Header

inspiration
Fargerike kåper

Kåper og jakker er min største hangup når det kommer til klær, og jeg ønsker meg stadig nye tilskudd til samlingen. Akkurat nå øsnker jeg meg noe fargerikt eller noe med mønster (sikler etter leopardkåper...) til min ellers svarte vintergarderobe. Oransj fuskepels her, leopardkåpe her, rød kåpe her.

Youtube

Jeg leker med tanken på å starte en Youtube-kanal. Video er noe jeg vil bli flinkere til, men akkurat nå har jeg faktisk ikke tid til overs. Kanskje etter jul? Anbefaler dere å sjekke ut Megan Ellaby sin kanal om dere liker mote og klær. Hun er så søt!

Shellac

Det hadde vært så fint å ha fine negler til jul og nyttår! Jeg har aldri tatt shellac før, og jeg er egentlig veldig redd for at det skal ødelegge neglene mine. Men fint er det! Er det noen som har erfaring? Legg gjerne igjen en kommentar med deres erfaringer og salonger i Oslo dere kan anbefale <3

Josefin Dahlberg

Josefin er kanskje min aller største inspirasjon i bloggverden akkurat nå. Hun tør å skille seg ut, og jeg digger den bohemske og rocka stilen hennes. Hun er akkurat slik jeg skulle ønske jeg turte å være, full av girl power! Jeg tror faktisk vi nordmenn har noe å lære av svenskene når det kommer til å være vågal med mote og klær, for her er det nesten ikke greit å skille seg ut. Det må vi gjøre noe med! Sjekk ut josefindahlberg.se.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

fashion

Som flere av dere kanskje vet, så jobber jeg på klesbutikken Oasis ved siden av studiene. Vel, nå vet dere andre det også. Poenget er, i tillegg til å jobbe i selve butikken, er jeg så heldig at jeg får style antrekk og ta bilder til sosiale medier innimellom også. Det er så gøy! Det er jo akkurat slike ting jeg elsker å drive med og ønsker å jobbe mer med i framtiden, så det passer meg midt i blinken.

Her er litt av bildene som ble tatt på forrige shoot. Det var i oktober (men de aller fleste plaggene er fortsatt i butikk ;) ), så det er vel på tide at jeg får tatt litt bilder av nyhetene til jul og nyttår også. Det er så masse fint i butikk nå! Jeg går bare og drømmer om glitter, blonder og paljetter når jeg er på jobb, haha. Hvis dere synes dette er gøy å se, kan jeg godt dele resten av bildene fra denne shooten også. Jeg er i praksis til mørket har senket seg fra mandag til fredag, så jeg har ikke allverdens muligheter til å ta vanlige antrekksbilder for tiden. Dessverre. Anyways, håper dere likte bildene og antrekkene!

Likes

Comments

outfits


Jeg må innrømme at jeg ikke var helt klar for det her. Den hvite bakken og den bitende kulden. Jeg føler ikke jeg har rukket å nyte høsten skikkelig før det plutselig var vinter. Jeg er ikke klar for å legge bort sommerskoene og sommerjakkene for godt. Jeg er ikke klar for mørke morgener og kvelder. Jeg er ikke klar for å gi slipp på det røde og oransje og si velkommen til det hvite. Ikke enda.

Men når ettermiddagssolen glitrer på bakken og frostrøyken smyger seg ut av leende lepper, kan jeg likevel ikke unngå å tenke at vinteren er vakker.

Likes

Comments

fashion, outfits


Et antrekk fra da det fortsatt gikk an å gå med bare legger og håret mitt var langt og luggen ikke eksisterte. Jeg skal prøve å få tatt nye bilder til dere snart, men det er en utfordring at det er mørkt når jeg går til jobb og mørkt når jeg kommer hjem. I år er jeg mer glad i høsten enn jeg har vært tidligere år, men det hadde ikke trengt å værte så mørkt hele tiden, haha! Bloggerissues. Jeg gleder meg allerede til å bruke det hvite denimskjørtet mitt til våren igjen, det er sååå fint! Men først skal jeg gjennom en sesong med strikkagensere og store skjerf, og jeg tror det blir ganske så fint det også.

