Idag har jag och tjejerna hämtat hem alpackorna,  riktigt mysigt. De har varit hos Ninni och Melke, endel bara för klippning, andra under vintern. Mysigt med fler djur på Toresäter igen. De får stå inne några dagar eftersom de ska avmaskas när de byter miljö.

Tre fina ungston. Till salu!

Unghingstarna också till salu!

Gammelstona får bli kvar på gården. Tack Ninni och Melke för all hjälp när vi har haft det jobbigt här hemma. 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jobbar visserligen imorgon men kommer sitta hemma så känns nästan som lov nu. Efter jobb idag blev det Pay n jump med Gunnar, Hilma och Marwin. Gunnar hoppade 60 cm och Hilma 70 cm. Två fina felfria rundor. Världens finaste lilla ponny💗

Sedan mys i hagen med de vackraste fölen som finns. Olga är hemma från seminstation inseminerad med Frontier Ask. Bara älskar mina bebisar!!    

Underbara vackra What a Grace e. Pribot u. Wiljana Rocket

Be Brave är lite mer reserverad. e. Bravour u. Olga

Gunnar findukade och vi åt färskpotatis och lövbit. Mums!! 💗💗

Likes

Comments

Tänker hela tiden att jag ska avveckla alpackorna eftersom allt fokus läggs på hästarna och vi inte hinner med. Ändå blir jag så barnsligt förälskad varje gång vi får bebisar. Vill man vara utan detta? 🙈

Hingstföl e. Sakeus u. Lava 💗💗💗 Ljuvlig 

Likes

Comments

Tacksam över mina fina barn! Ingrid slutar åk 9 med fina betyg. I höst väntar Natur LIU. Märta går ut åk 7 och Gunnar åk 2. Så stolt över dem!! 💗💗💗

Peter organiserar kortet med handväskan i högsta hugg 😂😂

Likes

Comments

I fredags packade Märta och jag B-kortsbilen och begav oss till meeting i Kumla. Vi hade hittat boxplats billigare än på tävlingsplatsen och beslöt oss för att bo i den lilla lastbilen.
Hon började med en LA i fredags då hon var felfri men utanför placering. Sedan följde en MSV B i lördags. Märta rev ett hinder i grunden. I omhoppningen blev det ett missförstånd på ett hindet. Märta trodde det räknades som vägran fast det räknades som en rivning så hon stod och väntade på att personalen skulle bygga upp hindret och fick såklart en massa tidsfel. Men fullföljde resten fint. I gårdagens MSV B var rundan toppen fram till sista hindret nr 12 då Ullas ork tröt. Tyckte rundorna var helt ok, inte alltid resultatet speglar känslan. Hon hade fin galopp i Ulla och mycket var riktigt bra. Ingen av dem har speciellt mycket rutin på höjden och under våren när allt fokus här varit på Ingrid och hennes satsning har Märta fått stå tillbaka. Stolt över min dotter som aldrig gråter och är arg utan hanterar motgångar moget. Bara att träna vidare!! Och vilken mysig helg vi haft!! Kvalitetstid! Längtar redan till nästa meeting med Märta!! 💗💗💗

Trångt men mysigt i vår lilla lastbil 💗

Det bästa med meeting!! Alla goa tävlingskompisar 💗💗💗💗 

Likes

Comments

Slutspurt nu för alla lärare och man känner verkligen att man är i behov av ledighet. Stensomnade när jag kom hem från jobbet, blev övertalad till kvällspromenad av Anna. Och det behövde jag verkligen!
En intensiv dag med städning av skåp och klassrum med elever och sedan avslutningsmiddag med åk 9 och tillhörande lärarspex. Fick äran att spela eleven Ingrid Ravik och driva med hennes förmåga att tappa bort sina lappar och hennes bristande geografikunskaper. Visste inte om jag skulle  få skit för detta men hon tog det bra som tur var!
Förra helgen hade vi möhippa för underbara Fia som varit min vän i många år. Mysig och rolig kväll med lekar och mycket samtal kring gamla minnen. 💗 Och mycket samtal om Simon 😂😂😂 (inte jag som pratade om honom)
Imorgon så skolavslutning för alla mina tre hjärtan. Ingrid slutar 9:an, Märta slutar 7:an och Gunnar slutar 2:an. Mina fina underbara barn!!

Likes

Comments

Så roligt att ha Dagmar tillbaka för några dagar på Toresäter. Ikväll lite grill med hennes fina lilla familj och nära och kära.

Likes

Comments

De första dagarna var det inga problem att gå runt och beta med Lovi. Nu har dom dock satt staket överallt och man kan bli diskad om man öppnar ett hål och går ut. Idag hittade vi dock ett härligt lunchställe mellan två tält.

  • 1765 readers

Likes

Comments

Ingrids och Lovis första start var en warm up på 1.25. Regn och mycket blåst gjorde att många hästar reagerade. Hinder blåste omkull och gjorde att det blev förseningar. Lovi var rädd för ett område på banan. Det var ett stort träd som både gav skugga och oväsen i vinden. Ingrid fick lägga en volt på det hinder som stod under trädet. Hoppningen kändes annars bra så vi ser fram emot fortsättningen.

  • 1813 readers

Likes

Comments