Header

Hej på er finaste ni! Riktigt dålig uppdatering den här veckan, jag vet. Men en annan sak som ni kanske inte har hundra procent vart med på är att jag är i Orlando just för tillfället. Det här eftersom att jag har tävlat Världsmästerskapen och tränat hela dagarna ut i över en vecka. Vi har tränat två till tre pass om dagen och den enda fritiden vi har fått är när vi åker bilen till och från tränings arenorna. På vår fritid åt vi mat och sov, anars har vi legat i hård träning. Men fy fan vad roligt det har vart! Det har vart så så roligt och det har vart en resa jag aldrig kommer att glömma!

Idag var sista dagen tillsammans med laget, eller sista morgonen rättare sagt. Vi som lag åt frukost tillsammans och sa hejdå samt gick på vår sista mentala träning. Känns så jobbigt i hjärtat att det här året är slut eftersom att jag verkligen uppskattar ALLA människor i landslaget mix. Det är en sjuk känsla att säga hej då och faktist lämna cheerleadingen och fortsätta sitt liv på annat håll, tills vidare ;)

Idag har jag och mina föräldrar i alla fall åkt till en outlet här i Orlando. Vi har shoppat och ätit glass samt solat lite utanför hotellet. Imorgon bär vi oss av till Miami och njuter lite på deras shoppinggator och stränder, det kommer bli en helt sjuk resa det med! Längtar. Hoppas i alla fall att ni alla har haft det super bra, jag ska uppdatera mer om resan och landslagsresan såklart. Men tillsvidare får ni ha det bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

JAG SKA FÅ TÄVLA VÄRLDSMÄSTERSKAPET I CHEERLEADING! Den meningen är helt sjuk men sann! Jag ska på riktigt få tävla Världsmästerskapen i USA och jag ska få representera Sverige. Det är helt sjukt. Men nu bär det i alla fall äntligen av mot varmare brädd grader! Jag sitter för tillfället i taxin påväg till Arlanda flygplats. Om cirka tre timmar sitter jag på ett plan påväg till USA, Orlando. Det pirrar i hela kroppen av förväntningar, förhoppningar och drömmar. Tänk att just jag ska få uppleva alla dessa erfarenheter!

Likes

Comments

Hej för tillfället ligger jag i sängen och väntar på att jag ska orka ta mig upp för att påbörja mitt morgon styrkepass. Samtidigt som jag ligger i sängen kollar jag tillbaka på året som har vart, jag kollar tillbaka på alla träningar jag har genomfört med Dragons, själv och med Team Sweden Coed. Det är extremt mycket jag har fått lyckan att vara med om!

I år har jag både ramlat och skadat ryggen i en basket, Arabien och i en tre våning. Det här har gett mig många naprapat tider, sjukdomskänslor och varierande självförtroende. Under det här året har jag åkt på en förstoppning och blivit diagnosticerad med allergi mot laktos och gluten. Det är mycket som har hänt i år som hade kunnat stoppa mig för att vara den personen jag är idag och stoppat mig att utföra min sport. Men helt ärligt den som forfarande kämpar emot alla motgångar som bara gör en starkare, är den starkaste mest erfarna personen i slutet. What dosen´t kill you makes you stronger!

En tränare till mig sa för ett tag sen "Don´t quid Malin. Hard times comes and goes. when everything seems like shit and life kicks you down. Stand strong and believe in yourself. Even if it feels like no one else does. You´re an amazing athletes who has abilities to achieve anything. Keep your mind strong and follow your calling. I sincerely hope I get to spend time with you and coach more". Det här meddelandet fick mitt hjärta att hoppa över ett, två, tre slag och mina ögon att tåras. "Hard times comes and goes. When everything seems like shit and life kicks you down. Stand strong and believe in yourself. Even if it feels like no one else does". Det här är ett motto som hjälper mig så mycket och får mig att hitta ny energi. Det här meddelandet betyder mycket för mig och varför jag vill dela med mig av det är för att jag vill tacka mig själv och min omgivning för att jag och de inte har ge upp och för att vi alla har pressat sig själva vårt yttersta. Om någon timme ska jag äntligen få uppleva min dröm. Jag ska få tävla Världsmästerskapen i Cheerleading. Det är helt sjukt och en erfarenhet i sig.

Andra saker jag har fått vart med om i år är alla träningshelger runt om i Sverige. Både i Borås, Lillsved och i Göteborg. Jag har fått tävlat och vart med på en uppvisning under November cup som ägde rum i Borås. Jag har även fått tränat med fantastiska atleter utöver Svenska landslaget som Norska landslaget, Viqueens och Svenska tjej landslaget, Wild Cats. Jag ser även fram emot att få träna med Engelska landslaget i USA och få stå i samma förträningshall som Amerikanska landslaget och Kanadensiska landslaget. Allt det här kommer bli erfarenheter i sig. Och när jag står på Worlds mattan, när musiken sätts på kommer jag njuta av stunden jag har med dessa fantastiska atleter från team Sweden Coed.

