Bloggen min har vært lite oppdatert i det siste🙈🙈 jeg har ikke lagt strikkingen på hylla altså. Nå skal dere få se noe utrolig søtt🌸 jeg har strikket Paelas kragegenser til tvillingjenter som er 5 år.
Det som er lurt når man strikker til tvillinger er å alltid være likt i mønsteret på begge plaggene hele tiden, for da blir man faktisk ikke lei🌸 gleder meg sååååå til disse jentene får prøvd dem😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Denne jakken er mønster fra Sandnes, strikket i Sandnes merinoull. Den er veldig enkel med rillestrikk, derfor gjør det seg veldig med en rosa dusk på hetten. Lua er fra Klompelompe .

Likes

Comments

Disse pannebåndene fra Klompelompe ble jeg skikkelig hekta på. Det begynte med 2 bursdagsgaver og da var det igang. Som dere ser har det blitt noen i forskjellige farger. Snorene er strikket med strikkemølle, det er et utrolig fint verktøy.

Likes

Comments

Da er jeg ferdig med bunaden til lille solstråle.

Likes

Comments

Jeg har strikket Snekkerstrikkeshortsen til Marthe Helgetun. Lille strikketrollet har på seg stjernecaps fra Marthe Helgetun også, tørkle er fra Klompelompe.

Likes

Comments

Denne Osloanorakken har jeg bare forelsket meg helt i.... Også når lille snupp får den på seg og verdens beste venninne tar bilder som jeg kan bruke her, det er ikke så mye som skal til for å gjøre meg veldig glad❤️

Likes

Comments

Utrolig koselig med strikkekvelder sammen med gode venner😄

Likes

Comments

Jeg bare elsker denne snekkerstrikkebuksa , og denne stjernecapsen er bare helt nydelig❤️ Oppskrifter fra Paelas og Marthe Helgetun. Jeg har strikket i Sandnes duo garn.

Likes

Comments

Når man har en strikkeblogg så tar det dessverre noen ganger litt lang tid mellom hvert innlegg. Men nå er jeg ferdig med to nye prosjekter som jeg vil vise dere.
Den rosa Sandnes dressen er strikket til ei bittelita jente. Jeg måtte strikke den med tynnere garn og tynnere pinner. Også var det ikke bare å følge mønsteret på lengde for den måtte bli 40 cm, men jeg fikk det til og det er så gøy.
Buksen jeg har strikket er en lettvintbukse, artig å strikke den, og det var lettvint😄

Likes

Comments