Fy bubblan. Idag hade jag NO-prov i akustik, något som jag har pluggat länge på.
Provet gick bra, men ändå kändes det som om ngt fattades.

Det hela kan ha berott på att vi skrev provet på datorn, och skriver man på datorn känns allt man skriver så litet, nästan som om man måste fortsätta fylla ut texten i evigheter.

1/2 sida på datorn är ju 1 sida skrivet förhand. Detta gör ju att även fast det känns som om man skriver lite på dator så är det i själva fallet ganska mycket (jämfört med förhand då).

Vi får väl se hur det gick senare.

Kram!

Likes

Comments

Tjej-dag på stan med favorit Sofia<3

Såklart också efterrätt på TGIF ;))

Dagen avslutas med mello-kväll med tjejgänget :*

Likes

Comments

Ugh, idag har jag inte gjort någonting. Verkligen.
Jag gick till skolan.
Jag gick hem från skolan.
Jag lagade middag.
Jag åkte till dansträningen.
Jag åkte hem och gick å la mig.

Väldigt intressant dag Hahah.

Bjuder på en fin bild på Posse från i tisdags <3

Likes

Comments

Idag hade jag matteprov, och let me tell you att vår mattelärare alltid, ALLTID, ger svåra prov (de är svåra hur mycket man än har pluggat). På ett sätt är ju det bra eftersom det måste vara lite svårt för att kunna visa att man har kunskaperna.

I alla fall så blev typ hela klassen förvånad över hur LÄTT provet var, alltså verkligen, det var extremt lätt. Så under provet satt jag, nervös över att det var så lätt, beredd på en kuggfråga eller i alla fall en mycket svårare fråga.

Vi får väl se hur provet gick!

Är inte dessa färger extremt fina på hus?

Likes

Comments

Glad alla hjärtansdag!!

Idag överraskade jag mina föräldrar med ett kort (mobba inte, det är hemgjort) och choklad (kanske inte den mest exklusiva men min pappas favorit)

Sedan överraskade jag även min bror med en liten chokladbit och ett kort

I skolan gav jag också mina närmsta vänner ett varsitt kort. Av Jade å Clara fick jag en chokladask, vilket var otroligt snällt!

Sedan överraskades jag av mamma med ett par superfina solglasögon och en ny skidhjälm av pappa! Jag är otroligt tacksam över all kärlek som har visats den här dagen (nej jag syftar inte på presenterna), vilken otroligt mysig "högtid"!

Efter skolan hämtade jag Posse och sedan åkte jag till dansen vid 19 tiden!

Hur har din dag varit? Har du blivit överraskad av någon?

Puss och kram och fortsätt sprid kärlek till varandra <3

Likes

Comments

Idag har jag som vanligt varit i skolan, men efter skolan var jag å handlade lite hemligheter ;)

Imorgon är det ju nämligen alla hjärtansdag å jag tänkte överraska mina vänner och familj med överraskningar!

Sedan passade jag även på att unna mig själv med två suuuuuuper söta koppar! Koppar tänker ni, vad ska du med det till?

Jo jag vill (när jag flyttar hemifrån) att mina koppar ska matcha men ändå inte vara i samma mönster, dvs matcha olika koppar med varann. Just nu bor jag ju hemma, och jag tänker inte flytta förens jag har gått ut gymnasiet. Men jag gillar ändå att använda t ex dessa koppar i min inredning!

Likes

Comments

Ni vet när man vaknar till ett alldeles tyst hem, utvilad och inte behöver stressa? Det är de bästa mornarna jag vet. När dessutom sommarstugans underbara utsikt har pudrats med ett lager av snö kan man ju inte bara låta bli att le.

Ha en underbar dag <3

Likes

Comments

Heej! Nu var det ett tag sen igen (ojdå) men från och med idag så ska jag göra min egna utmaning och blogga varje dag till sista februari bara för att hålla igång mig själv!

De senaste veckorna i skolan har vi jobbat med ett gospel-projekt och i torsdags hade vi, som avslut, en konsert med 12 låtar! Jag tog modet till mig och valde att sjunga ett "solo" tillsammans med två av mina vänner, och det tror jag är ett av de bästa valen jag gjort.

Jag är verkligen blyg när det kommer till att sjunga inför andra, men efter det här kan jag knappt vänta tills jag får stå på scenen igen! Det var så kul att känna peppen från resten utav kören och publiken, och bara få sjunga ut med all energi man har för att pricka de högre tonerna!

Jag och mina två vänner sjöng en låt som heter "shackels", och i refrängen sjöng självklart även kören med.

Jag vill bara att det här ska få alla att tänka till och utmana sig själva för att våga göra saker som man tidigare inte vågat. För vem vet, kanske kan det leda till något kul?

Likes

Comments