Mia och Maja har varit snälla och hjälpt Ingrid att köra på träning för Helena igår och tagit hand om stall när ingen varit hemma.  Nu är Ingrid själv utan kompisar och har haft fullt upp idag med ridning och stallsysslor. När jag pratade med henne förut sa hon att det gick bra men att hon insett hur mycket vi gör annars som hon inte tänkt på. Nog nyttigt att komma till sådana reflektioner. Men duktig skrutta som idag ridit tre hästar, mockat 8 boxar, skött djuren på Toresäter och tagit fodring och ut/insläpp. Imorgon blir det tävling med Spotte och Vita i Falköping 120. Farfar kör henne dit och Helena hjälper henne på plats. Imorgon kommer vi hem och hjälper till. Skönt att vara borta några dagar men saknar Ingrid som jag inte sett på en vecka och alla djuren. ❤

På måndag blir det träning med ponnyerna hos Helena, Lovi, Ulla och Kruse.

Gunnar vilar benen mellan åken i backen. Jag och Åsa sitter vid Gevalia vagnen och dricker gratis kaffe 🙈

Likes

Comments


Sista dagen i backen. Nu är benen gelé och kroppen värker. Jag ligger i soffan och följer en grymt spännande shuffleboardmatch i Skövde. De bröt dock livesändningen så jag vet inte vem som vann🙁
Barnen spelar omgång 372 av Ticket to ride och verkar inte förstå att de ska vara trötta.
Härliga dagar har vi haft men imorgon åker vi hem till hundar och hästar. Vi saknar också Ingrid😘❤

  • 824 readers

Likes

Comments

Underbart! Sol. Familj. Fina vänner. Härlig skidåkning. After ski. Mys i stugan.

Likes

Comments

Ägnat dagen åt att komma ikapp med rättning och planering, lite hämmad av att vi inte har wifi i stugan. Inser att det räcker med ett par dagar skidåkning. Det är nog vad denna kroppen pallar.
En kort sväng till after ski han vi med också. Nu ska Martin kocka. Trötta barn efter många åk i backen.❤❤

Likes

Comments


Ännu en härlig dag men benen känns väääldigt sega!
Gunnar åkte lite med Elias idag och Åsa fick alla i backen att vända sej om med sin briljanta skidåkning.

Ingrid har nu kommit hem och mår bättre. Nu har dock oroande rykten nått oss om att Ingrid ska ha "FF" med både tjejer o killar som ska sova över😂
Kanske får be att farmor sover över😄

  • 993 readers

Likes

Comments


Ännu en härlig dag i backen. Gunnar gjorde ingen jättevurpa idag (igår flög han minst 5 meter). Vi grillade korv i backen vid trollskogen.

Tyvärr ligger Ingrid med 39 graders feber på sitt läger i Lindvallen🙁

Här i Tandådalen har jag precis hämtat Anna vid bussen och nu äter vi gott och tittar på Champions League.

  • 1122 readers

Likes

Comments

Faktiskt stolt över mig själv som fixat stallgörat OCH ridit tre hästar. Det var år sedan senast jag red tre hästar på en dag.
Först en härlig tur i skogen på Spotte, mycket galopp och fin häst. Underbart. Sedan åkte jag med Lovi och Vita till ridhuset. Pigga fina hästar. ❤❤
Blev bjuden på middag hos Herzig som hade härliga familjen Liander där. Bra dag men saknar de mina. Får kramas med tre av dem imorgon i alla fall.

Bildbevis 1 😊

Bildbevis 2. Och ja, jag vet om den gigantiska tovan. Vågade inte dra bort den för då finns det ingen man kvar där och då får jag skäll av ryttarinnan🙈 Hon får reda i det när hon kommer hem. ❤

Bildbevis 3 😊

Härliga morgonbilder.

Hade en kompis med mig när jag gjorde stallet 🙈

Likes

Comments

Har hört från ett par håll nu att det var dumt att skriva att Ture var sjuk. Det pratas bara kring sådant. Det marknadsför inte honom eller oss.

Har ingen anledning att fundera kring att marknadsföra honom eftersom vi inte har den minsta tanke på att sälja honom. Vi älskar Ture och hoppas han kommer vara en del av våra hästar en lååång tid framöver.  Den dag jag kommer på andra tankar kommer jag tydligt redogöra för alla journaler kring honom ändå till en potentiell köpare.

Vår blogg har inte som syfte att marknadsföra oss. Jag skriver av terapeutiskt syfte och av anledningen att jag har världens sämsta minne och tycker det är kul att kunna kolla tillbaka och se vad vi gjort och hur saker utvecklas. Spegla vår vardag. Ni som står mig nära vet att jag haft en riktigt tung höst och vinter och det tror jag nog har avspeglats i bloggen också även om jag försökt lägga det bakom mig och vara positiv.

Det som kan vara dumt med att jag skriver ut sådana här saker är att de faktiskt kan vara fel. Ska rådgöra med skickliga hovslagare framöver. Ture står och bockar och skuttar i stallet av glädje och flera som känner till diagnosen undrar om det verkligen stämmer. Kan han må så bra så snabbt? Fått till mig av tidigare ägare att han när han kom till Sverige hade problem med sulömhet och behövde sulor. Vi får se var det landar.

Ture kommer bli back in business. Och diagnoser kan vara fel. Och vi kommer skriva icke marknadsförarande inlägg fler gånger för sådana är vi. 

Likes

Comments


Vilken härlig första dag i backen☀️☀️☀️
Det var som att åka på påsken.
Vi har inte åkt så mycket skidor sen Gunnar föddes för att hästlivet tar lite tid och pengar😂 men han tog sej ner i backarna och tyckte det var roligt. Plogning i lössnön på eftermiddagen gjorde dock att benen var "rätt"möra nu på kvällen.
Märta åkte med Hilma så dom såg vi inte så mycket av.
Vi (jag, Märta och Gunnar) bor med familjen Nilsson. Åsa och Martin har redan briljerat vid spisen så nu väntar vi in Anna på onsdag så att vi kan närma oss lite😂.

Saknar min fru❤

Ingrid är i Lindvallen och åker med kompisar så henne hör vi förhoppningsvis inte av (då enda anledningen till att hon skulle höra av sej är om det hänt något).

  • 1253 readers

Likes

Comments

Oj, denna mamman har verkligen sportlov. När barnen är på äventyr får mamman motionera ponnyer och hästar. Och sköta stalljobbet själv. Det känns som denna mammas kropp faktiskt behöver provoceras lite.
Startade morgonen med en skogstur på fina Kruse i sällskap med Anna och Maila. Han var lite spooky och kollade på saker i diken men var verkligen jättefin.
Ulla, Vita och Lovi tömkördes, bara i trav eftersom underlaget är så kass. Imorgon får det bli ridhuset!
Lagade lite lunch och åt med pappa.
På kvällen klippte jag Spotte och Lovi. Vi har investerat i nya klippmaskiner eftersom vår var så dålig. En vanlig och en liten till ansiktet.  Blev rekommenderad av min kompis Linda och köpte dem ifrån Lyckliga fåret. Så nöjd!! Jag som verkligen hatar att klippa hästar, idag kändes det helt ok. 
Ni är man lagom mör i soffan!! 

Spotte tyckte klippmaskinen var läskig. Klippte inte benen när jag var själv men huvudet tyckte han inte alls var läskigt, däremot halsen, på rumpan och under magen.

Rekommenderar!!

Likes

Comments