View tracker

Haft en så trevlig helg hos familjen Nordlöv i Åkersberga. Både vi och Vita har fått gästa och övernatta. Idag har vi varit i Södertälje och startat en 125. Fin felfri runda idag. Sedan mys med gofika på tävlingsplatsen. Kvällen avslutades med god mat och trevligt sällskap. Tacksam för fina vänner!
Vi har också lämnat av Hector hos Lisen. Hoppas så att Lisen ska älska denna ponny så som vi gör. Han är verkligen en kung och kommer saknas oss i stallet men vi är så glada att det just blir Lisen som blir hans nya tävlingskompis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hästarna fick njuta av djupvågsbehandling i söndags och fick därför ledig dag igår. Hector och Zach fick igår åka och få en behandling av kiropraktor, Ingebjörn. Ny bekantskap men som jag verkligen fick förtroende för. Zach är hemma igen, vi gör ett nytt försök att få honom på banan igen. Tack Mia och Harry för att ni tagit hand om honom när han varit konvalecent.
Idag efter jobbet blev det snabba ryck till träning för Peter. Vita verkar mått väldigt bra av lite vila, hoppade alldeles strålande idag.

Lite före och efter bilder på Dagny, klippt med kökssaxen 🙈🐶

Likes

Comments

View tracker

Veckan har varit fullspäckad som vanligt. Full fart på jobbet med nationella prov i åk 9. Sedan varit på kliniken med Hector och Vita. Vita har bara varit på vet check och var frisk som en nötkärna, tack och lov. Hector stannade i helgen och vi ville ha en koll på honom. Lätt reaktion i en hovled vilket resulterade i behandling och vila. 
Sedan har Märta hunnit med en träning för Emma på Ture. Ingrid har hunnit med träning för Peter med Spotte och träning för Helena med Vita. Efter en sådan här vecka njuter vi faktiskt av en tävlingsledig helg.
Igår firade vi tjejerna med morfar, farmor, farfar, familjen Nilsson/Andersson och Herzig. Mys med människor man älskar.
Idag en tur i skogen med ponnysarna. Jag fick äran att låna Kruse. Ingrid, Hilma och Märta hängde på.
Sedan åkte vi ner till Rolf och hämtade hem ett par alpackor som han tagit hand om åt oss. Våra egna hemma blev infösta och avmaskade.
Sedan tog vi en tur till stan. Tjejerna hade fått en shoppingtur med Åsa i födelsedagspresent. Uppskattat kan jag lova då deras mamma inte riktigt har samma modekoll 🙈. 
Utanför Hertig Johanskyrkan hade de satt upp en stor duk. Utanför fanns en fotoautomat där man kunde ta kort. Sedan kom kortet upp på stora skärmen på kyrkan med budskapet du är älskad. Fint. Självklart hamnade Märta och Hilma i automaten. 😊
Nu lagar Ingrid lördagsmiddag. Agne och Simon har arbetat hela dagen med systemet till vattenkopparna. Kommer bli så bra!! 😊

Lisen tyckte avmaskningen smakade illa!!

Fika hann vi med också!

Likes

Comments

På väg hem igår kväll i höjd med Kungsbacka kände jag helt plötsligt att drivningen på bilen inte svarade. Hamnade mitt emellan tvåfilig motorväg E6 och stor trafikerad påfart. Där stod vi i 45 minuter tills assistentkåren var på plats. Vi stod i en backe och momentet att koppla från en trailer med tre hästar i i lutning kändes kritiskt. Vi diskuterade om att eventuellt lasta ur men det kändes inte rimligt i den tunga trafken, lastbilarna svepte verkligen förbi nära. Vi fick säkra trailern så gott det gick , var ju rädd trailern skulle resa sig. Tillslut fick vi loss trailern, drog upp bilen på flaket på deras lastbil och kopplade på trailern på deras lastbil. Killen som hjälpte oss var jättegullig, tog hand om tjejerna och satte dem i säkerhet i hans lastbil.
Vi blev skjutsade till Anna och Micke, kompisar i Kungsbacka. Vi fick lasta ut hästarna och binda upp dem på gången i Annas stall. Sedan fick vi invänta Simon med annan bil.  Tur man har vänner lite runt om i Sverige. Bilen tog de med sig till verkstad.
Dessutom tre krassliga barn idag. Ingrid har ont i magen och huvudet. Märta i bihålorna. Har ringt vårdcentralen men de skulle ringa upp i eftermiddag.  Grät igår över värk runt höger öga, blir värre när hon är ute. Borde ju vara bihålorna? Kom hem till en ledsen och orolig Gunnar som varit själv med morfar. Också han hängig och ont i magen idag. Blir nog lite för mycket, de har redan jobbigt som det är. Hemma med mina älsklingar idag. ❤

