1. Färdigställa studierna
 2. Arbeta på Migrationsverket
 3. Resa till Maldiverna
 4. Laga egna dumplings
 5. Börja studera kinesiska igen
 6. Resa tillbaka till Taiwan
 7. Åka på en weekend med Sophie
 8. Flytta hemifrån (igen)
 9. Unna mig en power-present (typ en riktigt fin ring, klocka eller väska)
 10. Börja rida igen. Behöver verkligen en hobby till hösten/vintern
 11. Införskaffa ett nytt träningskort
 12. Vara kulturell minst en gång i månaden - vin räknas ej haha. Museum, konstutställningar etc..
 13. Skaffa mig en grym paradrätt
 14. Klippa håret kort och färga det mörkt
 15. Stressa mindre, och speciellt över det som ändå inte går att ändra.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Drömmig middag blev söndagens höjdpunkt. Jag hade fått äran att välja restaurang och bokade därför bord på Raw. Asiatisk mat i all ära. Och denna sushi tog mig med mått och råge. MUMS, säger jag bara!

Jag tog Raw Sushi. Friterade Spicy Tuna, friterad räka och lax-nigiri. Hit ska jag gå fler gånger!

​Vi blev så mätta att vi passade på att gå några stationer bort innan vi hoppade på tunnelbanan. Magisk kväll. 

Likes

Comments

1. Sun Di Gioia. Vilken favorit! Doftar fantastiskt med inslag av vaniljmjölk.

2. Telescopic mascara. Ett tag fick jag för mig att göra fransförlängning, så himla dumt eftersom att mina egna fransar blir verkligen långa av denna mascara!

3. Essie Lady Like! Så himla fin färg. Passar både på våren och hösten. 

4. Anastasia ögonbrynsfärg. Jag har väldigt ljusa bryn och det spelar ingen roll att jag färgar dem... Jag måste liksom fylla i dem. Och denna färg sitter perfekt hela dagen och står bra emot svett och eventuella regndroppar. 

5. Clairin's är för mig en ny favorit. Blir så mjuk och härlig färg på läpparna. Lite väl dyrt för ett läppglans, men vad gör man inte för att vara tjusig!

Likes

Comments

Long time no see. Bloggen har gått i glömska och ett tag trodde jag att det inte skulle bli några mer inlägg. Men det kom en vändning och en vilja att börja skriva igen. Och den viljan kommer nog främst ifrån att en kille som snart ska till Taiwan och Providence hade hittat min blogg och ville ha lite information. Blev så glad över att veta att någon hade hittat min blogg och att den kanske kunde hjälpa till.

Visst, nu bor jag inte längre i Taiwan. Jag bor numera i Uppsala men ändå! En snabb update vad som hänt senaste tiden.

1. Sommar! Visst är den i full gång men det var väl typ vinter sist jag skrev...

2. Avslutade mina studier i juni. Nu håller jag på att kompletterar och tentar av det som behövs för att kunna få ut mitt bevis. '

3. Övningskör! I september SKA jag ha körkort.

4. Jobb. Sommar innebär för min del jobb. Kul och skönt med rutiner.

Och som en fortsättning på viljan att ha rutiner.. Känns det inte lite lyxigt att det snart börjar gå mot höst. Nya rutiner, ny garderob och massor av tända ljus..

Likes

Comments

Likes

Comments

Från ingenstans så har det börjat snöa i Trollhättan, och det var nära att jag stod på öronen när jag gick till affären för att handla hem kvällens middag. Till något betydligt roligare ->

Mamma kom med roliga nyheter här om dagen. I mitten av juni åker jag och min bror till Nice, Franska Rivieran för att mysa med mamma och Gunnar. Gissa om dessa nyheter gjorde mig lyckligare än lyckligast? Kan inte låta bli att spana in somriga kläder och bikinisar redan nu. Drömmer om kilklackar, shorts, blusar, fina klänningar, hatar, väskor och drinkar i överflöd.

Jag vet att det är alldeles för tidigt, men jag vill försöka planera in att åka till Monaco och Cannes för shopping, middagar och soooool...

Likes

Comments

Såhär vill jag se ut i vår! Fina, bekväma klackar, solglasögon, blusar, fina kappor och skinjackor. Längtar!

Likes

Comments

Godmorgon!
Eller godmorgon är väl hel när klockan är 14:00. Jag har inte fått mycket gjort idag. Är trött och frusen och har endast lyckats äta frukost och kolla på Vänner. Mina planer är att lyckas ta mig ut och gå samt att plugga.

Ikväll kommer Valle och Sofia hit. Längtar! Vin, tjejsnack och mumsimums blir våra kvällsaktiviteter! Vad gör ni idag?

Likes

Comments

​Klickade hem detta idag. Glasögon från "Le Specs", "Girls together"-armband och ögonbrynskräm från Anastasia Kan knappt vänta på att få sitta på uteserveringar med mina tjejer i fina jackor/kappor med solglasögon och en latte. 

Allt är från Nelly!

Likes

Comments

Eftermiddagens utsikt. Började dagen med att klicka hem lite saker från Nelly. Bland annat smink från Anastasia. Ä L S K A R!

Vad gör ni denna regniga fredag?

Likes

Comments