I dag är det andra dagen jag mår för jävligt! Men känner att det är inte lönt att tala om för folk i min omgivning, eller att prata om det eftersom jag tänker att det blir tjatigt för dom att lyssna på all skit hm!! I alla år har jag fått kämpa för att nå fram till det jag haft som mål i mitt liv! Klart att många kämpar för att nå sina mål det säger jag inte, men sen finns det en katogori av människor som inte behöver lyfta ett finger för att få det dom vill ha ......... Och detta stör mig enormt för vad lär sig dom människorna om att kämpa och om verkligheten? ? Denna veckan började rent åt helvetes fel men inget ovanligt i mitt liv sen jag träffade min äldsta flickas såkallade pappa!! Han har verkligen gjort mitt liv till pest !! Han har sen dag 1 sen vi fick vår flicka tillsammans med hans mamma bara anmält mig till socialtjänsten för att jag är: ALKOHOLIST, PILLERMISSBRUKARE, KNARKARE, BARNMISSHANDLARE M.M. Hans mamma dessutom ringer och anmäler mig minst 2 gånger i månaden Och har gort sen 5 år tillbaka och hon har tillsammans med flickans pappa sagt att han ska begära faderskaps test precis som om min dotter va hennes!!! Jag har nu tröttnat KRAFTIGT på dessa anklagelserna och hoten med faderskaps test så jag har sagt till dom att nu ska dom få ta testet , då går mamman ut på fb med att jag begär efter flera års tid om faderskaps test, där det blir såkallat en debatt om detta på hennes sida!! Folk som inte vet ett skit om detta har sina förbannade åsikter och hon nämner dessutom öppet på fb att flickan bott i Norge precis som att folk då inte fattar att det är jag som e boven hemska mamma som jag e!!! Så ny väljer jag att öppet prata om här på min blogg vad jag fått gå igenom innan min flicka föddes och efter hon fötts och efter jag flyttade från denna pappan! Kommer göra det ofentligt för nu har dom pratat brätt och vitt om hur sjuk jag e enligt dom men jag ska ta sanningen finns även papper på detta via kvinnojouren läkare m.m.

Kommer snart tillbaka måste bara fixa ett par saker under denna dagen . Men fortsätter i dag lite om min berättelse!

Hej sålänge!!

Likes

Comments

Lugna kväll :-D

Då blev det 3 rundor memory med stora flickan medans lillasyster sov! Skönt att kunna ha lite egentid med henne också. För lillasyster har vi ju egentid med när storasyster är i skolan. Så tre rundor, men självklart förlorade jag medans bonuspappa och dottern min vann alla 3 gångerna :) Får ju blogga när jag får tid över så är det att vara småbarns förälder som många redan vet. Min sambo ser mkt på bil program medans jag gillar att se thrillers, verklighets baserade filmer och drama. Vi är en lugn familj som älskar att vara oss själva och göra spontana saker som faller oss in. Men har ändå rutiner i familje livet.

