View tracker

Hallå där! Igår kom det inget inlägg, jag gjorde inget speciellt förutom att gå till skolan och sedan plugga hela kvällen.

Idag, efter skolan, gick jag ut med Posse i regnet (mysigt?) och sedan hem för att plugga. Vi har 37 glosor/fraser + en sida text till i morgon. Det är egentligen inte jättemycket men jag kanske skulle ha börjat plugga lite på detta igår kväll så att jag inte behövde göra allt innan dansen idag.

Jag hann lära mig glosorna/fraserna men jag tänker att jag kan läsa texten och lära mig den i morgon.

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot dansen. Den slutar 21:00 så jag hinner kanske plugga lite senare.

Jaja nog om skolan och mig. Hörs imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej! Igår kom det inget inlägg, men jag var bara på landet och med mormor & morfar. På eftermiddagen var hela familjen hemma och slappade i soffan.

Idag har jag varit och ätit lunch med mormor och morfar, sedan åkte vi hem från landet. När jag kom hem åkte jag till Clara och Jade där vi hade myskväll med fajitas, popcorn och Glee. Vi snackade om killar (duh?), skolan och livet i allmänhet.

Jade hade varit på mall of Scandinavia och hade köpt presenter till oss! Jag fick en badbomb och en tvål från Lush (Taaack Jade :*). Så nu har jag lite att använda så här in på hösten.

Likes

Comments

View tracker

Halloj!

Idag var också en sådan dag då jag bara var extremt glad, alltså jag älskar det, men vad kan det bero på?

Idag i skolan labbade vi på NO:n, med vårt eget blod. Vi skulle sticka oss själva med sådana sjukhusnålar, ni vet vad jag menar, och droppa en droppe blod på ett papper som skulle visa vilken blodgrupp vi tillhör. Halva klassen fick gå ut och läsa om blodgrupper medan andra halvan fick stanna kvar och testa sin blodgrupp.

Jag har en ganska stor rädsla för sprutor, blodprov och sådant som har med nålar och blod tillsammans att göra. Vet dock inte vart rädslan kommer ifrån, men har alltid varit sådan. Detta var alltså en liten utmaning för mig, men jag klarade det!

Jag var i den första gruppen som fick testa sin blodgrupp, vilket först inte kändes alls bra. Vi fick värma upp våra blodkärl och sedan sticka oss med en sådanhär:

Jag satt i kanske en minut och bara lugnade ner mig, för jag vet ju att det inte är farligt, dock var många i min grupp nervösa och stressade upp varann, vilket inte gjorde saken bättre. Men sedan tryckte jag bara igenom nålen och pressade fram blodet och droppade det på pappret. Mitt test visade att jag tillhör blodgruppen A+ (den vanligaste i Sverige, näst vanligaste i världen) så det kändes bra. Här nedan kan ni se mitt test (blodkänsliga läsare varnas) :)

Efter skoldagen hämtade jag Posse och gick på en långpromenad. Det var jättemysigt och han verkade extra glad idag, han med.

Sedan gjorde jag inte så mycket, bara facetime:ade med Becka och tog det lugnt. Nu ska jag åka till landet och vara med familjen där över helgen. Vad ska ni göra?

Trevlig helg och ha en mysig kväll!

Sötaste Posse i somras :*

Likes

Comments

Heej! Idag i skolan var jag jätteglad (don't know why) men livet kändes bara på rätt sida idag! Jag hade oförberett engelskaprov som gick sådär, vilket inte var så kul, för jag brukar prestera bra i engelska (inte för att skryta eller så). Jaja, min lärare kan väl hitta andra sätt att se mina kunskaper inom det engelska språket.

Nu på kvällen hade jag dans, vilket som vanligt var kul, men det var en stegkombination som jag inte förstod och allt blev bara fel på just den delen. Sedan gjorde vi ett annat moment där det var balett från höfterna och neråt och något annat (vet inte vad det var hahah) från höfterna och uppåt. Min vän Paula filmade mig (utan att jag visste) för att jag efter lektionen skulle se vad jag kunde förbättra och när vi då kollade på filmerna på tunnelbanan kommer vi fram till något.

