Plötsligt försvann glädjen, orken, det positiva och känslan av att man kommer framåt. För mycket på en gång eller varför kan det vända så?.  Jag kunde känna mig glad även om jag inte gjorde något men nu borta.Nåja man får hoppas att man kan se glädjen och fortsätter vägen fram mot ett liv i Harmoni.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har precis hamrat och spikat en lös botten i min hallmöbel. Den hade först åkt ur spåren där botten ska föras in så fick ta och hamra in botten i spåren innan jag spikade in spik men om det var att hålen blivit stora så spikade jag in spikarna jämte de gamla hålen. Jag har retat mig på problemet i många år nu men nu tog jag tag i det till slut och det känns så bra att ha fått det gjort så nu kan jag använda den lådan för första gången. Jag har börjat ta in mer grönt och annat från naturen in i lägenheten som ytterligare steg framåt mot mitt nya liv. Att känna sig längre och med en annan kroppsform är nog känslan av att man tappar en tyngd från sina axlar ju mer framåt man kommer, att göra saker man mår bra av som att till slut lagat lådan som släpper stenar från ens kropp när det är gjort. Jag undrar vad mitt nästa steg blir. 

Likes

Comments

Att komma vidare är kämpigt ibland när man inte har energi och ork när man sover för lite med alla dessa mardrömmar eller obehagliga drömmar men jag ska se om det finns sätt att komma vidare. Ens mående kan bli bättre om man gör saker man tänkt göra som man inte har gjort oavsett vad det är men får man ork av att ha gjort det så kan man fortsätta sin resa mot ett Liv i Harmoni. Idag skrev jag sex brev vilket har tagit månader för mig att mig att svara på men nu är jag dessutom sjuk så ikväll får jag nog inget gjort för att komma vidare men en liten sten försvann för brevskrivandet har malt i huvudet för att jag inte svarat så det känns skönt att ha fått bort den bördan från mina axlar. Jag vet inte hur jag kommer känna mig imorgon och sen måste man ta det sakta om man ska fortsätta framåt, att stressa vid sjukdom är inget bra. Mår jag lite bättre imorgon så kan man i alla fall göra en sak som tar en vidare framåt.

Likes

Comments

Jag har ett liv full av stress, sömnproblem, oro och ångest men sen några månader tillbaka har jag sakta börjat ändra om mitt liv och det får ta den tid det tar. Jag har tänkt länge på detta men tog tid innan jag tog det första steget. Jag började först med att plocka bort saker från skåp och jag är inte klar än . Det mer synliga är de bilder jag lagt in. En före och en efter bild. Jag kommer blogga så fort jag har något nytt att meddela om jag har gjort förändringar i hemmet, mitt mående, sånt jag gillar eller annat mot mitt nya Liv i Harmoni.

Likes

Comments