Jag är inte en kvinna som vill lägga upp varenda dag perfekt men gillar samtidigt att planera vissa dagar, men att vara sig själv är viktigt inte som alla andra vill ha mig. Så när det gäller morgon rutiner, mat rutiner och kvälls rutiner är jag noga med eftersom vi har små barn speciellt på veckorna. När vi kommer till helgerna kan vi göra det som faller oss in :) Jag älskar att tända ljus på kvällarna se på filmer och bara mysa. Dagarna är det skola som ska skötas,läxor med den stora flickan och hennes dans m.m. Men när jag väl gått min mamma ledighet klart så blir det att gå till mitt jobb och då kommer alvaret i gång för mig igen vilket också ska bli skönt då. Men nu njuter jag av småbarns tiden <3 Jag jobbar inom hemtjänsten och trivs så bra med detta för att kunna hjälpa våra äldre har varit min dröm sen jag var 10 år tro det eller ej men så är det! Har varit inom detta yrket sen jag va 16 år började med detta yrket som praktikant så på den vägen va det. Att kunna hjälpa andra gjör mitt liv gladare och jag gillar att se när andra människor blir glada,tacksamma, och kunna ge dom lycka innan deras liv går vidare. Men sen har jag även ett stort intresse till och det är att kunna finnas för barn och ungdomar som har det jobbigt oavsätt vad det handlar om. Önskar att dom skulle kunna få höras mer i media,hos myndigheterna och få mer hjälp när dom "ropar" efter hjälp. Anser ofta att dom får höras för lite e svårt för dom att kunna synas. Många myndigheter tror att bara för dom fyllt 18 så ska dom i prencip kunna allt och veta hur man söker jobb var man ska vända sig m.m Men så är inte fallet detta vet jag eftersom jag har kontakt med ungdomar i mitt privatliv och har lyssnat och sätt vad dom går igenom. Sen kan jag prata om dgom mindre där lyssnar man inte på dom heller för där svarar myndigheterna i prencip så här som jag vet av egen erfarenhet :

-Att tex är barnet 8 upp till 11 år så är dom för små för att veta sitt bästa och att barn fantiserar mkt ....... Men så är det inte heller enligt min åsikt och erfarenhet må hända att dom e små barn men dom vet om dom blir slagna eller blir kallade av vuxna med ett fruktansvärd vokabulär. .... eller har jag fel så rätta mig GÄRNA! Tar gärna kretik men inga påhopp!! Man ska aldrig glömma att små barn är små barn dom föds inte elaka!


Jag ska ännu en gång säga att jag kommer skriva om allt möjligt och vad som faller mig in men kom gärna med frågor eller diskutera kan ju också bli intressant :) Min blogg och jag är en glad kvinna men kan förde prata om seriösa saker och även positiva:)

Nu säger jag natta till er alla för i dag så bloggar jag mer i morgon med kärlek 💘. Som sagt när jag har tid :-D <3

Likes

Comments

Glömde ju totalt bort att det blev ju ansiktsmassage fån min dotter till mig efter hennes skola <3 Så mysigt det :-D

Likes

Comments

Halloj till alla där ute!

I dag började jag med att tillägna denna dagen  till alla barn och ungdomar på min fb. Detta gjorde jag för att jag har själv kämpat i 5 år nu för att få hem min dotter och det har varit många svåra,ledsama, frusterande,förbannelse dagar. Detta ska jag snart berätta mer om för er. Men i alla fall denna dagen vaknade min äldsta dotter upp och va extra glad denna morgon. Varför vet jag inte men det spelar mig ingen roll eftersom jag har nu tid att få reda på det eftersom hon nu bor hos mig :-D Men i dag har denna dagen sätt rätt enkel ut. Började dagen med frukost,på med kläderna packa ryggsäcken till skolan hennes, sen tog hon skullbussen som jag följde henne till. När detta va ordnat gick jag hem åt lite och därefter slappade jag i soffan med lite kaffe för det är ett måste ;) 

Förmiddagen gick och eftersom jag går mamma ledig så blir man lite slö vissa dagar och detta va en sån dag vilket jag tycker e okej i bland. Jag och min dotter går ju ändå upp rätt tidigt på grund av skolan. När klockan blivit 13:25 så va jag vid bussen  till min äldsta dotter för att möta upp henne . Vi snacka på vägen  hem till huset och som vanligt hadde allt varit toppen på skolan. Men nu räknar hon dagarna lite extra för hon längtar till ett kalas som hon skall på, på söndag :) När vi kom hem så satt vi oss i soffan hon fick lite glass och vi pratade lite till som vanligt . Hon tog sin padda eftersom det är dåligt väder så tyckte jag det va ok. Så blivit film och prat hela denna Onsdag men händer väll lite mer i morgon :) Nu avslutar jag här så här långt händer det ngt mer under kvällen  så skriver jag mer.


Kram till er alla :-D 

Likes

Comments