Header

Hallå där!
​Idag började vi dagen med ett frukostmöte på Hudiksvalls näringslivsbolag. Vi blev intervjuade angående vårt nystartade företag och vår utbildning. Därefter fick vi lyssna till andra företagare och om deras erfarenheter och utveckling. En mycket givande och inspirerande morgon för oss på Studio Hälsa. 

Vi vill nu önska er alla en trevlig och sund helg! 
/Studio Hälsa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är vi i full förberedelse för att den 7 oktober leverera en föreläsning om hälsa och vårt förtagande på Statt i Hudiksvall. Vi kan lova att vi är förväntansfulla över att kastas ut i verkligheten.

Kom även ihåg att det bara är tre dagar kvar på vår 20 % kampanj på alla tjänster. Så passa på och fynda nu!

/ Studio Hälsa

Likes

Comments

Vilken fantastisk kväll vi fick under vår invigningskväll av Studio Hälsa. Vi vill tacka alla som var där och alla som skickat oss lyckoönskningar. Nu så börjar allvaret på riktigt och vi lägger nu i en extra växel. Här är lite bilder ifrån kvällen.

Likes

Comments

Hallå allihop!
Vi är så glada att presenterat att vi nu på fredag har premiäröppning av Studio Hälsa i Hudiksvall! På den här bloggen kommer hälsovägledare Elin och hälsovägledare Evelina dela med sig av massa tips och inspiration vad gäller hälsa och livsstil. Det kommer att vara allt i från träningstips, recept på nyttiga bakverk och avslappningsövningar till inredning, mental coachning och allmän hälsoinformation.

Vi hoppas att ni med glädje följer vår blogg och förhoppningsvis blir inspirerade. Kom gärna förbi vår lokal för mer information om våra tjänster. 

Ha en fin dag!
Kram från Elin & Evelina på Studio Hälsa

Likes

Comments