Min koncentrationsmin genom momentet hade varit uppblåsta kinder (ni vet när man ser ut som en blåsfisk)! Min danslärare och Paula hade skrattat åt mig, vilket jag också gjorde när jag såg filmen, och jag hade inte förstått varför.

Så med det avslutet på dagen säger jag god natt!

Likes

Comments

Halloj! Imorse regnade det här för typ andra gången på hela hösten! Inte för att jag klagar, jag menar regn kan vara mysigt men vissa dagar tynger det bara ner ens humör. Dock var inte idag en sådan dag!

Idag var vi med klassen + min parallellklass på Naturhistoriska i Stockholm. Vi gick på en utställning om klimat och fick svara på x antal frågor om klimatförändringar och tillhörande. Jag tyckte det var kul, men man blev väldigt trött både psykiskt och fysiskt.

När vi kom hem gick jag och mina vänner Clara å Jade hem till mig där vi pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi gjorde läxor. Det är väldigt mysigt (och lärorikt) att sitta och plugga tillsammans med vänner, man kan ta pauser för att snacka om annat och lära sig utav varandra, två flugor i en smäll! Så det är bara ett allmänt tips till er.

Nu ska jag bara ladda över alla bilder jag har på telefonen till en hårddisk *suck*, för min telefon har börjat lagga sönder pga att jag har så lite space i mitt lagringsutrymme.

Hoppas ni har haft en bra dag,

Kram

Tog ingen bild idag så bjuder på en från mitt album hahah

Likes

Comments

Hallå där! Idag hade vi temadag yrken i skolan. Vårt spår skulle klä ut sig till musiker/artister, vilket låter lättare att klä ut sig till än vad det är. Har man inte det typiska "artist"-utseendet kan det vara svårt att hitta något att klä ut sig till.

Men vår klass hade inte det problemet, som tur var! Alla hade i alla fall klätt ut sig/ tagit med sig något som gjorde att de såg ut som musiker! Jag försökte till exempel klä ut mig till Demi Lovato, dock lyckades inte detta och jag blev väl mer en blandning mellan idol-Nikki och Shakira som rockare.

Nu i eftermiddags var jag ute med hunden jag brukar vakta! Han heter Posse och är en röd irländsksetter för er som undrar! Han är bara 9 månader och är därför fortfarande lite valpig.

Nu ikväll ska jag plugga till SO läxförhöret på fredag *suck* och sedan gå på dans. Hoppas ni också har haft en bra dag, så hörs vi snart!

Baiiii!

Två bodyguards, Ariana Grande, Queen B & en Demi Lovato wannabe.

Likes

Comments

Måndags hypen är for real! Det verkar som om alla åt något extra energiknippe till frukost, och jag klagar inte! Idag börjar jag 09:10 vilket är skönt på en måndag och jag har bara 4 lektioner! Nackdelen är att jag slutar 16:40 så... (Vi diskuterar inte den biten va?)

Haha men annars tycker jag om måndagar, liksom nystart på veckan, nya utmaningar att ta tag i (eller ja, typ). Jaja nog med inspirationstal från Wikipedia och Therese Lindgren, tycker ni om måndagar, let me know!?

Förresten tycker ni att jag ska göra lite dagens outfit ibland? Bara kommentera olika förbättringar om ni vill!

Ta hand om er!

Dagens outfit (för er som undrar hahah)

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Clara och detta är min nya blogg Styleanic.com! Här skrivs allt möjligt om till exempel skola (ugh..), kläder, livet och andra grejor.

Jag kan ju berätta lite om mig själv: jag är 14, snart 15, och går alltså i 8:an. Jag dansar jazz & show 3,5 h i veckan och jobbar även som hundvakt 2 ggr i veckan. Jag gillar att inspireras till att tillexempel designa och till att skriva men ofta tar jag mig inte tiden att förverkliga sådana saker. Jag älskar att resa (vem gör inte?) och när jag blir äldre vill jag plugga till journalist på UCLA (stor planer på gång haha).

Min instagram finns länkad här bredvid så in å följ ;)

Hoppas ni kommer tycka om att följa med mig här på bloggen!

Kram

Likes

Comments