Hej på er!
Här ligger jag i min nya King Size Bed och knaprar på tomater! Extremt mysigt! Det är detta jag lever för!

Har haft en extremt jobbig dag i skolan idag. Inte sovit ordentligt och pluggat alldeles för mycket. Har vart mycket i skolan idag, både långa och många lektioner. Men nu ligger jag här i sängen! En dag mindre.

​//StridMalin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det höst på riktigt! Oavsett om vi vill det eller int. Nu är äpplena mogna på träden, löven är gula och vädret sviker.
Dieter mörkt tidigare och ljusen åker fram. En jacka och en halsduk åker gärna på. Nu är det höst!

Jag har ganska konstig relation till hösten. Jag kan tycka att hösten är som en påse med gott och blandat. Jag som många andra brukar må rätt dåligt under hösten. Det är mörkare än vanligt, skolan vill att man ska plugga, ingen frihet. Men den här hösten känns inte som dem andra. Den här hösten tänker jag faktist ta med en klack spark. Jag tänker faktist äga denna höst!

Känns rätt mysigt i år att tända ljus, gå med kappor och en halsduk som luktar god mustig parfym. Den här hösten äger jag!

​//StridMalin

Likes

Comments

Work work work work work. He say me have to work work work work.

Hej på er!
Skolan rullar på och snart är det niornas tur att gå på gymnasium mässan, redan?
Helt sjukt att sommarlovet var slut för över en månad sedan.

Under den här månaden har jag bytt gymnasium, gråtit för plugget, missat läxor och vart sjuk.
Jag har tyckt att det har vart så jobbigt att jag har funderat på att jobba istället för att gå på gymnasiet.

Men under denna månad har jag också insätt att det kommer inte vara enkelt. På gymnasiet gäller det att strukturera sitt arbete, planera studierna. På gymnasiet måste man plugga när man kommer hem.

Jag går Natur Natur och jag går blockschema, vilket gör att man blir svinigt trött efter de låna skoldagarna. Men man går intensivt och man får totalt sett kortare skoldagar.
Jag får inga raster. Men jag börjar klockan 12 och slutar klockan 15 på Onsdagar och Torsdagar, vilket är helt sjukt underbart!

Däremot på gymnasiet går man kurser, så lektionerna består utav föreläsningar vilket gör att det blir plugg när man kommer hem. Du går föreläsningar i skolan sen får du plugga när du kommer hem.
Det är mycket förberedande. Jag startar varje morgon med att gå igenom allt som vi ska gå igenom i skolan. Det gör att mitt lärande blir så mycket enklare!

Dagens gymnasium tips: Förbered sig innan skolan.
Lättare att hänga med och lära sig i skolan. Mindre plugg när du kommer hem och inför prov.

​//StridMalin

Likes

Comments

Gråa kappan: Här Leopard kappan: Här Skin jackan: Här Västen: Här

Svarta pälsjackan: Här Ros skinn jackan: Här


Min favorit är leopard kappan, pälsvästen och självklar pälsjackan. Tycker att dem är ursnygga och funderar själv på att klickan hem en till jacka!
Däremot är det riktigt hett i höst med pastell färger, baserat från cloué.

Jag har redan en grå kappa, trivs super bra i den. Och en grå kappa är det första jag skulle rekommendera till hösten. Det är ett enkelt plagg att matcha och jag tycker att en grå lång kappa är ursnygg till en svart eller rosa tubb halsduk.


inlägget har inget samarbete

​//StridMalin

Likes

Comments

Hej på er,
får ni som jag bajs mage utav Pepsi? Varje gång jag dricker Pepsi får jag igång min mage. Då får jag bajsa riktigt gött!

Det är skönt att bajsa, så jag klagar inte. Men vad är det i Pepsi som gör att man bajsar så bra? Kan det vara kolsyran eller vad tror ni?

​//StridMalin

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är en bra dag! Det känner jag på mig!

Dagens plan idag ser ut på ett ungefär såhär.
08.00-09.30 Ligga i sängen studera
09.30-10.30 Ryggövningar
10.30-11.00 Duscha
11.00-11.30 Lunch
11.30-12.00 Åka till skolan
12.00-15.00 Skoltid
17.00-21.30 Cheerleading

Hela nästa vecka kommer att bestå utav cheerleading! Äntligen är veckan här, som vi alla har väntat på! Koreografi Camp. På Fredag är första Koreografi dagen, där vi får vår koreografi från koreografer från USA. Äntligen säger jag bara. Det är så skönt att få börja på riktigt!

Det ända som är lite små jobbigt är att det tar upp alla dagar i nästa vecka, vilket gör det svårt att hinna med allt plugg. Så förra veckan har jag pluggat så mycket att jag ligger någorlunda i fas. Det här kommer bli en bra vecka!


​//StridMalin

Likes

Comments

Nu närmar vi oss hösten ännu mer! Bladen faller från träden, det börjar bli kalt ute och även mörkt.
Tycker hösten är den tråkigaste årstiden på hela året. Tycker hösten bara är jobbig i skolan, på cheerleadingen och över huvud taget. Hösten är så mörk och dyster.

Men den här hösten ska bli annorlunda, för mig i alla fall! Jag tänker fortsätta med mitt Late summer och använda höstiga assessorer.
Late Summer: Inopereras av per-fall kollektionerna från Saint Lauent och blandade pasteller från Cholé.
Ljusa kläder med en mörk detalj. I mitt fall använde jag min favorit väska från Louis Vuitton. Om ni fråga mig skulle jag säga att det är den snyggaste väskan, och passar extremt bra till långa gråa kappor!

//StridMalin

Likes

Comments

Som jag tidigare skrivit om kommer sensommar modet hålla sig kvar även denna höst. Sensommar modet, kommer jag köra hårt på i höst. Vita, osmutsiga kläder, tillsammans med en vitt fluffig jacka. Jag väljer en höstig stickad polotröja för att ändå få in höst känslan och lägger på ett matt läppstift från Loréal paris som jag har skrivit om här.

Något som jag kommer att gå all in på i Höst är hårband. Jag har köpt hårband från Nike som man även kan hitta här på sportamore. Super snyggt, super skönt och perfekt för att få outfiten att se lite sportigare ut!

​//StridMalin

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Äntligen helg! Eller vad säger ni? Jag har planerat min helg på att umgås med min tjejkompis Fanny. Jag ska möta henne i stan och sedan sover hon över hos mig ända till på Måndag!

Jag har extremt mycket plugg och skolarbete men vad gör det om hundra år? Jag menar vafan, man måste ha roligt för att orka med skolan och vardagen också!

//StridMalin

Likes

Comments

TA DEN TILLFÄLLIGA SMÄRTAN, FÖR DEN EVIGA LYCKAN

Instagram @stridmalin