Jeg har ikke gitt opp strikkingen, men armene mine har vært så vonde så ting går ikke så fort om dagen med pinnene.
Jeg har jo hatt et langtidsprosjekt, som er en genser til min beste søs som straks blir 40 år❤️ hun er min aller beste venn.
Har også hatt et bestillingsoppdrag, til en jentebebis som blir født i juni.
En god kollega har fått barn og da fikk jeg i oppdrag fra de på jobben og strikke en liten selebukse.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Vi er en jentegjeng som strikker sammen første mandagen hver måned. Nå begynner det å komme ferdige produkter fra noen, og det er gøy å se hvor mye de alle lærer og får til. Jeg er litt selvutnevnt lærermester føler jeg, men det er bare gøy. En av oss har akkurat blitt mamma igjen, men ingen hindring i å få strikket litt som dere ser på bildet.

Likes

Comments

Denne genseren jeg strikker nå er til min tvillingsøster, vi er så heldige å fylle 40 år iår. Hun ønsket seg at jeg strikket en genser til henne, hun har selv valgt hvem hun vil ha, så dette er ingen hemmelighet.
Det er ganske mange år siden jeg har strikket en genser med så mye mønster, men det er artig at det er lit utfordrende. Genseren er fra du store alpakka og heter snøkrystall. Gleder med såååååå til den er ferdig.

Likes

Comments

Dansk mønster og dansk garn fra Isager. Har strikket dette sjalet for ei venninne som kjøpte garn og mønster, men hun kom ikke helt igang med strikkingen. Det var et artig mønster å strikke.

Likes

Comments

Jeg har hjulpet ei god venninne av meg å få strikket ferdig denne Nancy kofta.
Nydelig garn og nydelige farger, det er brukt Sandnes merinoull, det er noe av det beste garnet jeg strikker med.

Likes

Comments

Da var straks 2016 over og vi begynner på et nytt år🌟🌟 Det har blitt noen strikkeprosjekter , håper det neste blir like produktivt✨
Vil få ønske dere alle et riktig godt nyttår🌟💫✨

Likes

Comments

Nå er julegavene levert og da kan jeg legge det ut her på bloggen min❤ som dere ser er allerede den ene julegaven allerede ibruk. Det er så koselig når de du strikker til setter så utrolig pris på det de får❤
Jeg har ikke fått strikket så mye som jeg ønsket før jul grunnet en betennelse i armen, den er der fortsatt så jeg prøver så godt jeg kan å ikke strikke for mye, men det er ikke lett.
Nå er jeg igang med et sjal for en god kollega av meg, også har jeg begynt på genser til min søster som fyller 40 år i 2017. Skal legge ut bilder av dette bare jeg kommer litt lenger på prosjektene.
Nyt de siste dager av jul🤶🏻

Likes

Comments

Idag har jeg vært på babyvisitt🌸 det er alltid koselig å gi bort hjemmestrikkede klær, og ihvertfall når mottaker blir så fornøyd.
Dette settet er fra det nyeste babyheftet til Klompelompe. Jeg falt pladask❤️

Likes

Comments

Klompelompe har mange fine oppskrifter på luer. De er ikke vanskelige å strikke og det er fort gjort. Veldig fint å lage til litt smågaver.
Nå nærmer jul seg med stormskritt og jeg prøver å bli ferdig med noen julegaver. Jeg har pådratt meg en lei betennelse i armen så det går ikke akkurat så fort med strikkingen om dagen kan man si. Så noe av det jeg trodde jeg skulle rekke å lage til julegaver får heller vente til neste år. Ha en god kveld alle🌸🌸

Likes

Comments

Veldig greit med litt småstrikk. Når jeg driver med litt store prosjekter som tar litt tid, så må jeg gjøre noe som er kjapt og enkelt innimellom. Disse vottene er oppskrift fra klompelompe. Egentlig boblevott, men jeg strikket ikke boblene på.

Likes

Comments