Hallå bloggis! (Längesedan men vad gör det om 100 år?)

Idag har det hänt massvis med saker och ska såklart berätta allt!

NÅGON MER ÄN JAG SOM VILL HA JUL???

Dagen började 8:20 i skolan med matte nationelltprov! Skulle alltså tenta av min matte kurs och det känns så skönt! Själva prover gick OK, första delen var väldigt svår men sedan lossnade det!

Sedan på kvällen var det dags för konsert! Twisten med det var att den började 19:30 och matchen jag skulle spela började 20:00 så var ganska stressad! Men gjorde min låt (som, som tur var, var först) sedan sprang jag till bilen och in i hallen med finklänning och höga klackar "Bra Entré" ;))

Spelade sedan match, eller satt på bänken hela matchen men hjälpte med att hålla den positiva andan uppe! Men det var både lärorikt och kul att sitta med! Hoppas det inte var sista gången!

P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Är det bra med er? Jag mår toppen (lite stressad, berättar nedan)

Träningen gick bra, det var mycket fokus på utespelarna med teknik och så så det blev väldigt stillastående i målet, men det var okej. Sedan hade vi möte med fika eftersom min lagkamrat fyller år idag! GRATTIS!
Kom sedan hem pluggade i 2 timmar ungefär har denna veckan ett prov i svenska och nationellt prov i matte, så är lite stressad. Men med mycket planering så löser det sig! Älskar att vara organiserad därföre min almanacka min bästa vän!!

P&K

Likes

Comments

Hoppas din dag blir bra! Ta det lugnt, allt händer för en anledning.
P&K

Likes

Comments

Hej allihopa! Är det bra med er?

Har idag inte gjort så mycket, chillade fram till halv fem för sedan skulle jag iväg och jobba, jag är handbollsdomare så dömde 2 matcher.

Kom hem, åt och har gjort rehab!
Måste verkligen komma igång med det på riktigt! För ju men jag gör det desto snabbare det läker desto snabbare känner jag mig hel igen! Gjorde sträck över rulle med 8 kg på, sedan step up i trappan med 3 kg på foten. Brände gött i lår och rumpan. Sedan gick jag upp och ner för trappan med vikt. Tog sedan fram yoga mattan och gjorde lite hoppsquats, måste få tillbaka balans i knä och fotleder.

Hoppas det går bra för er! Träna bra och kör hårt!

P&K

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra (lite skavanker) men det kan man blunda för!

Första matchen
Vi började starkt och själva matchen gick bra! Vi mötte Rimbo och vi spelade bra, det kändes bra för mig också och jag är så glad! Äntligen tillbaka, klart jag har ont när jag har haft böjt ben etc men jag är så glad att jag kan spela igen!

Andra matchen
Vi mötte Vallentuna som förlorade sin match mot Rimbo, så vi hade ett mentalt övertag! Matchen gick helt ok men vi kunde bättre! Är dock stolt över mina tjejer då alla höll humöret uppe och alla hade positiv inställning bästa tjejerna!

Imorgon är det fars dag och den inleds med en tripp till kyrkan, brodrami ska dit pga konfirmationen så då kunde jag lika väl ta del av Guds ord (klyschigt). Just nu sitter vi i bussen och lämnar Stockholm bakom oss och kommer hem om ungefär 5 och en halv timme!

P&K

Likes

Comments

Godmorgon

Nu är vi som sagt påväg till Vallentuna för vi ska (igen) spela SM!!!! Började åka 7:30 och sov till 9, hur skönt! Vi ska först möta Rimbo och sedan Vallentuna, två Stockholmslag så nu ska vi krossa!! Sitter med mysmartina, bästa Martine! Hörs senare inför uppladdning!

P&K

Likes

Comments

Hej!
Idag var det match och jag fick äntligen stå på planen igen! Kändes grymt! Gick bra första 10 minuterna och resten behöver vi inte prata om!

Imorgon bär det av mot Vallentuna och SM är grymt taggad! Hoppas verkligen fet kommer gå bra! Hörs imorgon.

P&K

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! (Speciellt du)

Idag blir det en dag med massor med roliga grejer! Idag börjar jag 11:20 med gitarr lektion, alltid lika roligt! Sedan blir det vanliga lektion tills halv tre då vi ska öva på vår föreställning eftersom det kommer vara öppet hus här idag på kvällen. Är så taggad! Ska få parat med alla som jag pratade med på gymnasiemässan (stig där med nämligen). Jag ska även sjunga solo låt så håll tummarna att min förkylning inte är värre imorgon!!!
Sedan efter hela öppet hus grejen så ska jag vara kvar i skolan till 21. 21!! Jag och några till ska nämligen öva på en extra grej med ett band såååå vi måste vara kvar, pluggdag förstörd, check.

Dagens qoute

P&K på dig, ha en bra dag! DU ÄR VIKTIG

Likes

Comments

Hej!

Det har varit tyst från bloggen idag, sorry ska bättra mig haha!

Dagens träning och dagens pepp!
Träningen innefattade uppvärmning sedan skott på mig. Måste mjuka upp knäna nu innan en helg full med matcher, det blir 3 matcher totalt så det gäller att vara förberedd!
Sedan gjorde vi lite kontringsövning som även innefattade långa kast av mig. Älskar att kasta långt, känns som min grej. Sedan blev det lite spel och lite extra träning med pappa. Eftersom jag står i mål så blir det inte så ofta som jag får springa. Därför brukar jag ta en boll efter träningen och köra egna kontringar. För en person som jag med konditionen i botten så är 4 vändor jobbigt! Men träningen gick bra! Löpningen gick bra! Så jag känner att jag är på rätt väg! ALDRIG GE UPP!

DAGENS PEPP!
LÅT INGEN SÄGA ATT DU INTE GÖR FRAMSTEG FÖR VARJE LITET STEG OCH MED VARJE BIT MOTIVATION KOMMER DU NÄRMARE DITT MÅL! KROSSA ORDEN JAG KAN INTE!!!

Likes

Comments

Hej!
Började dagen 8:20 med ensemble (går musik på gymnasiet) där vi reflekterade över konserten vi hade haft innan lovet. Sen rullade dagen på åt lunch med bästa Erik och sedan var det bara att fortsätta med dagen. Kom hem vi ungefär halv fem efter en stund kvar i skolan med några kompisar.

Idag blir det träning! Egentligen har inte mitt lag det men jag ska träna med damlaget och testa mina knän ännu mer, har inte haft lika ont idag så det är toppen! Jag hoppas det blir mycket teknikträning eftersom jag ligger redigt efter! Hörs sen!

P&K

Dagens qoute

Likes

Comments