Hej!
Jag har nu varit och tränat, gjorde kondition på cykeln. Det blev en mil, tog ungefär 25 min så det var riktigt skönt. Sen stretching, jag älskar streching. Och träning, haha älskar allt.

Senare ikväll så ska jag städa, plugga lite matte, för prov är for real. Så jag ska mysa upp med ljus och kuddar och plugga. Mysigt..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Lång tid sen senast.

Tänkte att jag kan börja smått igen för jag tycker det är roligt att blogga faktiskt. Så här är jag igen! (Kanska ska börja från början)

Hej! Jag heter Elin, är många bast år och lever i västra Sverige. Jag går på gymnasiet, estetisk linje, jag sjunger och spelar lite grejer. Och nu ska jag börja blogga igen.

Det här är jag och mitt liv.
Välkommen :)

  • 5 readers

Likes

Comments

Just nu, 23:15 ligger jag i sängen och lyssnar på sommar i P1, just nu är det David Batra som pratar i lurarna men vem blir nästa?
Idag har varit en lugn dag, jobbade och tränade. Kändes ändå bra. Ska snart ta och sova men kan inte sluta lyssna på podcasts, känns som om man försvinner lite. Någon annanstans, det är skönt ibland.

Imorgon ska det bara regna, blir även lite jobb också. Om det är uppehåll så ska jag nog ta en promenad runt och bara drömma lite. Ibland kan det vara skönt att bara vara. Känna att det finns annat man kan fokusera på än gymnasium, jobb och vänner. På onsdag får vi veta om man kommer in på sin linje. För lite inombords.
Hadet.

Likes

Comments

Var ute och gick förut. Är så fint väder så fick värsta känslan att nu ska jag träna. Såklart går det åt skogen eftersom jag är sjuk. Vill inte mer.
Har hittat så mycket inspiration så jag ska börja träna men ska bara bli frisk först.

Men gick i alla fall nästa 3 km, ganska nöjd på grund av att jag är sjuk. Vill bara börja träna igen.

Likes

Comments

Vad är jag intresserad av?
Jo som typ de flesta bloggare, kläder. Verkligen älskar att hitta fina kläder i olika affärer. Jag handlar gärna på rea, älskar rea!
Så idag åkte jag och mamma till Lindex. Hittade lite saker. Faktiskt 3. En as snygg kimono, en hatt på rean och ett flätat hårband. Bilder nedan.

Sorry för dålig kvalité på bilderna men tog den precis så hahaha.
Men ska jag börja med att visa med kläder? Är det intressant? Kommentera gärna!
Hadet

Likes

Comments

Är just nu påväg till havet. För att bo där över helgen, även jobba. Jag älskar havet. Speciellt nu när det är så otroligt fint väder, ska ta och sola med min kille sen. Det är bara jag han och pappa som kommer vara där denna helgen. Så det blir ganska lugnt.

Igår var vi och shoppade. Tog mopparna dit som vanligt. Hittade två klänningar och en stickad tröja. Klänningarna kom från H&M och JC. Tröjan från Intersport. Det var rea så jag kikade och hittade den.
Hadet.

Likes

Comments

Just nu är allt tomt, liksom det roliga är borta. Nian är nu som bortblåst och det känns jobbigt. Pressen ökar och ångesten för gymnasiet kryper upp i kroppen. Sen avslutningen har jag själv känt mig nedstämd. Jag fattar inte varför det slutar. Jag vill inte må dåligt.

Jag har haft det så roligt de sista dagarna med klassen. Det har varit skratt, tårar och massa massa kärlek tillsammans! Kommer sakna dem mest av allt!
Nu finns minnena i mobilen, som bilder. Men ingen verklighet. Hur ska jag leva?

Likes

Comments

Bara tre ynka dagar kvar av skolan! Eller i alla fall tills sommarlovet är klart. Det känns som om jag har kommit in i nått lugn angående gymnasiet nu. Allt börjar gå som det ska.

Fast ska man påpeka vädret så går det inte som det ska. Max 15 grader på dagen, blåser som sjutton och regnar mest. Ingen bra start på sommarn här inte. Snälla låt resten av månaderna bli bra, jag behöver sol.

Likes

Comments

Känns som om allt går så fort. Snart sommarlov. Gymnasiet närmar sig. Jag är verkligen inte redo för detta. Känns ibland som om huvudet ska explodera av nervositet och ångest. Man vet att det känns dåligt då man nästan bryter ihop i skolan.
Har jag hög prestationsångest kanske? Tror nästan det. Alla säger att man inte ska ha det. Men kan man inte få ut någonting positivt ut från det? Att man jobbar hårt och får ut någonting av det. Eller så kanske man bara får ut negativa saker?
Jag kan säga det att bryta ihop av ett matteprov är inget jag rekommenderar direkt.
Man känner sig bara dum, förtvivlad och förvirrad. Ingen bra kombo. För det nålar sig fast i en och försvinner inte.
Jag hoppas själv jag är redo för gymnasiet, får helt enkelt vänta och se.

Likes

Comments

Detta är jag, Elin heter jag, bor en bot från Gbg och lever loppan här. Ska jag börjar blogga som alla andra eller bara ha en filosofisk blogg. Vet inte riktigt vad som är roligast. Vad tycker du?
Hoppas att det blir bra tillslut.

Likes

Comments