Men jag är inte i mål ännu, jag har så mycket att se fram emot nu i USA och jag är absolut inte klar ännu. Jag uppskattar allt som har hänt under det här året eftersom att det har vart väldigt lärorikt med skador, tränings helger, mentala träningar och träffar med fantastiska atleter. Men jag har forfarande saker att bevisa och uppleva. Snart i mållinjen men inte ännu. Nu ska jag njuta som jag aldrig njutit förut med en lång resa ner till Orlando!

Likes

Comments

Hej på er finaste bästaste ni!
Nu är energin på topp kan man väll säga. Det här eftersom att jag precis kommit hem från mitt genrep med landslaget. Vi har idag tränat, umgåtts och visat upp vårt program för alla underbara människor som kom och stöttade oss idag i Nacka Sportcentrum.

Om några få timmar bär det av till varmare breddgrader, Orlando står på listan! Jag och mina föräldrar åker tillsammans till Arlanda imorgon klockan 09.00 hemifrån. Vårt plan går 12.45 från Arlanda och planet kommer att bära oss hela vägen till Amerikanska Staterna. Känns så extremt konstigt att lilla jag äntligen ska få tävla Världsmästerskapen i USA! Jag har drömt om att få tävla Worlds sedan 2008 och nu ska det äntligen bli sant, en dröm som har gått i uppfyllelse helt enkelt. Men samtidigt som det känns extremt kul och härligt att få uppfylla min största dröm så känns det väldigt jobbigt att allt snart är över. Efter words har jag inga flera planer, vad ska jag dröm om här näst, vad ska jag göra för att utvecklas, vad ska jag drömma om att få göra?

Vad drömmer ni om och vad är er största dröm?


Likes

Comments

Hej på er! Idag har min kropp, mina tankarna och mina känslor kretsat kring cheerleading. Idag har jag nämligen endast haft planer på att träna med landslaget det här eftersom att vi har uppvisning imorgon/genrep inan vi bär av mot Orlando, för att tävla Världsmästerskapen i cheerleading. Därför tänkte jag förmedla några roliga faktan som grundas på landslaget, Team Sweden Coed 2017.

1. Varje träning vi i Team Sweden Coed har tillsammans med hela laget har vi tema träningar. Tema träningarna baseras på att vår tränare Nicole har satt ett tema som vi ska klä upp oss till. Det här för att lätta upp stämningen, ha roligt tillsammans och även för att disciplinera vårt sätt att klä oss på. Detta eftersom att när vi möts tillsammans i landslaget representerar vi inte bara Sverige utan också vår hemklubb. Dagens tema var att representera vår hemklubb för att vi skulle tacka och uppskatta att vi får utöva sporten på två håll (både i klubben och i landslaget). Jag representerar Dynamite eftersom att jag står skriven i den föreningen och tävlade även med deras elitlag Dragons level 6 i Vintras.

2. I landslaget tränar vi en gång i månaden tillsammans. Det här eftersom att medlemmarna i laget bor runt om hela Sverige, både Jämtland, Stockholm och Borås. Under träningshelgerna som äger rum en gång i månaden runt om Sverige tränar vi runt 20-26 timmar. Utöver träningshelgerna tränar våra byggrupper utanför, jag och Skippy tränar ungefär tre tillfällen tillsammans i veckan och egen Styrke/konditionsträning varje dag. Samt att innan Mars månad tävlade båda två av oss i andra klubbar.

3. Under varje träningshelg har vi grupper av människor i laget som får ett uppdrag som "happy springkler". Den här gruppen av individer har till uppgift under en viss träningshelg att lätta upp stämningen och minska pressen samt öka gemenskapen och att träningarna ska bli roliga. Det här gör personerna genom att hitta på en lagaktivitet eller bara vara anmält glada.

4. Under nästan varje träningshelg genomför vi ett pass med mental träning. Under den mentala träningen får vi lära oss om hur man agerar under stress och press samt hur du som individ blir en lugnare och hälsosammare person. Den mentala träningen vi får ta del av få även alla Svenska landslag erfarenheter av oberoende på sport, Svenska landslaget i Fotboll, Hockey eller cheerleading.

5. Sist men inte minst vill jag dela med mig av att vi har jobbat hårt i Team Sweden Coed för att få in sponsorer. Vi har jobbat så pass hårt att vi i år inte behövt betalat mer för kostnaderna ner till Orlando. Alla som går i Team Sweden Coed har endast betalat vår flygresa ner till USA. Resterande kostnader som träning/tävlingsutrustning, mat, träningshelger, hallar och uppvisnings har sponsorerna betalat åt oss. Jag har alltså endast lagt ut 3400:- för att få mitt livs erfarenheter, resa till Orlando, mat, träningshelger och tävlingsavgifter för World.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en underbar dag idag, det har jag!
Idag har jag vart hos tandläkaren och i skolan. Det gick super bra i skolan idag, kändes som en kort och intensiv fast lärorik dag. Efter skolan mötte jag upp Fanny i stan vi tog lite bilder och åt god middag. Thai mat såklart, ni känner mig vid det här laget! ;)

Nu ikväll ska jag åka till Open Gym för att träna sista bästa med Skippy inför Worlds. Det är sista träningen vi har själva tillsammans innan vi bär oss av till USA för att tävla världsmästerskapen i cheerleading! Vi har Landslagsträning nu på Torsdag och uppvisning på Fredag. Lördag morgon åker vi till varmare breddgrader och jag får äntligen uppleva min absolut största dröm, att tävla VM!

