Jeg har hjulpet ei god venninne av meg å få strikket ferdig denne Nancy kofta.
Nydelig garn og nydelige farger, det er brukt Sandnes merinoull, det er noe av det beste garnet jeg strikker med.

Likes

Comments

Da var straks 2016 over og vi begynner på et nytt år🌟🌟 Det har blitt noen strikkeprosjekter , håper det neste blir like produktivt✨
Vil få ønske dere alle et riktig godt nyttår🌟💫✨

Likes

Comments

Nå er julegavene levert og da kan jeg legge det ut her på bloggen min❤ som dere ser er allerede den ene julegaven allerede ibruk. Det er så koselig når de du strikker til setter så utrolig pris på det de får❤
Jeg har ikke fått strikket så mye som jeg ønsket før jul grunnet en betennelse i armen, den er der fortsatt så jeg prøver så godt jeg kan å ikke strikke for mye, men det er ikke lett.
Nå er jeg igang med et sjal for en god kollega av meg, også har jeg begynt på genser til min søster som fyller 40 år i 2017. Skal legge ut bilder av dette bare jeg kommer litt lenger på prosjektene.
Nyt de siste dager av jul🤶🏻

Likes

Comments

Idag har jeg vært på babyvisitt🌸 det er alltid koselig å gi bort hjemmestrikkede klær, og ihvertfall når mottaker blir så fornøyd.
Dette settet er fra det nyeste babyheftet til Klompelompe. Jeg falt pladask❤️

Likes

Comments

Klompelompe har mange fine oppskrifter på luer. De er ikke vanskelige å strikke og det er fort gjort. Veldig fint å lage til litt smågaver.
Nå nærmer jul seg med stormskritt og jeg prøver å bli ferdig med noen julegaver. Jeg har pådratt meg en lei betennelse i armen så det går ikke akkurat så fort med strikkingen om dagen kan man si. Så noe av det jeg trodde jeg skulle rekke å lage til julegaver får heller vente til neste år. Ha en god kveld alle🌸🌸

Likes

Comments

Veldig greit med litt småstrikk. Når jeg driver med litt store prosjekter som tar litt tid, så må jeg gjøre noe som er kjapt og enkelt innimellom. Disse vottene er oppskrift fra klompelompe. Egentlig boblevott, men jeg strikket ikke boblene på.

Likes

Comments

Som overskriften sier så er det snart jul. En tid på året jeg gleder meg veldig til. Feiring og ro sammen med familien.
Det er også så fint å gi bort hjemmestrikkede gaver, noe jeg er igang med nå. Kan så klart ikke si noe om hva jeg strikker enda, for de som skal få det er jo innom bloggen.... hihi☺️☺️

Likes

Comments

Jeg startet denne bloggen for at jeg skulle vise mine strikkeprosjekter, noe jeg desverre ikke har vært flink nok til å legge ut. Nå vil jeg prøve å se om jeg kan bli flinkere til å oppdatere bloggen min oftere.
Jeg har laget en del siden forrige oppdatering, noe jeg kommer til å legge ut snart. Ville bare innom en kjapp tur nå. Dette lille prosjektet er gjort på bestilling. Bestillingen er fra en god venninne av min mor som har et oldebarn som bor nord i Sverige. Da er det godt med ullklær.
Vil ønske alle en god dag🌸🌸

Likes

Comments

Bloggen min har vært lite oppdatert i det siste🙈🙈 jeg har ikke lagt strikkingen på hylla altså. Nå skal dere få se noe utrolig søtt🌸 jeg har strikket Paelas kragegenser til tvillingjenter som er 5 år.
Det som er lurt når man strikker til tvillinger er å alltid være likt i mønsteret på begge plaggene hele tiden, for da blir man faktisk ikke lei🌸 gleder meg sååååå til disse jentene får prøvd dem😍

Likes

Comments