Header

Godmorgon på er fina ni! Äntligen Måndag, eller?
Min helg har vart hur kul som helst! Jag och Sandra tog bilen på Lördag morgon upp mot Göteborg. Vi stannade vid Ullared handlade lite småsaker, åt lunch och hade riktigt kul. Därefter runt två/halv tre tiden åkte vi till Göteborgs innestad och parkerade vid Nordstan. Vi handlade lite på Zara, kollade på en dance battle och käkade.

Efter en eftermiddag mitt inne i Göte-la-borg tog vi bilen till Borås. I Borås sov vi hos en vän till oss. Han lånade ut sin lägenhet trots att han inte var hemma under helgen, hur snällt som helst!

På Söndagen åkte vi rally hem. På Söndagen styrketränade jag, fixade en tavla med en tidigare tävlingsdräkt som motiv. Handlade lite till på Zara och gosade i Mall of scandinavia.

Idag har jag planer på att åkta till Mall of scandinavia igen eftersom att de ska enligt personalen på Zara få in ett par skor som inte fanns i min storlek där igår. Sedan får vi se vart dagen tar mig. Ikväll ska jag i alla fall till cheerleadingträningen och rocka byxorna av mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är varken arg, sur eller butter. Jag är endast ledsen och delvis munter....
Jag har under hela min uppväxt bjudit in kompisar, vänner och bekanta till mina kompis kretsar, mina event och mina påhitt. Det här eftersom att jag tycker att det är EXTREMT viktigt att ALLLA människor ska få vara med. Jag stödjer inte mobbning på något sätt och jag stödjer inte ensamheten häller. Det här eftersom att jag som individ tycker att ensam inte är starkast. Jag tycker att alla som frågar om de får hänga på mig och mina kompisar ska få vara med. Jag frågar varken personerna jag är med om det är okej eftersom att jag tycker att det är under all kritik att säga nej till personen som frågar om hen får hänga på.

Varför jag kommer att tänka på ensamhet, kompisar och umgängen är eftersom att jag idag fick ett "Jag ska fråga mina kompisar, de är lite blyga": När jag sedan frågar vart jag ska åka svarar hon inte. Hon har därför förstört hela min dag eftersom att jag nu sitter hemma och har avslutat alla mina dagens planer. Detta för att jag trodde att jag kunde få vara med henne idag. Men nej. Det verkar som att det endast är jag som ska bjuda in henne, andra kompisar och individer som är själva. Men när jag vill och behöver få något tillbaka finns folket inte där. Det är sådant här som gör att jag får konstaterat vart folk står i min närhet. Jag får mindre respekt för personen vid sådana tillfällen. Och ja, livet går vidare :)

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår var jag på två olika frukost/Lunch/fika vart av en var hos min kompis Mathilda som igår fyllde tjugo år. Det var trevligt och så men klockan tre åkte jag och min bror till min syster Jeanette som igår fyllde trettiofem år.

Efter gårdagen kom jag att tänka på att jag själv fyller arton år om ett halvår, helt sjukt! Därför började jag idag grumla på vad jag vill göra under 2018, min artonårs dag och lite så.

När jag fyller arton vill jag ta körkort, tatuera mig, flytta hemifrån, jobba halvtid, gå på festival, sitta på uteserveringar, bli tränare och gå ut sena kvällar. På min artonårsdag har jag redan planerat att jag samt Sandra ska gå ut på en ute klubb på kvällen och kanske till och med tatuerar mig.

Det ända som är problematiskt med tatueringen är att jag inte riktigt till hundra procent vet vad jag vill tatuera på min kropp. Jag har kollat lite på Disney slevs, cheerleading tatueringar, spåkulor, fåglar och ansikten. Jag är även lite sugen på tatueringen Peg Parnevik har på sina armar med hennes syskon. Problemet hos mig är att jag endast har två sysykon vart av jag inte vet om jag vill ha på min arm. Men vi får se. Jag har ju trots allt ett halv år på mig ;)


Jag vill även under 2018 släppa mig bok, skaffa en naken hund.
Likes

Comments

Hej på er och hej! Jake mensan jag är tillbaka efter en hej dundrande vecka! Jag har gjort så mycket roligt denna vecka. Jag har vart med Fanny åkt på bio, åkt bilen, dansat igenom Stockholm under Prideparaden. Jag har även vart med Sandra ätit glass inne i gammal stan, åkt bil på natten, dansat i stan klockan tre på natten och besökt solsidan. Jag har haft en dunder vecka och jag har även hunnit jobba några timmar hit och ditt på det. Något som jag mer har hunnit är att träna.

Jo juste till er alla glutenintoleranta personer där ute det är inte så svårt som vi tror. Sedan min doktor berätta för mig att jag var gluten allergiker och aldrig mer kommer att kunna äta gluten har jag tyckt att det har vart extremt svårt att gå på restaurang. Varför? Jo eftersom att allt nästan innehåller gluten, ströbrödet i köttbullarna, viss fritering, bröd, pasta, vissa såser, lasagne, inprincip allt innehåller gluten. Men så fel jag hade. I veckan åt jag och Fanny ute på vetekatten. De serverar glutenfritt bröd och fika. Därför åkte jag och Fanny in till stan och åt frukost på vetekatten. Det var ett underbart ställe enligt mig. God mat och trevlig servering. Något jag absolut förespråkar!

Likes

Comments

God eftermiddag! Nu idag är det Tisdag och Pride veckan är tyvärr officiellt slut för det här året. Eller vad jag vet så är det pride varje dag. Fast kanske inte på ett lika fint, fantastiskt, roligt och underbart sätt då det inte varken finns någon parad eller folksamling som hyllar samt stödjer HBTQ-personer.

Min pride har vart underbar, helt magisk. Hela helgen har Fanny sovit hemma hos mig. Vi har vart på bio, åkt bil och bara haft väldigt roligt. På Lördagen åkte vi in till stan för att stödja paraden. Ett till tre kom kategorin "idrott gör Sverige starkare" i pridetåget. Nästan alla mina cheerleading kompisar gick i tåget vilket gjorde att jag och Fanny dansade igenom stan vi med. Det var jätte roligt att dansa igenom pridetåget och det är något jag absolut kommer att göra nästa år igen. Jag älskar och dansa och brinner för jämställdhet och jag tycker att det är viktigt att alla mår bra samt känner sig älskade. Jag har många kompisar som är lagd åt samma kön och är därför idag i en minioritetsgrupp. Det är en av anledningarna varför just jag vill stödja HBTQ-personer och därför delta i Pride.

Det var ett jätte fint event, super roligt på alla sätt och jag älskade hela konceptet! Som jag tidigare skrev älskar jag och dansa vilket jag gjorde i hela fyra timmar igenom färgglada Stockholm.

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Idag vaknade jag klockan nio i Fannys säng eftersom att min telefon ringde på högsta signal. Det var min läkare som ville informera och fråga mig några små saker. Efter samtalet gick jag upp och åt frukost tillsammans med Fannys mamma och hennes pojkvän.

Efter att frukosten låg och klämde gott i magarna på oss alla fick vi skjuts hem till mig. Hemma hos mig har vi åkt runt för att köpa tillbehör till min Gopro och käkat lunch.

Fram mot middagstid åkte vi och köpte en engångs grill, korv, bröd och tillbehör. Sedan åkte vi upp till en sjö i närheten och grillade lite gott. Det började ösregna efter första korven men vi fortsatte att grilla. Trots att vi var rädda för att det skulle börja brinna eller att kameran skulle gå sönder så var vi fortfarande ready to Rambo.

När maten var i magen och regnet öste ner på oss tig vi bilen hem, duschade, hängde upp de blöta kläderna och bytte outfit. Sedan tog vi en tur ner till biografen och hoppades på att tajma en bio, vilket vi gjorde. Vi såg på The Mummy vilket var förvånansvärt bra!

Vi kom hem nu och ska väll hitta på något mer innan vi säger adjö till dagen.

Likes

Comments

.... Dagen idag har vart super lång! Jag och mamma tog planet hem till Sverige idag istället för igår. Det här eftersom att vi hade kollat fel på dag och datum på flygbiljetten. Aja jag klagar inte, vi fick en extra dag i solen!

I alla fall dagen idag har vart jätte lång. Vi gick upp runt sex halv sju tiden tog taxi in till flygplatsen. På flygplatsen var det långa köer, många kontroller och en extrem värme bölja på det. När vi stod i sista kön till passkontroll trodde jag att jag skulle svimma på plats. Vi hade varken ätit eller druckit något och på den brist vi båda hade på energi var det enormt varmt. Jag trodde att jag skulle svimma! Det var helt sjukt, kroppen darrade, fingrarna skakade och huvudet sussade. Allt gick i alla fall bra och efter kontrollen satt vi oss på en restaurang tog en vatten. Jag åt även kyckling med blomkål som jag dagen innan tillagat, mummmmaaa!

Vi mellanlandade i Finland och åkte därefter vidare mot Arlanda! Pappa hämtade oss på Arlanda där vi tog bilen hem. När vi kom hem var jag och mamma vrål hungriga eftersom att klockan var runt fem och vi hade inte ätit efter klockan nio. Vi tog bilen upp till gula kiosken som serverar super god thai mat.

När vi hade fått i oss den goda maten som bestod av kyckling, wokade grönsaker och ris tog vi en glass i bilen. Därefter åkte vi hem till min morfar eftersom att han fyller år idag. Vi mös lite hemma hos de och sedan åkte vi hem. Nu senare på kvällen har jag packat upp, handlat hem mat.

Likes

Comments

Stress, stress, stress! Hela dagen har gått så fort! Dagen har liksom gått i ett eftersom att vi har haft så mycket att göra. Efter att jag legat vid poolen och stekt klädde jag på mig för att åka in till stan. Fixade alla små grejer som nya trosor och hämtat ut medicin. Allt som jag inte har hunnit göra under dagarna vi har vart här.

När vi kom hem har jag städat, plockat, diskat och svabbat. Lägenheten är nu mera super ren och fin. Detta eftersom att vårt plan åker ifrån turkiet tidigt imorgon bitti.

Likes

Comments

Fotografierna är från gårdens middag.

Tråtts att jag vaknade tidigt idag har dagen sprungit snabbt fram i många olika steg. Jag har som ni redan vet badat, solat och cyklat till vår gamla lägenhet för att fotografera den. Det här eftersom att vi ska sälja den. Vi har i nuläget två stycken lägenheter i Turkiet vart av lägenheterna ligger tio minuter med cykel ifrån varandra. En lägenhet ligger i Oba och den andra ligger i centrala Alanya.

Jag har precis ätit lunch, landat, fört in bilderna i datorn och mejlat personen som ska sälja vår lägenhet. Nu är planen att ligga lite till vid poolen och mysa mesans vi kan.

Likes

Comments

Nya inlägg

TA DEN TILLFÄLLIGA SMÄRTAN, FÖR DEN EVIGA LYCKAN

Instagram@stridmalin