View tracker
View tracker

Hej på er!
Just för tillfället sitter jag i sängen och kollar tillbaka på helgens bilder. Trots all stress och press från förra veckan har helgen levererat.

Jag har bra tävlingsnerver och jag tycker att tävlingarna är det bästa på hela säsongen. Men jag ska inte ljuga det känns faktist som att det behövs en paus från cheerleadingen nu, det har vart rätt mycket på sita tiden. Tur att vi har ett kort jullov att vila upp oss på!

Likes

Comments

View tracker

Goddag på er!
Tänk att det redan är 2 Advent och hela 5 December!
Det är helt sjukt hur veckorna flyger i väg. Idag lägger jag all fokus på att få bort alla höst lyktor och pumpor.
Jag tycker att det är på tiden att få lite julstämning här hemma och inta bara på radion.

Jag älskar julen!
Julen gör mig glad i hela själen, jag blir som ett litet barn på julen. Jag blir pirrig, glad och sprallig varje gång jag hör julmusik på radion. Årets jul kommer att bli den bästa, det känner jag på mig!

//
StridMalin

Likes

Comments


Hej på er, hur mår ni en Måndag som denna?
Själv tycker jag att det är relativt skönt att det är Måndag. Förra veckan var väldigt ansträngande och jobbig.
Hela veckan har bestått av cheerleading i 100 ös. Förra helgen hade jag och mitt lag Dragons, camp med en Finsk cheer psykolog. Sedan har hela veckan förutom Onsdagen bestått utav cheerleading träningar.
Det har vart så mycket cheerleading eftersom att det i helgen tävlade vi våran säsongs första cheerleading tävling, som gick i Borås.

I Borås tränade jag och tävlade jag dubbelt; både med min hemma club Dynamite Dragons och Landslaget.
Helgen har vart väldigt rolig med också riktigt ansträngande med dålig sömn.


//
StridMalin

Likes

Comments

​Här sitter jag en Lördag morgon klockan 01.07 och kollar på denna fotogeniska sommarmåltiden. 
Saknar sommaren inte bara för det ny grillade köttet eller ledigheten. Jag saknar ljuset, värmen, dofterna. Jag saknar friheten och alla minnen under sommaren.

Snart är det jul igen, tyckte att det var vinter bara för några veckor sedan. Tiden har gått så extremt fort! Tänk att jag snart vart ett helt år på Mando, att jag är så frisk att jag inte vart där på ett ända besök under 4 veckor. 

ÄLSKAR LIVET! Denna vinter är helt annorlunda mot de 3 för gående vintrarna. Denna vinter är mer harmonisk, rolig och trivsam. Inte lika ångesstartad, jobbig och kämpig. Det är inte längre en kamp att ta sig upp ur sägen. Det är helt tvärt om! 

Trots att jag saknar sommaren, ser jag fram emot vintern!

//

StridMalin

Likes

Comments

Hej på er!
Här ligger jag i min nya King Size Bed och knaprar på tomater! Extremt mysigt! Det är detta jag lever för!

Har haft en extremt jobbig dag i skolan idag. Inte sovit ordentligt och pluggat alldeles för mycket. Har vart mycket i skolan idag, både långa och många lektioner. Men nu ligger jag här i sängen! En dag mindre.

​//StridMalin

Likes

Comments

Nu är det höst på riktigt! Oavsett om vi vill det eller int. Nu är äpplena mogna på träden, löven är gula och vädret sviker.
Dieter mörkt tidigare och ljusen åker fram. En jacka och en halsduk åker gärna på. Nu är det höst!

Jag har ganska konstig relation till hösten. Jag kan tycka att hösten är som en påse med gott och blandat. Jag som många andra brukar må rätt dåligt under hösten. Det är mörkare än vanligt, skolan vill att man ska plugga, ingen frihet. Men den här hösten känns inte som dem andra. Den här hösten tänker jag faktist ta med en klack spark. Jag tänker faktist äga denna höst!

Känns rätt mysigt i år att tända ljus, gå med kappor och en halsduk som luktar god mustig parfym. Den här hösten äger jag!

​//StridMalin

Likes

Comments

Work work work work work. He say me have to work work work work.

Hej på er!
Skolan rullar på och snart är det niornas tur att gå på gymnasium mässan, redan?
Helt sjukt att sommarlovet var slut för över en månad sedan.

Under den här månaden har jag bytt gymnasium, gråtit för plugget, missat läxor och vart sjuk.
Jag har tyckt att det har vart så jobbigt att jag har funderat på att jobba istället för att gå på gymnasiet.

Men under denna månad har jag också insätt att det kommer inte vara enkelt. På gymnasiet gäller det att strukturera sitt arbete, planera studierna. På gymnasiet måste man plugga när man kommer hem.

Jag går Natur Natur och jag går blockschema, vilket gör att man blir svinigt trött efter de låna skoldagarna. Men man går intensivt och man får totalt sett kortare skoldagar.
Jag får inga raster. Men jag börjar klockan 12 och slutar klockan 15 på Onsdagar och Torsdagar, vilket är helt sjukt underbart!

Däremot på gymnasiet går man kurser, så lektionerna består utav föreläsningar vilket gör att det blir plugg när man kommer hem. Du går föreläsningar i skolan sen får du plugga när du kommer hem.
Det är mycket förberedande. Jag startar varje morgon med att gå igenom allt som vi ska gå igenom i skolan. Det gör att mitt lärande blir så mycket enklare!

Dagens gymnasium tips: Förbered sig innan skolan.
Lättare att hänga med och lära sig i skolan. Mindre plugg när du kommer hem och inför prov.

​//StridMalin

Likes

Comments

Gråa kappan: Här Leopard kappan: Här Skin jackan: Här Västen: Här

Svarta pälsjackan: Här Ros skinn jackan: Här


Min favorit är leopard kappan, pälsvästen och självklar pälsjackan. Tycker att dem är ursnygga och funderar själv på att klickan hem en till jacka!
Däremot är det riktigt hett i höst med pastell färger, baserat från cloué.

Jag har redan en grå kappa, trivs super bra i den. Och en grå kappa är det första jag skulle rekommendera till hösten. Det är ett enkelt plagg att matcha och jag tycker att en grå lång kappa är ursnygg till en svart eller rosa tubb halsduk.


inlägget har inget samarbete

​//StridMalin

Likes

Comments

Hej på er,
får ni som jag bajs mage utav Pepsi? Varje gång jag dricker Pepsi får jag igång min mage. Då får jag bajsa riktigt gött!

Det är skönt att bajsa, så jag klagar inte. Men vad är det i Pepsi som gör att man bajsar så bra? Kan det vara kolsyran eller vad tror ni?

​//StridMalin

Likes

Comments

TA DEN TILLFÄLLIGA SMÄRTAN, FÖR DEN EVIGA LYCKAN

Instagram@stridmalin