Hejsan på er!! Förlåt att jag inte har lagt upp ett inlägg på några dagar. Det är för att jag inte har haft lust bara men nu är jag tillbaka. Hursomhelst så börjar det bli vinter!! Det är faktist snö ute. Jag gillar vintern för att det är mysigt och roligt. Man får liksom bygga snögubbar och åka pulka!! Mina favoritårstider är nog sommar och vinter. Om ca 20 min så ska jag till Partille och ta kort med mitt handbolls lag!! Jag hoppas att det blir roligt. Jag hoppas att ni som läser detta bara sprider kärlek och inget hat. Nu måste jag tyvärr säga hejdå för att jag ska gå till min kompis och på vägen hämtar jag min andra kompis. Men ni får ha det så jätte bra, så hörs vi på fredag!!
HEJDÅ💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår och i förrgår var jag och min bästa kompis på Liseberg!! Vi hade det så himla roligt och vi blev skrämda för att det är ju halloween vecka på Liseberg. Hursomhelst så ska jag åka till Blekinge och hälsa på hos min mormor och morfar idag! Jag och min familj kommer att stanna där tills på lördag. Jag ska försöka lägga upp ett inlägg därifrån, men tills dess får ni ha det jätte bra!

Kram💕

Likes

Comments

Äntligen är det höstlov och halloween!🎃 Så skönt att få vara ledig från skolan och läxorna! Jag älskar halloween och att skrämma folk😂 (Fast jag gillar INTE att bli skrämd). Hursomhelst så får ni gärna följa mig på mina sociala medier.
Snap: stylebyalva
Insta: alva05style
Musical.ly: stylebyalva

Likes

Comments

Hejsan på er och välkomna till min blogg!! Här kommer ni få följa mitt liv och vad jag gör på vardagen. Jag kommer att försöka lägga upp 2-3 inlägg varje vecka. Hoppas ni kommer att gilla det!!❤️❤️

Likes

Comments