Header

fashion, outfits


Et antrekk fra da det fortsatt gikk an å gå med bare legger og håret mitt var langt og luggen ikke eksisterte. Jeg skal prøve å få tatt nye bilder til dere snart, men det er en utfordring at det er mørkt når jeg går til jobb og mørkt når jeg kommer hjem. I år er jeg mer glad i høsten enn jeg har vært tidligere år, men det hadde ikke trengt å værte så mørkt hele tiden, haha! Bloggerissues. Jeg gleder meg allerede til å bruke det hvite denimskjørtet mitt til våren igjen, det er sååå fint! Men først skal jeg gjennom en sesong med strikkagensere og store skjerf, og jeg tror det blir ganske så fint det også.

Likes

Comments

fashion, i wish


Høsten i Oslo har vært fin, jeg skal ikke klage på det, men med en gang bakken blir våt av tunge regndråper er det likevel en ting som plager meg: Jeg finner ikke noe å ha på meg! Det ble så fort kaldt at jeg føler jeg ikke har fått brukt skinnjakkene mine nok, og alle skoene mine blir skitne bare jeg ser ut på de sølete veiene. Akkurat nå drømmer jeg om en solfylte oktoberdager i de fantastiske glitterskoene fra Stine Goya, og en skinnjakke over skuldrene, selvfølgelig.

Likes

Comments

beauty, tips & tricks


your body, your soul, your rituals...


​I en ellers hektisk hverdag, prøver jeg å innføre noen søndagsritualer som får meg til å stresse ned og slappe av. Etter en søndagstur i skogen eller en fuktig natt på byen er det ingenting som slår en ekstra lang dusj, og i høst har denne skrubben fra Rituals vært min faste søndagsvenn. Både skrubben og fuktighetskremen lukter deilig av appelsin og sedertre. Tre og appelsin høres kanskje ut som en litt merkelig kombinasjon, men jeg lover, de dufter sååå deilig! Ikke minst føles kroppen silkemyk etterpå. Etter litt egenpleie finnes det ingenting bedre enn å tulle seg inn i favorittgenseren og krølle seg opp i sofaen med en god bok. Det er søndagen sin, det. 

Likes

Comments

fashion


Etter dagesvis med jobbing, synes jeg en eksamensgave til meg selv var på sin plass. Når det i tillegg er noe jeg har siklet på i månedsvis, føles det enda bedre å kunne unne seg noe fint. Denne skal jeg bruke resten av høsten, om det så betyr at jeg kommer til å fryse! Kjærlighet ved første blikk, det er det det kalles. 

Likes

Comments

fashion, outfits


Jeg velger alltid de merkeligste og kanskje mest upassende tidspunktene å tørke støv av bloggen på. Akkurat nå burde jeg vel strengt talt skrevet ferdig hjemmeeksamenen min som skal inn i morgen tidlig, but oh well, here I am! Egentlig har jeg ikke tid til å drive en blogg, tror jeg. Men det handler vel egentlig bare om å prioritere tiden min annerledes, eller? Det er jo mange andre fulltidsstudenter med deltidsjobb som driver en blogg. I can do this! Jeg har funnet ut at bloggen kan være en utrolig bra CV, så nå har jeg ingen grunn til å ikke prøve.

Den observante leser har kanskje lagt merke til at bloggen har byttet navn. I det siste har jeg lagt merke til at det ikke er så veldig mange som greier å skrive etternavnet mitt riktig eller i det hele tatt husker det (haha), så jeg bestemte meg for noe som er litt enklere å huske. StyleByElisabeth, it is! Det nye navnet sier også mer om hva jeg ønsker bloggen skal handle om, nemlig mote og stil. Håper både gamle og nye lesere vil titte innom innimellom, så skal jeg gjøre mitt beste for å ikke la det gå to måneder til neste gang!

Likes

Comments

fashion, outfits


FLOYD SHIRT // OASIS SKIRT // ADIDAS SNEAKERS // SECOND HAND PURSE


I sommer har jeg så å si levd i denimskjørtet mitt fra Oasis. Det er casual men edgy, og jeg synes det passer til en hver anledning! Det har derfor blitt en garderobefavoritt, og jeg kombinerer det helst med sneakers og en hvit t-skjorte eller en behagelig bluse. Comfort is key, spesielt når jeg har vandret rundt på jobb hele sommeren. Hva har vært din garderobefavoritt i sommer?


Likes

Comments

beauty


Jeg elsker neglelakker som går til et hvert antrekk, og går derfor som oftest for svart eller nude på neglene. Jeg trengte litt påfyll av neglelakker, og bestemte meg derfor for å prøve H&M sine. Jeg er så glad i Essie at jeg aldri kjøper andre merker, men jeg ble faktisk veldig overrasket over kvaliteten på disse! Stor børste og superenkel å legge, det liker jeg. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge den holder på neglene, men for en femtilapp er jeg egentlig fornøyd bare den holder et par dager. Jeg har lett etter den perfekte nude hele sommeren, men er fortsatt ikke 100% fornøyd. Jeg vil gjerne ha en som er litt mindre lilla og litt mer brun, så si gjerne fra i kommentarfeltet om du vet om en!


