Hej alla fina läsare!

Idag fick vi ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!🎉🎉🙏🏻

Det känns väldigt skönt att få möjligheten till att göra massa roligasaker då skolan inte begränsar oss längre. Men vi kommer jobba i princip hela sommaren, vilket är både positiv och negativ. För det positiva är ju att man tjänar en hel del para men det dåliga är ju att man måste jobba mycket under hela lovet.

När fick ni sommarlov?
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!
Gabriel och Simon är 2 deltagare i idol 2016. Ni som tittar på idol vet att det är en tävling mellan dem om vem som kommer att åka vidare.
Ni kan rösta på er favorit idol genom att gå in på idol Sveriges Facebook sida och där finns länken till röstningen. In och rösta om du vill att din favorit idol ska stanna kvar.❤️😍

Likes

Comments

Hallå alla läsare!

Här har vi plockat ut snygga och coola skor som matchar varann stilmässigt, dock matchar inte priserna. Här kanske du hittar ett par skor som inte behöver kosta över en tusenlapp, men som fortfarande har samma stil som den dyrare varianten. Hoppas ni uppskattar detta inlägg!

Massa kramar!

MadLady: Sneakers - Just Black vs Zalando: Nike SportswearAIR MAX 90 - Sneakers - black

Klicka på bilderna för att gå till hemsidorna!

Likes

Comments

Hejsan!
Här har vi 8 stycken nagellack från olika märken. Är du osäker på vilket märke eller vilket nagellack du ska köpa som passar dig? Här hittar du svaren på vad kritiker kommenterat om dessa nagellack, från nummer 1 som är bäst i test fram till nummer 8 som är sämre. Ha en bra dag allihopa!

1. ”Smart två i ett-flaska”
L’Oréal Paris Infallible nail polish, 99 kr.
Smidig pensel som gör det lätt att få lacket jämnt. Håller i fyra–fem dagar, på tårna dubbelt så länge. Mycket prisvärt, och extra stort plus för den smarta två i ett-flaskan med det tillhörande överlacket.
Betyg: 4,7

2. ”Imponerande penslar”
Isadora Gel nail laquer, 89 kr. Ska användas med överlack, 89 kr.
Isadoras platta penslar är imponerande lättanvända! Två lager färgat lack ska täckas med ett lager överlack som får köpas separat. Torktiden är snabbare än med ”vanliga” lack. Resultatet håller i fyra–sex dagar.
Betyg: 4,6

3. ”Bra hållbarhet”
Depend 7 day hybrid polish, 79 kr. Ska användas tillsammans med ett startkit, 99 kr.
Lackning i fyra steg med rengöring, baslack, färg och överlack. Bra penslar som är lätta att måla med. Sitter i fyra–sex dagar. Alla tyckte att hållbarheten är bättre än hos ”vanliga” lack. Prisvärt.
Betyg: 4,5

4.”Sitter i sex dagar”
Formula X System to go, 180 kr.
4-stegslackning med rengöring, baslack, färg och överlack – allt i samma förpackning. Penslarna är lite smala, tycker någon, men appliceringen är ändå enkel. Sitter utan att flaga alls i sex dagar. Bra pris, då allt ingår.
Betyg: 4,5

5.”Lång torktid, men håller bra”
Max Factor Glossfinity, 85 kr. Ska användas med överlack, 85 kr.
Smidig men lite för mjuk borste. Rinnigt lack som ska målas i två lager och kompletteras med en omgång överlack. Testpersonerna tycker att det kräver lång torktid, men sedan sitter lacket fint i fyra–fem dagar.
Betyg: 4

6.”Smidigt och hållbart, men dyrt”
Nails Inc gel effect, 150 kr.
Ska användas med bas- och överlack, 150 kr/styck.
Bred, bra pensel och smidigt lack. Ska användas med bas- och överlack. Sitter utan minsta flaga i fem–sex dagar. Dock dyrt vid första inköpet då du behöver tre olika lack.
Betyg: 4

7. ”Svårt att få jämnt”
CND Vinylux, 135 kr. Ska användas med överlack, 135 kr.
Rakt skuren pensel som några testpersoner tycker är svår att jobba med. Flera av de testade lackfärgerna är tunna i konsi­stensen, så det krävs två–tre lager för ett jämnt resultat. Sitter i tre–fem dagar utan att flaga.
Betyg: 3,5

8.”Går snabbt att lacka”
Lumene Gel effect nail polish, 69 kr.
Bra pensel och konsistens. Det går snabbt att lacka då du inte behöver något extra bas- eller överlack. Färgen sitter bara i tre–fyra dagar, marginalt längre än ett ”vanligt” lack. Priset väger dock upp lite.
Betyg: 3,5

Likes

Comments

Halloj

Nu ska jag berätta en hemlighet. Jag ÄLSKAR mjukdjur. För några dagar sen kom jag hem efter ett tungt arbetspass och fick syn på den här krabaten sittandes på min säng. Fick nästan en chock, så söt är hon. Jag har döpt henne till Sushi just för att hon är stor och rund som en sushibit + att jag älskar att äta sushi så why not. Jag har världens sötaste mamma som köpt denna till mig, kan inte sluta krama den!

Om du vill ha en likadan, klicka här.

Likes

Comments