View tracker

Hej hörni. Anledningen till att jag inte har bloggar på sistone är att det har hänt lite inom familjen. Jag tror inte jag vill posta något om det som hänt, mer än #fuckhelvetesjävlaskitcancer . Verkligen en sjukdom som kan dra åt helvete, minst sagt.

Jag ska börja blogga mera men än så länge blir det nog mest bara bilder

  • 11 readers

Likes

Comments

Lucia hörni. Det gick hyfsat, jo då, men det är lite överdrivet att det "var bland de bästa skolan har haft". Förlåt men nej.

Ja ja, jag ska inte klaga. Idag är det torsdag och vi har två texter/läxförhör kvar som betygsätts och igår hade vi matteprov. Vi har ett SO-läxförhör om upplysningstiden (jag vill bara påpeka att läxförhör och prov har en hårfin gräns), och en svensk text där vi ska resonera kring olika saker om Romeo och Juliet (jag ska resonera kring kärlek vid första ögonkastet).

Det känns som om alla lärare pressar in alla prov sista veckan för att de vill att vi ska vara sönder stressade och göra dåligt ifrån oss.

Okej överdrift. Kanske de bara måste lära sig att planera terminen bättre.

Har ni nå jobbiga prov eller inlämningar den här veckan?

Kram <3

Likes

Comments

Hej! Idag har jag spenderat dagen i en lokal tränat non-stop på lucia-framträdandet som vi ska ha i morgon.

Det var skönt att får sjunga, men efter 4 timmar började låtarna kännas lite uttjatade. Klockan 15:00 fick vi äntligen gå hem för att få lite välförtjänad vila. I morgon ska vi dock samlas klockan 06:00 i skolan, så vi taggar väl för att gå upp 5.

Dock ska jag och Clara ( clarasbeautyy ) sova över hos Jade som bor 20 meter från skolan så allt känns ganska lugnt.
Vi har käkat sushi och nu ligger vi bara i sängen och är sociala.

Btw så har jag matteprov på onsdag, kul. Det känns som om allt skulle vara lugnt men sen kommer jag på att vår mattelärare gillar att ge oss uppgifter från gymnasiet, för "kan man det svåra, kan man ju det lätta". Jahopp.

Har ni alla haft en bra dag?

Kram <3

Bara jag som älskar att tända doftljus på kvällen

Likes

Comments

God kväll! Hur har ni haft det?
Jag har haft det jättebra idag, hoppas ni andra även haft det.

Dagen började tidigt med frukost med familjevänner från Helsingfors. Efter frukosten gick vi på en promenad och kollade på en julmarknad och en kyrka i samma område. Efter promenaden gick vi till rummet för att vila innan vi gick för att äta lunch på Löyly med farmor och farfar.

Löyly är en resturang med bastu och badplats på sommaren.
Jag tyckte lunchen och hela stället var fint och bra. Miljön var väldigt mysig och konceptet var grymt bra! Om jag skulle recensera skulle jag ge stället 5/5 stjärnor, ett riktigt toppen ställe det vill säga!

Efter lunchen åkte vi till hotellet för att vila innan vi åkte till flygplatsen. Just nu sitter jag på planet och lyssnar på Shawn Mendes "ILLUMINATE", något som jag verkligen gillar att göra!

Imorgon ska jag och de andra som ska vara med på Luciatåget träna inför den 13 hela dagen!! Dvs ingen skola för mig, skönt.

Hoppas ni alla har haft en skön helg, kram <3

Likes

Comments

Guuud! Idag har vi sett Skattkammarön, och jag är amazed! Scenografin, sångerna, skådisarna ALLT var bra! Här har ni lite bilder<3

Hemgjorda kort från en liten butik vi var inne på

Likes

Comments

Heej! Idag åker jag som sagt till Finland, eller ja, jag sitter i planet. Innan vi åkte var jag i skolan och ute med Posse. I morse hade vi Luciaträning och lite andra lagom roliga lektioner.

På Arlanda mötte jag min vän Lovisa som ska till London, så om du ser det här hoppas jag att du får det toppen!

I alla fall, när vi kommer fram ska vi äta middag på hotellet och sedan hänga på rummet för vi kommer till hotellet vid 20 tiden.

I morgon ska vi se på en föreställning på svenska teatern i Helsingfors och fira min pappa och farfars födelsedag, vilket ska bli jättekul!

Kram

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej, nu var det ett tag sedan men jag hoppas ni alla är kvar. Jag pausade och jag har egentligen ingen förklaring.... (DÅLIGT AV MIG)

I alla fall, inte så mycket har hänt i mitt liv, jag har gått i skolan, gått på luciaträningar och bara hängt med vänner och familj så här i juletider.

Jag ska börja uppdatera mer här men just nu sitter jag på ett plan som ska starta snart så jag måste avsluta, men ni får ett till inlägg senare :)
Just nu är jag påväg till Finland igen men denna gången till Helsingfors. Anledningen till det kommer också senare.

Tills senare, min vän har precis startat en blogg och jag tror hon skulle bli jätteglad om ni ville ge henne lite extra kärlek :*

http://www.nouw.com/clarasbeautyy

Hörs senare<3

Likes

Comments

Hallå där! Igår kom det inget inlägg, jag gjorde inget speciellt förutom att gå till skolan och sedan plugga hela kvällen.

Idag, efter skolan, gick jag ut med Posse i regnet (mysigt?) och sedan hem för att plugga. Vi har 37 glosor/fraser + en sida text till i morgon. Det är egentligen inte jättemycket men jag kanske skulle ha börjat plugga lite på detta igår kväll så att jag inte behövde göra allt innan dansen idag.

Jag hann lära mig glosorna/fraserna men jag tänker att jag kan läsa texten och lära mig den i morgon.

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot dansen. Den slutar 21:00 så jag hinner kanske plugga lite senare.

Jaja nog om skolan och mig. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Heej! Igår kom det inget inlägg, men jag var bara på landet och med mormor & morfar. På eftermiddagen var hela familjen hemma och slappade i soffan.

Idag har jag varit och ätit lunch med mormor och morfar, sedan åkte vi hem från landet. När jag kom hem åkte jag till Clara och Jade där vi hade myskväll med fajitas, popcorn och Glee. Vi snackade om killar (duh?), skolan och livet i allmänhet.

Jade hade varit på mall of Scandinavia och hade köpt presenter till oss! Jag fick en badbomb och en tvål från Lush (Taaack Jade :*). Så nu har jag lite att använda så här in på hösten.

Likes

Comments