Likes

Comments

fashion, outfits


Etter nesten et år som arbeidsledig student, har jeg endelig råd til å shoppe. Motebloggeren i meg skrek "NÅ SKAL VI BRUKE MASSE PENGER PÅ NYE KLÆR!!!" med en gang lønningen tikket inn på konto, mens den fornuftige siden av meg rolig forklarte at vi måtte begrense oss, vi skulle tross alt ha mat på bordet den neste måneden også. Litt shopping måtte det likevel bli, og både den røde kjolen og de høye bootsene ble klikket hjem fra salget på Nelly. Jeg er så fornøyd! Jeg blir bare mer og mer glad i farger (spesielt rødt) og kjoler (spesielt flowy kjoler), og denne var perfekt på en så varm dag som dette. Det går nesten ikke an å ha på seg noe annet enn løse kjoler om dagen, ikke hvis du vil komme deg gjennom dagen uten å få heteslag iallfall, så slike type kjoler har jeg blitt veldig glad i. Så glad i at jeg shoppet meg en i dag også. Og ja, den var både rød og flowy, den også.


Likes

Comments

personal


​Det er den tiden av året igjen; tiden for å ta et valg.På videregående hadde vi alltid en prisutdeling som sommeravslutning, og siste året mitt vant jeg en pris. Da jeg skulle hente den på scenen, slengte jeg av meg de vonde og alt for høye hælene og vandret opp barføtt. I finkjole, med smykke på hodet og barføtt. Etter utdelingen var over kom en av lærerne jeg hadde hatt mest bort til meg og sa at han synes det var så fint at jeg gikk opp på den scenen uten sko på, at det varså typisk meg. Typisk meg? Tenkte jeg. Jeg går jo aldri barføtt rundt ellers? I det siste har jeg tenkt veldig mye på denne hendelsen. Kan det være at han hadde rett? Kan det være at dette er typisk meg?

Jeg har alltid vært en jente som har turt å si mine egne meninger og jeg har alltid vært en jente som har tatt mine egne valg. Da jeg gikk på barneskolen sydde jeg et antrekk bestående av et gult strutteskjørt og en topp laget av gamle jeans, og gikk stolt med det på skolen selv om til og med mamma lo litt av meg bak ryggen min. Da alle jeg kjente sluttet på håndballaget, fortsatte jeg. Da alle andre begynte på studiespesialisering i hjembygda på videregående, begynte jeg på media i byen. Da alle andre flyttet til Bergen, flyttet jeg til Oslo. Og da alle andre gikk med sko på scenen, gikk jeg uten.

Jeg har alltid vært en jente som har tatt mine egne valg, fordi det er ingen andre enn meg selv som vet hva som gjør meg oppriktig lykkelig. Fordi det er ingen andre enn meg selv som vet hva som skal til for at jeg skal føle meg komfortabel, tilpass og fornøyd med meg selv.

Nå studerer jeg noe som jeg ved flere anledninger har blitt frarådet å studere. Jeg studerer til å bli journalist, et yrke som er ustabilt og uforutsigbart. Ifølge mange kommer jeg aldri til å få fast jobb. Ifølge mange kommer jeg aldri til å kunne bli rik på dette, og jeg kan aldri vite om jeg fortsatt har en jobb når jeg våkner om morgenen. Men hva betyr det vel hva andre forteller meg? Jeg koser meg halvt i hjel. Jeg synes det er gøy. Det gir meg noe. Det er dette jeg brenner for.

Så ja, det er typisk meg å gå uten sko på scenen. Fordi det er typisk meg å ikke gjøre som alle andre. Fordi det er typisk meg å følge hjertet i stedet for hodet. Fordi det er typisk meg å gå mot strømmen. Jeg er jenta som går uten sko når alle andre går med. Og jeg elsker det.

Nå er tiden for å velge studieretning, og jeg vil vel egentlig anbefale alle som står overfor et valg å sette hodet på pause en liten stund. Ikke tenk på hva som er ”lurt” og hva andre råder deg til å gjøre, tenk på hva du vil, hva du brenner for, og hva du faktisk kan tenke deg å drive med resten av livet. Skru av frykten i et lite sekund og følg hjertet ditt. For det er når du lytter til hjertet du innser hva du egentlig ønsker.


Likes

Comments

outfits, fashion


_JACKET FROM H&M_PANTS FROM OASIS_PURSE FROM NELLY_


Hola! Hvordan har dere det? Jeg nyter livet på ferie hjemme hos mamma, og det er så deilig å slippe å lage mat og vaske opp selv, hehe! Siden jeg er på ferie og dette er den eneste ferien jeg har i sommer, har bloggingen blitt litt halvveis denne uka, men det tror jeg dere tåler. Jeg prioriterer å bruke mest mulig tid på venner og familie nå mens jeg er hjemme, så får jeg heller ta igjen litt blogging når jeg kommer tilbake til Oslo!

På torsdag var jeg på tivoli i Ålesund med Caroline og Lene. Jeg fant ut at jeg ikke tåler å snurre like mye som før, men jeg var i det minste kvalm i kule bukser! Behagelige er de også, perfekte tivolibukser, egentlig. Jeg må teste dem på fest en gang også, ser for meg at de er dritkule med pumps, oppsatt hår og en enkel singlet. Hva synes du om antrekket?


Likes

Comments