Efter mycket funderingar har Spotte idag åkt tillbaka till sina ägare familjen Bohlin. Ingrid känner hon inte hinner med att hålla igång fyra hästar eftersom hon vill lyckas i skolan också och vill göra ett bra jobb med sina hästar. Tack snälla familjen Bohlin för vi har haft förmånen att få ha er fina häst. Vi älskar honom och vill att han ska lyckas, därför förtjänar han mer än vi just nu kan ge honom. Kommer sakna denna personliga häst så mycket! ❤
Tog en härlig promenad med Märta på Ture och Gunnar på Marwin. De red ett om pass på banan först. Gunnar kan nästan inte sluta rida, hoppar och galopperar med ett stort leende. Underbara lilla Marwin ❤

Kommer sakna denna utsikten. Världens positivaste häst. ❤

Dagnysen var med på promenaden 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så stressad över att ha mycket på jobbet just nu. Startar upp NP åk 9 kemi labb imorgon och det har varit mycket praktiskt att fixa såsom vikarieöverlämning till mina ordinarie lektioner osv.
För ett tag sedan fick jag en kallelse till mammografi men missade tiden. Tyckte då jag var så duktig som satte mig med lappen och lyckades boka ny tid framför datorn. Fick en tid och en adress. Kastade mig iväg efter jobbet och åkte först dit mödravården låg förut, på samma gata. Där står en lapp på dörren att de flyttat. Kastar mig in i min lilla röda pärla och åker vidare enligt instruktion av en dam. Rusar upp på fjärde våningen någon minut sen och frågar var man anmäler sig till mammografin. Fick till svar att den inte alls ligger där utan på sjukhuset. Konstigt sa jag, fick ju denna adressen! Vänta sa kvinnan där, ska kolla om du är uppsatt här. Det var jag fast hade lyckats boka cellprov istället och eftersom jag tydligen missat flera sådana blev jag så illa tvungen att ta det. Klarar du av att hitta hem nu?, drev sjuksköterskan med mig. 😅
Lugnade ned mig hemma med en skön kvällspromenad med mina barn ridande med. Det snöade men sååå skönt att komma ut och få frisk luft.

Galet pigg Ture som tycker det är underbart att vara på gång igen. ❤

Likes

Comments

23 mil hem efter en härlig men intensiv helg gick ändå ganska lätt. Årets första starter för Lovi är gjorda. Känslan innan på träningar har varit riktigt bra och helgens resultat blev ett kvitto på att känslan stämde. Tre placeringar av tre möjliga. Vi var oroliga för att hon skulle kännas ringrostig men Ingrid tyckte MSV B kändes lätt idag. Lovi var stark men supertaggad på uppgiften. De red inte laget eftersom de inte hade några färska resultat att komma med.
Ulla var jättefin igår och placerad i LA, stor klass med mycket fel. Idag tappade Märta galoppen i en sväng till kombinationen och räckte inte fram till B hindret. Men resten av banan var toppen. Detta är ju vad Märta behöver få ordning på med Ulla, att hålla galoppen i svängarna. 
Kruse hade fyra fel båda dagarna men mycket bättre runda idag. Vi bytte bett efter att han igår inte svarade på förhållningarna och lyssnade in Ingrid. Mycket bättre känsla. Det tar sig.
Vi har också testat att göra mätning enligt internationella regler med Lovi. Ganska spänd och taggad Lovi men ändå ingen fara, hon har ju marginaler vad gäller mankhöjden som tur är.
Tack familjen Björe för er gästvänlighet. Tack Karin för den underbara köttgrytan. Tack Helena för att du stöttat oss under våren med alla ponnysar. Så tacksam över att ha sådana fantastiska människor omkring mig.

Likes

Comments


Ibland skjuter man saker framför sig och garaget har varit en sådan sak. Med väldigt god hjälp av pappa (både vad gäller initiativet samt utförandet)😂 drog vi igång. Lill-Gurra fick också lite uppgifter som han löste galant.
Tjejerna är borta så jag och Gurra hade en grabbkväll. Jag åt ett kilo kräftor och Gunnar åt popcorn och bilar. Under tiden kollade vi på sport👍
En kanonkväll helt enkelt!!!
Vi han också med en fika på Toresäter med gammel-Gunnar.

  • 440 readers

Likes

Comments

Senaste dagarna har varit fulla av plugg, packning och fixning med ponnyer. Idag efter jobb tuffade vi upp till Mälsäter med Kruse, Lovi och Ulla. Tävling i dagarna två. Ingrid har haft nationellt prov idag. Mycket i skolan nu. Och på jobbet för mig. Nu ska vi njuta av en trevlig tävlingshelg.

Likes

Comments

Så glad Märta över att fått en ny hjälm. Märta får ju som lillasyster alltid ärva och har aldrig fått någon ny egen märkeshjälm. Så för två år sedan då hon satte första kvalet till SM på Strömsholm lovade jag henne att om du kvalar till SM ska jag köpa en ny hjälm. Sedan blev Hector skadad....
Förra året kvalade hon både Hector och Ulla till SM men fortfarande ingen hjälm. Men idag äntligen! Modell hade hon spanat in sedan länge. Min fina prinsessa ❤

Likes

Comments

Härlig förmiddag i stallet samt på hästryggen. Jag och Märta tog ett galopp pass i skogen där snön fortfarande ligger kvar, trötta hästar och ryttare blev det. Sedan skrittade Märta Ture och Ingrid red Vita på banan.
Gunnar var och lekte med kompis. Simon jobbade extra idag.
På eftermiddagen träning med underbara Lovi hos Helena. Så fin och taggad. ❤

Likes

Comments

Efter en seg vecka med förkylning och feber börjar efterlängtad energi smyga sig på en. Säkert påskyndad av det härliga vårvädret.
Under veckan har Ture fått skor på sig och börjat skrittas. Han är röntgad och ska vara helt fräsch men ska såklart sättas igång långsamt. Underbart.
Lovi känns fin inför nästa helgs tävlingsdebut för iår. Mycket tack vare Helena som hjälpt oss med både plan och träning.
Vita har varit hos Ellen och hoppats idag. Verkligen en fördel att köpa häst från någon som bor nära och kan hjälpa och stötta när man behöver det. Sedan är ju Ellen både så duktig och trevlig att ha att göra med.
Idag har hästarna fått djupvågsbehandling. Det är så härligt att se hur hästarna njuter av det. Sedan har Lovi och Ulla gått ett pass i ridhuset och Spotte och Kruse ridits hemma.
Familjemys framför Mello på kvällen. Morfar, farmor och farfar blev bjudna på färsk frukt gratinerad med vit choklad (a la Lasse Tapper) av Ingrid. ❤❤❤

Morgontrött Lovi. År frukost och gick och lade sig igen. Som jag älskar denna ponny!! ❤

Mums ❤❤

Likes

Comments


Idag har jag och Märta haft en ridlektion med pappa som instruktör. Den var verkligen givande. Hans öga och brutala kompetens gjorde att vi båda hittade många nya knappar i vår ridning. Han la ut bommar och fixade hinder med avstånd och följder som jag aldrig sett tidigare. Vi har verkligen tur❤️
/Ingrid

  • 1083 readers

Likes

Comments

Träning för Peter Eriksson idag på Karleby. Hoppade jättefint. Ingrid fortfarande lite krasslig men en träning för Peter går ju inte att missa 🙈

Likes

Comments