Likes

Comments

fashion, i wish


Høsten i Oslo har vært fin, jeg skal ikke klage på det, men med en gang bakken blir våt av tunge regndråper er det likevel en ting som plager meg: Jeg finner ikke noe å ha på meg! Det ble så fort kaldt at jeg føler jeg ikke har fått brukt skinnjakkene mine nok, og alle skoene mine blir skitne bare jeg ser ut på de sølete veiene. Akkurat nå drømmer jeg om en solfylte oktoberdager i de fantastiske glitterskoene fra Stine Goya, og en skinnjakke over skuldrene, selvfølgelig.

Likes

Comments

beauty, tips & tricks


your body, your soul, your rituals...


​I en ellers hektisk hverdag, prøver jeg å innføre noen søndagsritualer som får meg til å stresse ned og slappe av. Etter en søndagstur i skogen eller en fuktig natt på byen er det ingenting som slår en ekstra lang dusj, og i høst har denne skrubben fra Rituals vært min faste søndagsvenn. Både skrubben og fuktighetskremen lukter deilig av appelsin og sedertre. Tre og appelsin høres kanskje ut som en litt merkelig kombinasjon, men jeg lover, de dufter sååå deilig! Ikke minst føles kroppen silkemyk etterpå. Etter litt egenpleie finnes det ingenting bedre enn å tulle seg inn i favorittgenseren og krølle seg opp i sofaen med en god bok. Det er søndagen sin, det. 

Likes

Comments

fashion


Etter dagesvis med jobbing, synes jeg en eksamensgave til meg selv var på sin plass. Når det i tillegg er noe jeg har siklet på i månedsvis, føles det enda bedre å kunne unne seg noe fint. Denne skal jeg bruke resten av høsten, om det så betyr at jeg kommer til å fryse! Kjærlighet ved første blikk, det er det det kalles. 

Likes

Comments

fashion, outfits


Jeg velger alltid de merkeligste og kanskje mest upassende tidspunktene å tørke støv av bloggen på. Akkurat nå burde jeg vel strengt talt skrevet ferdig hjemmeeksamenen min som skal inn i morgen tidlig, but oh well, here I am! Egentlig har jeg ikke tid til å drive en blogg, tror jeg. Men det handler vel egentlig bare om å prioritere tiden min annerledes, eller? Det er jo mange andre fulltidsstudenter med deltidsjobb som driver en blogg. I can do this! Jeg har funnet ut at bloggen kan være en utrolig bra CV, så nå har jeg ingen grunn til å ikke prøve.

Den observante leser har kanskje lagt merke til at bloggen har byttet navn. I det siste har jeg lagt merke til at det ikke er så veldig mange som greier å skrive etternavnet mitt riktig eller i det hele tatt husker det (haha), så jeg bestemte meg for noe som er litt enklere å huske. StyleByElisabeth, it is! Det nye navnet sier også mer om hva jeg ønsker bloggen skal handle om, nemlig mote og stil. Håper både gamle og nye lesere vil titte innom innimellom, så skal jeg gjøre mitt beste for å ikke la det gå to måneder til neste gang!

Likes

Comments

fashion, outfits


FLOYD SHIRT // OASIS SKIRT // ADIDAS SNEAKERS // SECOND HAND PURSE


I sommer har jeg så å si levd i denimskjørtet mitt fra Oasis. Det er casual men edgy, og jeg synes det passer til en hver anledning! Det har derfor blitt en garderobefavoritt, og jeg kombinerer det helst med sneakers og en hvit t-skjorte eller en behagelig bluse. Comfort is key, spesielt når jeg har vandret rundt på jobb hele sommeren. Hva har vært din garderobefavoritt i sommer?


Likes

Comments

beauty


Jeg elsker neglelakker som går til et hvert antrekk, og går derfor som oftest for svart eller nude på neglene. Jeg trengte litt påfyll av neglelakker, og bestemte meg derfor for å prøve H&M sine. Jeg er så glad i Essie at jeg aldri kjøper andre merker, men jeg ble faktisk veldig overrasket over kvaliteten på disse! Stor børste og superenkel å legge, det liker jeg. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge den holder på neglene, men for en femtilapp er jeg egentlig fornøyd bare den holder et par dager. Jeg har lett etter den perfekte nude hele sommeren, men er fortsatt ikke 100% fornøyd. Jeg vil gjerne ha en som er litt mindre lilla og litt mer brun, så si gjerne fra i kommentarfeltet om du vet om en!


Likes

Comments