Likes

Comments

I lördags eftermiddag styrde vi bilen med tre hästar lastade till först en övernattning hos underbara familjen Winroth i Falkenberg. Blev god mat och trevligt sällskap som alltid. På morgonen åkte vi vidare till tävlingar i Båstad.  Hector ville inte riktigt. Kan vara Märtas separationsångest som spelar in. Detta var ju sista tävlingen med honom. Ture var jättefin och felfri i LA. Lovi felfri MSV B  och tvåa och vann MSV B +5. Anledningen om ni undrar varför Lovi gick två så stora klasser är att Lotta tyckte hon behövde fler rundor i kroppen så detta var väl genomtänkt. Tanken var lugna skolrundor men det räckte ändå. Firade med god mat på hemvägen.

Likes

Comments

Sen uppdatering jag vet! Min underbara Märta fyllde tonåring i torsdags. Så stolt över min generösa, varma och omtänksamma dotter!! ❤❤ Tack för jag får vara din mamma!❤

Älskade dotter!! ❤❤

Likes

Comments

Efter en snöplig avsittning idag i Ingrids start med Vita i 130 åkte vi hem och fixade djuren. Ingrid gjorde hemmagjord pizza och bjöd på. Chokladpudding till efterrätt.
Lyckligt lottad att ha min underbara pappa kvar och världens bästa man som gör allt för sin familj! Vi älskar er!!!

Så tacksam att ha dig kvar hos mig, pappa.

Snart 20 år tillsammans. Tack för att du står ut med mig och det stressiga liv vi lever. Älskar dig!!

Likes

Comments

Idag hämtade vi hem en lycklig Ingrid från underbara familjen Björe. Ingrid har haft prao hos Lotta och lärt sig massor. Hon har också haft med sig tre egna hästar, Spotte, Vita och Lovi. Idag fick vi också träffa vår fina Sango som Max var där och tränade. Såg toppen ut!!
Tack snälla familjen Björe som tagit så väl hand om Ingrid!!
Som vanligt stannade vi på Brändåsen och åt på hemvägen. God mat och mysigt att få ta med Dagny in. ❤

Supergod panacotta till efterrätt 😊

Likes

Comments

Vaknade till ett riktigt snölandskap imorse. Världens bäste make hade som tur är bytt till vinterdäck på bil och trailer. Sedan blev det en resa tur och retur till Eskilstuna med två hästar och en ponny bak i trailern. Ingrid ska tillbringa en vecka på sin favoritplats, få umgås med bästa vännen Kajsa och träna för fantastiska Lotta. ❤ Kommer inte höra mycket av henne 😜. Då är det värt att ge sig ut på vägarna i snökaos.  Som vanligt verkar snökaoset vara relativt avgränsat till där vi bor 😣. Mysigt med snö men så mycket merjobb.
Lyx att komma hem till motionerade och väl omhändertagna djur när vi varit bortresta!! Tack världens bästa Åsa och Hilma med familj som gör det möjligt för oss att vara borta. Ni är bäst!!

Likes

Comments

Närmar oss hemma, skönt även om jag faktiskt älskar att bo i lastbilen. Så avslappnande att man faktiskt inte kan köra en tvätt eller städa något utan bara sitta och mysa framför TVn. 
Märta inledde dagen med en fin felfri runda i LA, consolation klassen. Hector såg superfin ut. ❤

Likes

Comments