Header

Helg

Efter en halvdag med jobb drog jag min syster & hennes kille vidare in till stan där vi spenderade kvällen på o'learys & spelade bowling. Svinkul verkligen, känns så skönt att hitta på något på söndagar istället för att ligga hemma & slappa. Den kommande veckan är oklar atm så vi hörs imorgon med mer info om det.

Puss & kram

Likes

Comments

Mat

// kvällens middag med mamma & pappa, sjukt gott

Likes

Comments

// efter skolan då jag & tjejerna drog in till stan för att köpa present inför kvällen

// snyggaste tjejen till höger fyller 18 år, firades med mycket härliga & fina personer

Likes

Comments

Vardag

Hello, dagen har flutit på som vanligt. Efter skolan följde Hanna & Lema med mig hem då vi lagade pesto pasta & hade ett allmänt gött snack. En stund senare var det dags för lite övningskörning, askul & köra dock väldigt nervöst. Sitter atm med syrran & lyssnar på musik samtidigt som jag smaskar i mig lite ost med kex. Morgondagen är fullspäckad så vi hörs mer då! Puss & kram

Likes

Comments

Då var det bokat! Om ca en månad drar jag & syrran iväg på en liten trip till london!! Ska bli så sjukt kul & mysigt. Är taggad på all shopping, god mat & London eye, samtidigt som det finns många andra sevärdheter. Har varit där en gång innan men det var runt 4 år sedan. Funderar på om jag ska göra vlogg när jag är där men vi får se hur blyg jag är framför kameran då hehe. Sjukt tråkigt då jag är borta under min kompis 18 års dag... blir dock positivt för henne då jag kan köpa något fint från London hihi.
Puss & kram

Likes

Comments

Atm på religion lektionen'

Likes

Comments

Min alldeles egna bil står just nu på parkeringen & jag kan inte vara annat än överlycklig!! Love ya mom & dad'

Likes

Comments

Vardag

Efter ett underbart lov med mycket händelser avslutar jag det på bästa sätt med att lägga mig i min nybäddade säng. Är väldigt tveksam om jag vaknar när klockan ringer strax efter 6 imorgon men det lär vi se då. Plugget är inget jag saknat under lovet, dock är det kul att få träffa alla igen.
Natti natti från mig så hörs vi imorgon, puss & kram

Likes

Comments