View tracker

A natural makeuplook inspired by Coachella and festivalseason.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej fredag!

Idag blir det lite jobb och annat smått å gott, ska troligen införskaffa mig en ny concealer från H&M samt en ny plupp till näsvingen då den jag hade trillade ut och föll i handfatet...

Idag har jag spelat in en haulvideo som kommer upp imorgon, men igår lade jag upp en recension/first impression video på en sminkpalett från Makeup Revolution som jag fick av Nordicfeel.se för att vara testpilot. Så jag recenserar och testar denna produkten i min video. Så är ni sugna att se den så kan ni gå in på min kanal (https://www.youtube.com/channel/UC40yhlEZIdu6R-nlrMQNT1g) eller kolla videon i inlägget ovan.

Ha en förträfflig helg kära vänner,

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Nu ska allt bli som vanligt igen, Youtube ska uppdateras kontinuerligt (har 3 videos på G) och bloggen ska även den uppdateras. Ett längre inlägg kommer att komma i dagarna där jag berättar om anledningen till varför jag har varit frånvarande så länge.

Hoppas att ni får en fin julledighet!

Likes

Comments

Oj, oj, oj... Nu har bloggen fått lida något extremt mycket den senaste tiden. Ber om ursäkt för det!!! Ska bli skärpning! Men se till att hålla utkik på min Youtube istället när innehållet här blir lidande, där är jag aktiv och försöker ladda upp minst 2 videos per vecka.

Hoppas i alla fall att ni har haft en trevlig månad, haha. Nu är hösten här och jag älskar det!! Ska definitivt tvinga min karl att ta outfitbilder på mig, åtminstone några dagar i veckan.

Likes

Comments