senket seg fra mandag til fredag, så jeg har ikke allverdens muligheter til å ta vanlige antrekksbilder for tiden. Dessverre. Anyways, håper dere likte bildene og antrekkene!

Likes

Comments

outfits


Jeg må innrømme at jeg ikke var helt klar for det her. Den hvite bakken og den bitende kulden. Jeg føler ikke jeg har rukket å nyte høsten skikkelig før det plutselig var vinter. Jeg er ikke klar for å legge bort sommerskoene og sommerjakkene for godt. Jeg er ikke klar for mørke morgener og kvelder. Jeg er ikke klar for å gi slipp på det røde og oransje og si velkommen til det hvite. Ikke enda.

Men når ettermiddagssolen glitrer på bakken og frostrøyken smyger seg ut av leende lepper, kan jeg likevel ikke unngå å tenke at vinteren er vakker.

Likes

Comments

fashion, outfits


Et antrekk fra da det fortsatt gikk an å gå med bare legger og håret mitt var langt og luggen ikke eksisterte. Jeg skal prøve å få tatt nye bilder til dere snart, men det er en utfordring at det er mørkt når jeg går til jobb og mørkt når jeg kommer hjem. I år er jeg mer glad i høsten enn jeg har vært tidligere år, men det hadde ikke trengt å værte så mørkt hele tiden, haha! Bloggerissues. Jeg gleder meg allerede til å bruke det hvite denimskjørtet mitt til våren igjen, det er sååå fint! Men først skal jeg gjennom en sesong med strikkagensere og store skjerf, og jeg tror det blir ganske så fint det også.

Likes

Comments

fashion, i wish


Høsten i Oslo har vært fin, jeg skal ikke klage på det, men med en gang bakken blir våt av tunge regndråper er det likevel en ting som plager meg: Jeg finner ikke noe å ha på meg! Det ble så fort kaldt at jeg føler jeg ikke har fått brukt skinnjakkene mine nok, og alle skoene mine blir skitne bare jeg ser ut på de sølete veiene. Akkurat nå drømmer jeg om en solfylte oktoberdager i de fantastiske glitterskoene fra Stine Goya, og en skinnjakke over skuldrene, selvfølgelig.

Likes

Comments

beauty, tips & tricks


your body, your soul, your rituals...


​I en ellers hektisk hverdag, prøver jeg å innføre noen søndagsritualer som får meg til å stresse ned og slappe av. Etter en søndagstur i skogen eller en fuktig natt på byen er det ingenting som slår en ekstra lang dusj, og i høst har denne skrubben fra Rituals vært min faste søndagsvenn. Både skrubben og fuktighetskremen lukter deilig av appelsin og sedertre. Tre og appelsin høres kanskje ut som en litt merkelig kombinasjon, men jeg lover, de dufter sååå deilig! Ikke minst føles kroppen silkemyk etterpå. Etter litt egenpleie finnes det ingenting bedre enn å tulle seg inn i favorittgenseren og krølle seg opp i sofaen med en god bok. Det er søndagen sin, det. 

Likes

Comments