Det är en ganska mäktig känsla i kroppen att lilla jag ska få tävla en sådan stor tävling som världsmästerskapen i cheerleading. Tänk att jag, Malin ska få tävla Vm och dessutom representera Sverige. Det här eftersom att jag har blivit antagen i Svenska Landslaget i år. VM ska bli kul men träningen och all erfarenheter jag har lärt mig under året i landslaget har vart så mycket roligare!

Likes

Comments

God morgon!

Måndag idag med det känns som söndag. Inte konstigt med tanken på att vi ungdomar och de flesta andra är lediga idag. Men idag har jag och Fanny massor av planer! Vi ska åka in till stan och fixa frans förlängning innan våran USA resa som går åt stapeln nu i slutet av veckan! Sen i kväll kommer släkten hem till oss och firar påsk, med middag och påskäggs jakt. Det här eftersom att jag och Fanny vart ensamma hemma hela påskveckan för att mina föräldrar vart i Malmö och firat påsk. Så i år blir det en sen påsk.

Har ni fått några fina påskägg i år? Jag och Fanny nöjde oss i veckan med massa glass och lite godis från själv plocken. Det blir oftast bäst så.

Jag och Fanny var hos min farfar som gick bort 2013 igår, det var super mysigt och väldigt vackert. Jag mår så bra i själen av att veta att hans grav ser fin ut och att han nu har en fin liten gul påskblomma vid sin sida. Efter att vi var hos farfar tog vi bilen en sväng förbi mormor och morfar för att kolla till de. De blev överlyckliga och sånt värmer mitt lilla Malin hjärta något enormt.

Likes

Comments

Glad påsk på er fina ni! Tänk att det redan är påsk i år igen.

Men vet ni varför vi egentligen firar påsk? Igentligen är påsken en kristen troendes mest betydelsefulla helg. Det här eftersom att påsken grundas på Jesus lidande, död och återuppståndelse. Påsken har även en stor betydelse inom judisk tro. Inom jusdisk tro firas påsken till åminnelse av judarnas utgång ur Egypten. Påsken består av skärtorsdagen, långfredagen, påskafton, påskdagen och annandag påsk. Påsken går hand i hand med fastlagen och fastan.

Men vad är påsken för dig? För mig är påsken godis, god mat, ledighet och en möjlighet att träffa släkten. I min familj är vi inte speciellt troende och firar därför inte påsken genom Jesus. Påsken är för mig en av många bra traditioner som får oss ungdomar och vuxna att få en extra dag eller två ledigt. Vad är påsken för dig?

Likes

Comments

Hej hopp! Idag har jag och Fanny mött upp Sandra och Eveline inne i stan. Vi kollade på de blomstrade körsbärsträden och promenera i stan. Efter en dag inne stan åkte vi hem till mig, köpte thai och bar umgicks. Det var en extremt härlig kväll och dag om jag får säga det själv. Hoppas allt är bra med er så hörs vi senare, pussar och kramar!

Likes

Comments

Hej på er finaste underbaraste ni, hur mår ni, vad gör ni just nu, hoppas du och dina anhöriga mår bra!

Idag har jag och min kompis Fanny tagit oss in till stan. Det här för att visa vårt stöd, medlidande och känslor för de drabbade och för Stockholm. Vi åkte ganska tidigt in till stan och åt lunch samt kollade på blommorna vid Sergels Torg, Plattan men även lappsättningen vid Drottninggatan, Åhlens där attentatet skedde. Det var väldigt fint och fridfullt vid båda platserna.

Jag tyckte att det var ganska obehagligt att gå inne i stan idag. Inte pågrund av att jag trodde att det kanske eventuellt skulle ske ett attentat. Nej, jag tyckte att det var obehagligt eftersom att jag tyckte mig känna tomma, tunga och ledsna känslor i luften. Alla individer som vi gick förbi oss idag var relativt nedstämda, allvarliga och inte på ett skoj humör. Det här fick mig att känna en jobbig kännsla i kroppen och få mig ganska nedstämd och orolig. Men självklart så har alla personer rätten till att känna sig tunga och nedstämda. Det hade rättare sagt vart konstigt om alla var glada och skojade runt vid platserna jag och Fanny befann oss på idag. Det hade vart konstigt eftersom att attentatet skedde så nära inpå.

Men avslutningsvis hoppas och önskar jag att ni alla som läser det här inlägget mår bra och tar hand om dig och alla i din omgivning! Jag tror att det är extremt viktigt att vissa på uppskattning och älska alla runt omkring dig. Det här för att man vet aldrig vad som händer om en timme, vissa uppskattning och älska vidare. Det ska jag göra! Hej då på er och ta hand om er!

Likes

Comments

Nya inlägg

TA DEN TILLFÄLLIGA SMÄRTAN, FÖR DEN EVIGA LYCKAN

Instagram@stridmalin