Lite mer noggrant om mig själv då.

Mitt namn är som sagt Cornelia Strid, jag är född 1997-04-08, bor i en by utanför Simrishamn. Här bor jag i ett stort hus med min storasyster (halvsyster) , hennes sambo, deras lilla dotter på 1 år som ni kommer att få se en hel del av i min blogg och min syster är även gravid då bebisen är beräknad i Februari, 2016!

Min mamma, pappa och lillebror (helbror) bor i Kalmar, en bra bit från mig men jag åker upp på lov och ibland helger, även dem kommer ner helger eller när dem har semester. Även min egna kisse (katt) bor där då den ej går ihop med min systers kisse.

Anledningen till att jag bor med min syster och inte med mina föräldrar är för jag går gymnasiet här i Skåne. Jag går 2'a året i Florist-programmet, vilket jag verkligen trivs med. Och nä, har inte fått gå om på grund av något särskilt mer än att jag gick förs bageri/konditori inriktningen i ett år. Men jag trivdes ej med det och byta linje och där av fick jag gå om 1'an på gymnasiet.

Jag har i 18'år bott med mina föräldrar och min bror utanför Sjöbo kommun, i en annan håla som heter Blentarp. Så det är inte förren sommaren 2015 som mina föräldrar och då min bror flyttade till Kalmar och jag till min syster.

När jag ej går i skolan så är jag alltid med mina vänner då vi brukar ta det allmänt chill hemma hos någon, men vi brukar ibland även festa, shoppa, bara gå runt i byn/stan och hitta på saker. Jag har för det mesta bara killpolare men även mina få bejbs som är guld värda! Anledningen till att jag ej har så många tjejpolare är för jag inte klarar av hur vissa tjejer är, deras beteende om hur viktigt det är med utseende osv.


Jag har ingen allergi mot något vad jag vet. Har dock hjärtproblem, då jag ibland kan få kraftiga hjärtklappningar, men jag är under utredning då vi ska se vad som står på tok till det är mystiska klappningarna i mitt hjärta! Kanske skriver mer noggrant om mitt hjärta i ett annat inlägg!

Ett stort problem med mig är att jag har super-duper svår för att gå upp i vikt. Kvittar hur mycket jag än äter, jag rör mig varken upp eller ner.. Och nej, jag vet ej varför.. Föddes med det där.Är det något mer ni vill veta om mig så är det bara till att skriva till mig om ni känner mig, eller kommentera. Ha en fortsatt bra dag!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments