Hej och välkommen till min nyinskaffade blogg!

Jag heter Elin Andersson Strandh och är 16 år gammal. Om ni har läst min profil så vet ni att jag går naturvetenskapliga programmet internationell, vilket är (troligen) en av de mest prestigefulla programmen som nuligen går att studera i Sverige. Nu tänker ni säkert, vad i hela friden innebär det?

Jag studerar precis samma ämnen som eleverna som går naturvetenskapliga programmet, den enda skillnaden är att jag har kursmaterialet på engelska, eller både svenska och engelska. Det är en väldigt bra möjlighet för de som vill studera utomlands efter examen eller arbeta internationellt. Själv tänkte jag, varför inte? Jag har alltid haft det lätt för engelska och då har jag ännu fler karriärmöjligheter i framtiden.

Utanför skolan och läxor så försöker jag spendera mestadelen av min tid med vänner, pojkvän och familj. Resten av tiden går till min obsession, vilket är tv-serier och att lyssna på musik. I serieväg så älskar jag allt med mycket spänning och mörk handling, till exempel How to get away with murder, Sherlock och Bates Motel. Jag har en väldigt bred musiksmak. En av mina favoritartister just nu är Banks.

Syftet med denna blogg är att ge er en inblick i mitt liv och att ge tips och råd hur du lägger upp dina studier på bästa sätt. Det kommer eventuellt upp lite längre inlägg om lite smått och gott samt recept. Jag har ingen aning hur länge jag planerar att blogga. Just nu är det mer av en hobby, vem vet vad som händer sen!

Kram, Elin


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments